Dan Brown
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Mah, knjiga je dobro napisana, mogoče bi lahko rekla, da je dobra kriminalka, pač nekaj kar te sigurno potegne v branje. Ni pa to knjigo, ki bi bila vredna take slave kot jo je žela. Namreč,ko enkrat prebereš lepo število knjig ugotoviš, da to ni nobena mojstrovina. Mene osebno je razočarala.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem Angele in Demone kar požrla. Res super knjiga. Knjige Da Vincijeva šifra pa nisem prebrala, ker sem že dvakrat pogledala film in mi morda ne bi bilo zanimivo. NE vem, v kratkem pa vrjetno še bom.
Komaj čakam pa, da posnamejo do konca film Angele in demone, ki ga snemajo v Rimu.
Obožujem take vrste knjig, sedaj pa se lotevam knjigo od Kate Moss, Labirint, in gor piše: "Požri se, Dan Brown, to je prava stvar".
Bomo videli.
Komaj čakam pa, da posnamejo do konca film Angele in demone, ki ga snemajo v Rimu.
Obožujem take vrste knjig, sedaj pa se lotevam knjigo od Kate Moss, Labirint, in gor piše: "Požri se, Dan Brown, to je prava stvar".
Bomo videli.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a_pikica_a napisal/-a: Knjige Da Vincijeva šifra pa nisem prebrala, ker sem že dvakrat pogledala film in mi morda ne bi bilo zanimivo. NE vem, v kratkem pa vrjetno še bom.
preberi jo, ker je film totalna nula proti knjigi!
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
rammsteingirl napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a: Knjige Da Vincijeva šifra pa nisem prebrala, ker sem že dvakrat pogledala film in mi morda ne bi bilo zanimivo. NE vem, v kratkem pa vrjetno še bom.
preberi jo, ker je film totalna nula proti knjigi!
pod to izjavo pa se podpišem tudi jaz

Tko, da preberi verjemi, da ti ne bo žal

- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
ja knjiga je definitivno boljša, kot film! v filmu so pač priredili use skupaj, prikazali tako, da bo gledanost čim večja..
saj na splošno so knjige vedno boljše;)
dan brown.. men je kr uredu, podatki, ki jih v knjigi navaja kot resnične po mojem mnenju so resnični, ali vsaj delno resnični, če že ne zaradi drugega, že zaradi tega ker na tak način njegovo tematiko opisujejo tudi druge knjige ( pa naj bodo to nek zgodovinski roman, ali pa pač knjiga na splošno ki govori o iluminatih/ilumintantih, prostozidarjih....)
saj na splošno so knjige vedno boljše;)
dan brown.. men je kr uredu, podatki, ki jih v knjigi navaja kot resnične po mojem mnenju so resnični, ali vsaj delno resnični, če že ne zaradi drugega, že zaradi tega ker na tak način njegovo tematiko opisujejo tudi druge knjige ( pa naj bodo to nek zgodovinski roman, ali pa pač knjiga na splošno ki govori o iluminatih/ilumintantih, prostozidarjih....)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov