Glasba, značilna za Slovenijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
no, jz bi tdala nekaj big footov (recimo led s severa, črn tulipan, moja mama...) nekaj siddharte (platina, samo edini, pot v x), kaj tinkare kovač (veter z juga...) pol kakšnega plestenjaka, mogoče atomike (ampak maksimalno en komat da ne zajebeš cdja) pol bi dala kreslina ziher, pol ne vem kakšen trenutni pop ki ga niti ne poznam, od starekjših so ti pa ful dobre naslove dali samo jaz bi definitivno dala zraven šđe roblek ker mi je edini dober narodnozabavni komad...
aja pa lepega daso
aja pa lepega daso
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jaz bi dala zraven Melodrom, Olivijo, Niete pa Gala & Galeriste, ker so mi dost všeč. Mogoče kak komad od Tide. Drgač pa kak angleški komad od Sidharte, kej od Kreslina, Dan D, Magnifica, Umeka verjetno, Golico, itak. Pa ta starejše klasike mogoče (Tih deževen dan še ni bi omenjen, ostali so več al manj že bili).
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
obvezno Golica!!!
avseniki rulz!!, al pa kako od Slaka.... to je za stare in za mlade... če ti niso všeč orginali, pa najdeš različne priredbe, ki so prav zanimive...
avseniki rulz!!, al pa kako od Slaka.... to je za stare in za mlade... če ti niso všeč orginali, pa najdeš različne priredbe, ki so prav zanimive...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov