Balet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
v sredo sm šla gledat romea in julijo in gues what? luckas v boxarcah... njamiiiiiiiiiiiii ker telešček čist po nepotrebnem se je pol obleku (in zihr se z mano strinja vsa ženska publika, ki si je ogledala predstavo), da ne omenjam plesalca, ki je plesal Tybalta... tak visok pa temen pa tak huuuuuuuud telešček... njami, da ne govorim o napetih ritkah
aja, pa balet je bil tut ful dobr ja
aja, pa men se zdi da luckas ni gay... vsaj tko se je nama s kolegico zdel k sta se tko zaljubljeno s soplesalko gledala po predstavi (vsaj tko se je nama zdel)... pa čist skp pašeta iiiiiiiiii
aja, pa balet je bil tut ful dobr ja
aja, pa men se zdi da luckas ni gay... vsaj tko se je nama s kolegico zdel k sta se tko zaljubljeno s soplesalko gledala po predstavi (vsaj tko se je nama zdel)... pa čist skp pašeta iiiiiiiiii
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jaz sem šla pa v osnovni šoli z mamico od Karfjolce gledat labodje jezero....in imam to predstavo še danes v spominu točno kako je to vse potekalo...bila sem izredno navdušena in bi si jo šla takoj še 1x ogledati!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ushergirl napisal/-a:ok mene neki zanima. ali je še čas da bi naslednje šolsko leto začela obiskovati balet?stara sem namreč šestnajst in mi je balet v zadnjem času kar prirasel k srcu.
Za amaterski ples je še čas ampak profesionalka pa žal najbrž ne boš, ampak saj to je logično.
Drugače glede baleta je Mariborski balet zadnja leta na izredno visokem nivoju. Nazadnje sem gledala Labodje jezero. Predstava je bila izjemno lepa ampak kar me včasih zmoti je, da je težko najti dobro slovensko plesalko. Sicer konkretno v Labodjem jezeru je plesala glavno vlogo slovenka ampak okoli nje pa same tujke. Včasih se mi zdi da mogoče kdo iz Slovenije na njihov račun ne dobi priložnosti, oni pa so v svoji državi tako ali tako drugi kader, ker ne morejo priti v druge vrhunske oziroma bolj cenjene tuje ali domače ansamble.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Freaked napisal/-a:ja sam je baje da gey
No sej to mi je že takrat, ko so bili na sosednji mizi pri bowlingu, tako deloval. Mal me je spominju na unga blondija (zdej mi je ime šlo iz glave) pr Queer as folk. Sam sej ni važno, za gledat je še vseeno cuker.
Ubistvu glavno da pleše super, če je gej al pa ne. Sam da ma tut privat lajf ušlihtan, k se to prec pozna tut na drugih področjih, če kej v privatnem življenju ne štima. Tko da s punco ali s fantkom, sam da je srečen.
Danes grem gledat Arhitekturo tišine. Komaj čakam, upam, da bo fajn.
(kolk časa približno traja? .. moram očku sporočit, kdaj prb. more prit pome, pa nikjer ni podatka ..)
Zarad prejšnjih postov me je pa zdej še tok bolj zamikal balet Romeo in Julija, tko da ko se bo dal, grem pa še to pogledat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, men je blo včeri ful fajn na Arhitekturi tišine. Sicer se mi zdi, da še ne dojemam teh stvari čist tko, kot naj bi jih, sam mi je bilo lepo. Sam mal me je medlo na momente, k se je tok stvari dogajalo na odru, da nisem vedela, kam bi gledala, pol sem pa kar švigala mal sem, mal tja.
Februarja pa Romeo in Julija.
Februarja pa Romeo in Julija.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]