COSMO miting Kranj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ Če bo bomo me lahko šele okol 20h v Kranju, ker Tigi prej dela (je napisala 2 strani nazaj). In pol bomo zgleda res samo eno uro tam.Za eno urco pa ne vem no, Josephina kaj pa ti mislš?
edit: Aia pa tole sm zato uprašala sam Josephino ker gre pač ona tud s Tigi pa nj bi šle skupi. Da nou kera kej druzga mislna.
edit: Aia pa tole sm zato uprašala sam Josephino ker gre pač ona tud s Tigi pa nj bi šle skupi. Da nou kera kej druzga mislna.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
ŽuŽa napisal/-a:^^ ne vem kaj je kle kompliciranja. Skos je blo rečen da je bo miting v četrtek 26.6.2008, pač sm si rezervirala ta dan. In kako nj bi jst vedla da bo miting kr naenkrat predstavlen na petek Za petek mam pa že druge načrte in sem se že prej zmenla kot je bil pa miting predstavlen.
Se opravičujem če se vam zdi da so tole izgovori.
joj lubica draga nihče te imensko ni umenjal....tko da resnično me zanima razlog za ta tvoj nadvse nenavaden izbruh?
Tako mlada pa že vsa živčna!
Jah imam enak problem kot ti ne morem biti tiho!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ŽuŽa napisal/-a:^^ Če bo bomo me lahko šele okol 20h v Kranju, ker Tigi prej dela (je napisala 2 strani nazaj). In pol bomo zgleda res samo eno uro tam.Za eno urco pa ne vem no, Josephina kaj pa ti mislš?
Jah ne vem, men je zej brez veze da ne bi sle, ce smo se ze zmenle.
Sam je mal smotan ker je Mayflower rekla da gre ob 21h naprej, Tigi prej ne more pelat.
Ne vem no, js sem za to, da se dobimo, sam zment se bo treba. Itak nikol ne bo vseen prov.
-
Josephina - Cosmofrik
Ja za eno uro se res ne splaca, to se pojest ne mores v miru.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No zdej že vidm...
Am punce jaz prej nemorm :S full mi je žal zdej sem jst zajebala ane
Zanima me koliko deklet je iz Kranja in koliko je Ljubljančank...zdej če je več Ljubljančank pol je vseen če se me dobimo v Ljubljani za mesec julij naj se pa napiše katera ima kateri datum čas pa se potem počasi uskladimo če ne se nikoli nebomo mogle dobiti
Am punce jaz prej nemorm :S full mi je žal zdej sem jst zajebala ane
Zanima me koliko deklet je iz Kranja in koliko je Ljubljančank...zdej če je več Ljubljančank pol je vseen če se me dobimo v Ljubljani za mesec julij naj se pa napiše katera ima kateri datum čas pa se potem počasi uskladimo če ne se nikoli nebomo mogle dobiti
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Josephina - Cosmofrik
^^ Sej nis nic zajebala, se vedno gremo lahko takrat, pa da recimo ostanemo do 23h.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov