Balet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
classy napisal/-a:Kok je pa že kej razprodan? Js bi šla 27., sam trenutno nimam keša, tko da upam da ni že ful zasedn?
baleti so po navadi že kak mesec vnaprej razprodani... ne morš verjet, ampak je res
jst sm tut lani kupla oz. rezervirala karte za Hrestača več kot en mesec prej in že takrat je bilo že kar nekaj sedežev pokupljenih
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ni gej, ma punco. če ga ne more vsaka šmeknit, fante kar proglašajo za geje... dajte no v mariborskem baletu ni niti enega geja, razen oni španec je bil, ko je gostoval pred par mesci. v lj pa jih je par komadov.Freaked napisal/-a:ja sam je baje da gey
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
What!!! Lukas da ma punco!! Ne morm verjet. Pa saj hodi na pink najte pa ma tipe okoli sebe in tudi dela stvari s tipi. Od kje pa tebi da ima Lukas punco!! Mislim, jaz bi bila prav hepi, če bi jo imel, ker mi ga je škoda za geya,hehe. Sicer se "prodaja" za geya pa mu ne verjamem čist. Me ne prepriča da je.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Iiiiii, jst obožujem balet!
Labodje jezero sm šla gledat 3x zapored!
Pa še muska je huda da adijo pamet
Labodje jezero sm šla gledat 3x zapored!
Pa še muska je huda da adijo pamet
-
Freaked napisal/-a:Februarja v Ljubljani na sporedu Romeo in Julija.Priporočam,ker sta plesalca res ljubka.
kako februarja? jaz sem gledala ljubljanske že lani
(če o ista predstava kot je blap ri nas na gostovanju: fuuuul lepo, meni se je solzica utrnila )
-
jaz sem citirala za edija clugaFreaked napisal/-a:What!!! Lukas da ma punco!! Ne morm verjet. Pa saj hodi na pink najte pa ma tipe okoli sebe in tudi dela stvari s tipi. Od kje pa tebi da ima Lukas punco!! Mislim, jaz bi bila prav hepi, če bi jo imel, ker mi ga je škoda za geya,hehe. Sicer se "prodaja" za geya pa mu ne verjamem čist. Me ne prepriča da je.
za lukasom pa se osebno ne bi preveč metala, je mel dva dni zapored iste bokserke gor(niso ble pink)
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Aja, kako pa to ti veš? No, ampak kakorkoli,jst sm ga videla s tipom in tudi sam pravi da ma tipe. Tako da, dvomim da je straight. Saj se ne mečem,lep je,samo to je pa tudi vse.
Februrarja, se pravi zdaj, že v četrtek je Romeo in Julija ponovitev
Februrarja, se pravi zdaj, že v četrtek je Romeo in Julija ponovitev
-
pol pa tak bogu hvala. je smrdeče gatike moral vohat njegov fant (hlače je mel take, da se je vidlo)
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Hm... tukaj je govora o BALETU in ne smrdečih gat al karkoli v tem smislu
-
na partyjih po nastopih, navado po premierah al pa kakih bolj pomembnih(gostovanja, okrogle, rojstni dnevi, ...).Freaked napisal/-a:in kje ti to vse vidiš ?
Dovolj OT
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov