Ali kupujete knjige?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jst si vsake tok kupm kšno knjigo, k je kej posebnega in si jo tes želim met skoz doma, ker vem, da jo bom večkrat prebrala/rabila ..... ponavad so to kšne lepe pravljice, k jih še zmeri rada berm al pa kuharske knjige - zdej mam lih u planu kupt dve knjigi, in sicer Meščansko pecivo - sm si jo sposodla u knjižnici in mi je tok všeč, da jo morm met pa še lepa je ful in predvsem sm navdušena nad zapletenimi ampak odličnimi recepti, pol pa še Sončno kuhinjo, ker mislm, da jo kot izjemna ljubiteljica testenin kr morm met
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
sem bila nekoč članica sveta knjige..in pol sem kar redno kupovala knjige...zdaj zadnje čase pa niti ne več tolko...sem pa vesela,če mi jo kdo podari kot darilo
zelo rada imam enciklopedije o različnih krajih, mestih, znamenitostih...torej povdarku na geografiji
zelo rada imam enciklopedije o različnih krajih, mestih, znamenitostih...torej povdarku na geografiji
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
kdaj pa kdaj kupim kaksno, ko dobim napad branja, kar pomeni, da preberem 10 knjig v enem tednu in potem spet en cas ne in tako naprej... drugace bi pa rada vec brala, ampak vedno najdem se 100 drugih stvari in potem jih razporejam v intervale, ki se ponavljajo...
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Še včeraj sem naročil tri knjige iz Amazona, praktično v knjižnici nisem bil od srednje, pa še takrat niso mel knjige, katere bi rabil, pa sem jih moral kupit. Kupujem knjige, pa posojam naprej kolegom, vsaj tistim, ki kaj preberejo .
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
to je pa tut men fant pravil za te knjige na diskih....sam men pol knjiga kr zgubi vrednost, ne vem no...
drugače me pa te knjižnice že nervirajo, ker zahtevajo tok zamudnine da glava peče. js sm mela za faks sposojene ful enih malih knjigic o stari ljubljani in valda sem prekoračla rok, račun je bil pa...rajš ne povem kok. se mi zdi da knjigca z desetimi stranmi krt 20 šteje kvečjemu za eno knjigo no
drugače me pa te knjižnice že nervirajo, ker zahtevajo tok zamudnine da glava peče. js sm mela za faks sposojene ful enih malih knjigic o stari ljubljani in valda sem prekoračla rok, račun je bil pa...rajš ne povem kok. se mi zdi da knjigca z desetimi stranmi krt 20 šteje kvečjemu za eno knjigo no
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz jih kupujem. Nazadnje sem kupila P.S. Ljubim te.
Pač za knjige mi ni žal dati denarja.
Pač za knjige mi ni žal dati denarja.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zaenkrat mam sam ene par knjig, sam ko bom pa starejša si bom pa velik več jih privoščila. Večinoma jih kar iz knjižnice.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js sploh ne berem knjig v prostem času... se mi ne da brat... in zato jih tut ne kupujem...
Kar pa morem prebrati in preštudirati za fax pa si sposodim v knjižnici in preberem kar se da hitro, da se knjig čimprej rešim
Drugač pa smo bli vrsto let naročeni na Mladinsko knjigo in mamo doma cel kup knjig, skor tk ko u knjižnici, tk da mi marsikatera knjiga pride prav pri študiju in še fajn je, ko ni skrbi, kdaj je rok vrnitve v knjižnici...
Kar pa morem prebrati in preštudirati za fax pa si sposodim v knjižnici in preberem kar se da hitro, da se knjig čimprej rešim
Drugač pa smo bli vrsto let naročeni na Mladinsko knjigo in mamo doma cel kup knjig, skor tk ko u knjižnici, tk da mi marsikatera knjiga pride prav pri študiju in še fajn je, ko ni skrbi, kdaj je rok vrnitve v knjižnici...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Kupujem tiste knjige, ki jih prodajajo v Sparu po zelo ugodnih cenah, več ali manj gre za uspešnice.. Kupila sem Belo Masajko, Rojstvo Venere, Lulu, Senca vetra, od te zadnje pa se ne morem spomnit naslova (je še nisem začela brat - šparam za na morje). Imam pa še nekaj svojih knjig, ki sem jih dobila za darilo. Obiskujem tudi knjižnico.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
tisto knjigo k mi je všeč, al pa če me kšn dan kej prime grem preprosto u knjigarno in jo kupim...
če mam knjigo doma, jo lahko vzamem v roke kadar hočem, pa čeprav potem preberem samo en odstavek... včasih me prime, da bi prevrala samo določen odlomek iz knjige in knjige nimam nikjer...in pole me prime in jo grem kupit...
če mam knjigo doma, jo lahko vzamem v roke kadar hočem, pa čeprav potem preberem samo en odstavek... včasih me prime, da bi prevrala samo določen odlomek iz knjige in knjige nimam nikjer...in pole me prime in jo grem kupit...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov