Arhitektura - visoke stavbe, stolpnice...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
swim girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Malo sem preletela to temo in mi je najbolj v oči padel tale Zaha project
ki naj bi stal v središču Moskve. Sicer vse nekako zgleda kot v znanstveni fantastiki (sploh tista prva slika), ampak meni je všeč.

-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
Da še malo postavimo športne stavbe na ogled
Stadioin, v katerem bodo potekale olimpijske igre leta 2008 v Beijingu:
...
...
Vse te stadione v Beijingu za olimpijske 2008 je hudičevo težko za nardit. Če jim vse to resnično uspe brezhibno narest, lahk sam rečem kapo dol!
In pa še Shunyi Olympic Canoeing-Shalom Park:
Tianjin Olympic Stadium:

Vse te stadione v Beijingu za olimpijske 2008 je hudičevo težko za nardit. Če jim vse to resnično uspe brezhibno narest, lahk sam rečem kapo dol!
In pa še Shunyi Olympic Canoeing-Shalom Park:

Tianjin Olympic Stadium:

-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
London kmalu pričakuje dve supervisoki stavbi. London Bridge Towet:
Sicer ne more konkurirat zgornjim stavbam, a ker bo slovenska, je vseeno omembe vredna. Najvišja stavba v Sloveniji bo postal novi kontrolni stolp na Brniškem (ja zame je še vedno "brnik") letališču, visok pa bo 100 metrov. Članek.

Sicer ne more konkurirat zgornjim stavbam, a ker bo slovenska, je vseeno omembe vredna. Najvišja stavba v Sloveniji bo postal novi kontrolni stolp na Brniškem (ja zame je še vedno "brnik") letališču, visok pa bo 100 metrov. Članek.

-
Lolirot - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Včasih je bila najvišja stavba Babilonski stolp:
Po njegovi zrušitvi so izdelali njegovo maketo:
In tu je njegova "reinkarnacija":

Po njegovi zrušitvi so izdelali njegovo maketo:

In tu je njegova "reinkarnacija":

- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
No, saj imamo tut mi nekaj zanimivih stolpnic
Janković Osami: BTC sm ti reku, ne WTC!!!
Ponos ljubljane . Stavba ima 18m temelje in je še sedaj potresno bolj varna kot marsiaktera nova kuča. Me zanima kakšen bo po prenovi. Upam da kava gor ne bo predraga
Bodoči stolp letališča džouzi pjuknik biroja Sadar Vuga, visok bo mislim da še več od Smelta
Predlog za severna vrata, meni je izredno všečen (upam da se kmal začne gradit-ena ograja je že tam)

Še ena mojstrovina Podrecce - vila Urbana ob ljubljanici
Tale stavba pa ima že temelje zgrajene nedaleč od mene -sm lih klel k sm mogu it okol k je ulca zaprta
Dunajsko je zelo polepšal Stekleni dvor
Skoraj domači:
Beogradjanka (in pred njo galerija)

Kapija beograda ob avtocesti iz NS

Janković Osami: BTC sm ti reku, ne WTC!!!

Ponos ljubljane . Stavba ima 18m temelje in je še sedaj potresno bolj varna kot marsiaktera nova kuča. Me zanima kakšen bo po prenovi. Upam da kava gor ne bo predraga

Bodoči stolp letališča džouzi pjuknik biroja Sadar Vuga, visok bo mislim da še več od Smelta

Predlog za severna vrata, meni je izredno všečen (upam da se kmal začne gradit-ena ograja je že tam)

Še ena mojstrovina Podrecce - vila Urbana ob ljubljanici

Tale stavba pa ima že temelje zgrajene nedaleč od mene -sm lih klel k sm mogu it okol k je ulca zaprta

Dunajsko je zelo polepšal Stekleni dvor

Skoraj domači:
Beogradjanka (in pred njo galerija)

Kapija beograda ob avtocesti iz NS

-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
^^ bravo metron, končno nekdo, ki je izpostavil tudi slovenske stavbe.
Sploh zadnje par let se mi zdi, da se v Sloveniji, predvsem pa Ljubljani, na veliko gradi. In če bodo tako nadaljevali bo Ljubljana postala res 'prestolnica' v pravem pomenu besede.
Čeprav se mi zdi, da včasih tudi kiksnejo v temo... recimo en tak kiks je definitivno tista nižja, okrogla, stavba pred Hotelom lev --> klik V čem je fora, da postaviš nekaj takega direkt pred Hotelom... groza. Sicer tuki na sliki na zgleda slabo, ampak v živo je res polom.
Sploh zadnje par let se mi zdi, da se v Sloveniji, predvsem pa Ljubljani, na veliko gradi. In če bodo tako nadaljevali bo Ljubljana postala res 'prestolnica' v pravem pomenu besede.
Čeprav se mi zdi, da včasih tudi kiksnejo v temo... recimo en tak kiks je definitivno tista nižja, okrogla, stavba pred Hotelom lev --> klik V čem je fora, da postaviš nekaj takega direkt pred Hotelom... groza. Sicer tuki na sliki na zgleda slabo, ampak v živo je res polom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov