Da Vincijeva šifra / razkritje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst pa mislim, da bi lahko bila boljša ta knjiga. Res je da je bila vedno napeta in te je pritegnila in nisi mogel končat, ko si enkrat začel...ampak konec mi je bil pa rahlo beden. Čeprav sem potem šele čez 2 dni poštekala, kaj je ta konc hotu povedat, ampak vseeno bi lahko bil boljši.... skratka, razočaral me je konec in mogoče sm pogrešala to, da zraven v knjigi ni bilo nobenih slikc, ko je o čem razlagu, da bi lahko še ti preveru...
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Js bi jo pa fuuul rada prebrala......upam da jo bom kmalu dobla!!!!
Pol pa povem kj več
Pol pa povem kj več
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
- andrejči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
Ja, sem jo prebrala...tudi meni je bla ena taboljših knjig kar sem jih kdaj prebrala. Zanimivo pa mi je blo, da če sem se o tej knjigi pogovarjala z vernikom/co enostavno niso hotli niti slišat o tej knjigi.
Konec pa se mi zdi primeren, res. Saj je malo čuden ampak mislim, da si mora pač vsak sam predstavljati eno poanto te knjige.
Konec pa se mi zdi primeren, res. Saj je malo čuden ampak mislim, da si mora pač vsak sam predstavljati eno poanto te knjige.
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
prebrala... glede slikc pa: v romane jih ne dajejo...
, ker ni strip, lahk pa preveris na internetu npr. zlati rez, ki je matematicno prikazan, pa tud slikca l.da vincija, ki je opisana v knjigi kot zadnja vecerja, ter prisotnost marije magdalene na njej. najdes lahko spletno stran opus dei-a, pa velik o vitezih templarjih ter crnomorskih zapiskih..
prakticno o vsem, kar knjiga opisuje.
tudi cerkvico, ki jo proti koncu opisuje, ki je sedaj spremenjena v porocno kapelico...
velik uzitkov pri branju vsem, ki si jo boste prvoscli
, ker ni strip, lahk pa preveris na internetu npr. zlati rez, ki je matematicno prikazan, pa tud slikca l.da vincija, ki je opisana v knjigi kot zadnja vecerja, ter prisotnost marije magdalene na njej. najdes lahko spletno stran opus dei-a, pa velik o vitezih templarjih ter crnomorskih zapiskih..
prakticno o vsem, kar knjiga opisuje.
tudi cerkvico, ki jo proti koncu opisuje, ki je sedaj spremenjena v porocno kapelico...
velik uzitkov pri branju vsem, ki si jo boste prvoscli
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
http://www.mladina.si/tednik/200039/clanek/opus1/
Kaj pa mislite o teoriji nastanka pričevanja krčanske vere, sveti gral in njegov pomen?
Kaj pa mislite o teoriji nastanka pričevanja krčanske vere, sveti gral in njegov pomen?
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če kdo ne ve, o čem se gre knjiga oz. ga zanima kaj več, lahko pogleda na slovenski Wikipediji ali na angleški Wikipediji. Na angleški je informacij bistveno več.
-
sweet_angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Zdaj pa sem ful radovedna postala glede te knjige .. mislim da bom kr poklicala v knjižnico za rezervacijo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov