Film/knjiga: Gospodar Prstanov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
Emina-kaj pa bo na tej razstavi?
jst sm nora na gospodarja prstanov..res.. knjiga je itak bolša kot film. drgač je pa edina knjiga pri kateri sm jokala na koncu.. čist padš notr ko bereš.. jo nism prebrala samo enkrat pa še jo bom..
igrawci pa.. a ni pipin kjut?
ma tak luškan naglas.. 
jst sm nora na gospodarja prstanov..res.. knjiga je itak bolša kot film. drgač je pa edina knjiga pri kateri sm jokala na koncu.. čist padš notr ko bereš.. jo nism prebrala samo enkrat pa še jo bom..
igrawci pa.. a ni pipin kjut?

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Slatka Mala napisal/-a:uf aragorn je zakon!viggo mortensen ruls:knuddel:
Jajajaja

Toook mi je bil hud v filmu; pol sem pa mal po netu čekirala o njemu in to ..

Mi je pa ful lepa Liv Tyler kot Arwen..
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
zaljubljena v ta film ker sem vse tri dele vidla sigurn šestkrat, knjige prebrala, le v angleščini mi je še ni ratal... mi je pa ful všeč obesek od arwen in to kar naj bi predstavljal... naj igralec pa je aragorn, sicer pa so vsi liki po svoje zanimivi...
...mam pa eno vprašanje- kolikšne čevlje nosi Sam (Frodov vrtnar)?
...mam pa eno vprašanje- kolikšne čevlje nosi Sam (Frodov vrtnar)?

Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Prvi del sem šla v kino gledat polna pričakoanja kok bo to en fajn film...no ja sej nč ne rečem za gledat je sam men ni bil glih všeč...drug del sem šla gledat tut sam zato, da vidm, če bo kej boljši kot prvi in spet razočarana tko da tretjega dela sploh pol nism šla gledat in tut me ne mika
Pač mi taki filmi s takšno vsebino ne ležijo

Pač mi taki filmi s takšno vsebino ne ležijo

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- Cherub
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Škoda, da vas je večina gledala samo film, ker bi veliko bolj priporočal (buklno) trilogijo pred filmom. Jacksonova filmska interpretracija je bila super, samo, ni bila pa popolna. Tudi sam Jackson se je strinjal, da je moral ogromno izpustit - Bombadil je ena od bolj vpadljivih stvari. Zaradi časovne omejenosti je moral tudi določene stvari priredit. Ampak v redu - nekaj je treba zrtvovat.
Samo, da se Silmarisev ni lotil.

Samo, da se Silmarisev ni lotil.

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Filmi so res dobri, čeprav se kar močno razlikujejo od knjig. Ampak vam vseeno bolj priporočam ogled filma, ker ob knjigi sem skoraj znorela (BTW brala sem jo v angleščini). Legolas kar naprej nekaj poje, knjige ni in ni konec,...Simarilliona pa imam doma, ampak se mo ga ne ljubi prebrat 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Js sm najprej prebrala knjige pol sm pa še vse 3 dele filma gledala... Škoda je, da niso v filmu vsi dogodki bol predstavljeni.... Ampak mi je blo zlo zanimivo
Najboljša sta mi bla pa tist škrat pa Legolas, k sta tekmovala, kdo bo pobil več orkov 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov