Glasba, značilna za Slovenijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
V kratkem bom odpotovala v Avstralijo na obisk k sorodnikom in prijateljem. Ker so korenine vseh v Sloveniji, jim nameravam posneti cd s slovensko glasbo, predvsem popularno, vmes pa bi se naj znašel tudi kakšen evergreen.
Če imate kakšen predlog, kateri komadek res ne bi smel manjkat, prosim, na plano z njim! Zelo bom hvaležna, ker mi že zmanjkuje idej.
Če imate kakšen predlog, kateri komadek res ne bi smel manjkat, prosim, na plano z njim! Zelo bom hvaležna, ker mi že zmanjkuje idej.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
mogoče Atomic Harmonik
no, pa recimo Nebotičnik,
kakšno od Čukov (ker majo res fajne), Kreslina,
Bepop
hec
Dan ljubezni (Pepel in kri),
Za prijatelje,
pa ne vem kako je naslov, gre pa tkole: "Orion, saksofon, mesec kontrabas, zemlja pleše, tja med zvezde ...",
Julija,
Naj bogovi slišijo (Vili Resnik),
...
kej v tem stilu bi jst zbrala...

no, pa recimo Nebotičnik,
Bepop

Za prijatelje,
pa ne vem kako je naslov, gre pa tkole: "Orion, saksofon, mesec kontrabas, zemlja pleše, tja med zvezde ...",
Julija,
...
kej v tem stilu bi jst zbrala...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Jaz bi dala kaj od Siddharte, recimo Na soncu...Potem kaj od Dan D, Tinkare Kovač... Dala bi od Čukov kak komad zraven (Poletna, Dejva delat traparije, kako partizansko....Evergreene: Mežek - Julija, Bele vrane - Mala terasa, Orion, Poletna noč, Dan najlepših sanj, Dan ljubezni, Ne čakaj na maj, Zemlja pleše... Pankrte bi še dala, nujno Laibache, kaj od Magnifica... Pa recimo še Golico, ko je že tako popularna...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jah odvisno, koliko so stari ti tvoji sorodniki. če snemaš cd za teto, daj gor kakšno neisho, kreslina,... če so pa tvoja generacija, jim bo pa mogoče všeč big foot mama, siddharta,... ne vem no, slovenska sodobna glasba ni ravno moje področje.
aja, pa če so tvoji sorodniki emigrirali po drugi svetovni, raje ignoriraj tisti predlog o partizanskih pesmih
aja, pa če so tvoji sorodniki emigrirali po drugi svetovni, raje ignoriraj tisti predlog o partizanskih pesmih

- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
~Papillon~ napisal/-a:no, pa recimo Nebotičnik,
Za prijatelje,
Julija,
...
Nekaj takega ja, pa tudi Neisho, Siddharto, Big Foot Mamo, Guštija in Polono, Avsenike ipd. Odvisno koliko so tvoji sorodniki stari, ampak po mojem jim lahko daš na CD kar vse te, da bodo slišali tako rock kot tudi domačo glasbo itd.

-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Uuu, hitre ste!
Super predlogi, hvala vam. Jih seveda zbiram še naprej. Aja, gre za mlade ljudi; od 19 - 35 največ...

Super predlogi, hvala vam. Jih seveda zbiram še naprej. Aja, gre za mlade ljudi; od 19 - 35 največ...
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Z Avseniki nikakor ne moreš zgrešit!
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
umeka morš pokazat... povej da je po celm svetu poznan
avsenike tud...

avsenike tud...

-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Predin, Kreslin, laibach, NUJNO Avsenike, s kakšnimi Modrijani tud pomoje ne morš falit, Darja Švajger (obe pesmi iz evrovizije), regina (evrovizija), marta zore... 

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov