Dostava knjig
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Trenutno sem izgubila popolnoma vse živce. Dva tedna nazaj, ko je imel moj fant rojstni dan čez nekaj dni, sem se podala v Konzorcij po darilo. Moj namen je bil kupiti mu A game of thrones od Georga R.R. Martina. Konzorcij je ni imel, je pa rekel, da bo gotovo naslednji teden, ker je naročena. Cel naslednji teden sem klicarila in hodila tečnarit, ker je rojstni dan minil, darila pa ni dobil. Danes sem se spet podala in pocukala za rokav žensko, zadolženo za ta oddelek. Da, dobili so novo pošiljko Georgevih knjig, samo točno te pa sploh niso naročili. In je ne bodo. WTF?!
Dobro. Pot pod noge, podala sem se v ValeNovak. Prvič. Knjige nimajo, dobijo jo čez tri tedne. Najbrž.
Pišem pa zato, ker me zanima kje lahko naročim knjigo po internetu, ker drugače je ne bo dočakal
Dobro. Pot pod noge, podala sem se v ValeNovak. Prvič. Knjige nimajo, dobijo jo čez tri tedne. Najbrž.
Pišem pa zato, ker me zanima kje lahko naročim knjigo po internetu, ker drugače je ne bo dočakal

bounce around kai like bunniez
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
kai, jaz angleške knjige naročam v Behemotu, ena majhna knjigarna v Ljubljani, se mi zdi da na Židovski. Poguglej za kontakt, če ga pa ne najdeš ti pa lahko pošlem na ZS!
Jaz sem vedno vs eknjige dobila še prej, kot so mi jih pa obljubili.
Good luck!

Jaz sem vedno vs eknjige dobila še prej, kot so mi jih pa obljubili.
Good luck!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Tudi jaz ti priporočam Behemot. Naročaš lahko preko e-maila, dvigneš pa osebno ali pa ti jo pošljejo po pošti.
Knjige pridejo zelo hitro, cena pa zato ni nič višja.
Še link: Behemot
Knjige pridejo zelo hitro, cena pa zato ni nič višja.
Še link: Behemot
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov