Ali kupujete knjige?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
joj vedno k grem v citypark, zavijem v vale novak in občudujem vse tiste lepe knjige. men je to tko fajn, vedno najdm kej zanimiuga. ponavad prečekiram use tiste revije v kotu (predvsem tuje) emm ja realno pa redko kej kupm, predvsem ker se mi zdijo knjige še vedno precej drage...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni je čisto mimo tole nakladanje, da so knjige drage in da bi jih več kupovali, če bi bile cenejše.
Japajade. Vse je samo stvar prioritete. Kozmetika tudi ni poceni, ampak večina jih najde denar prej za anticelulitne zvarke in deset odtenkov šminke kot pa za knjigo. Pač; kakor komu paše.
Povprečna cena nekega romana je od 25 do 35€. Takoj po izidu. Potem je pa vedno kup akcij, kjer lahko kupiš roman s trdimi platnicami tudi za 9.90€. Da ne govorim o žepnih izdajah (ki jih je žal premalo, priznam, in še to skoraj samo komercialen podn).
Najbolj mi je pa bilo bedno, ko je folk razgrabil tiste knjige zastonj zraven časopisa ... me zanima, koliko teh ljudi je potem knjigo tudi dejansko prebralo. Važno, da je zastonj ali vsaj ful poceni, potem pa navali narod (Hofer življenjska filozofija).
Takih "ljubiteljev knjige" ne rabimo.
Japajade. Vse je samo stvar prioritete. Kozmetika tudi ni poceni, ampak večina jih najde denar prej za anticelulitne zvarke in deset odtenkov šminke kot pa za knjigo. Pač; kakor komu paše.
Povprečna cena nekega romana je od 25 do 35€. Takoj po izidu. Potem je pa vedno kup akcij, kjer lahko kupiš roman s trdimi platnicami tudi za 9.90€. Da ne govorim o žepnih izdajah (ki jih je žal premalo, priznam, in še to skoraj samo komercialen podn).
Najbolj mi je pa bilo bedno, ko je folk razgrabil tiste knjige zastonj zraven časopisa ... me zanima, koliko teh ljudi je potem knjigo tudi dejansko prebralo. Važno, da je zastonj ali vsaj ful poceni, potem pa navali narod (Hofer življenjska filozofija).
Takih "ljubiteljev knjige" ne rabimo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
Hm, ja, ne vem... js bi honestly večkrat kupla knjigo, če bi bla cenej čeprov js sm si jih v indiji ful nakupila k majo mehko vezavo pa black market printe, sicer so mal slabša kvaliteta, ampak brat se da drugač pa mi je bedno, ker najljubše knjige sicer res berem dvakrat, za kake mi je pa škoda dnarja za nazaj...
se pa strinjam, da so žepnice ipd. komercialno sranje...puščavska roža in te zadeve... všeč so mi ble delove in dnevnikove akcije poceni knjig, sam so ble vezave tok v k***.. no ja, js jih mam in sm tut vse prebrala
btw, kaj pa zdej berete?
se pa strinjam, da so žepnice ipd. komercialno sranje...puščavska roža in te zadeve... všeč so mi ble delove in dnevnikove akcije poceni knjig, sam so ble vezave tok v k***.. no ja, js jih mam in sm tut vse prebrala
btw, kaj pa zdej berete?
-
kr.ena - Cosmopsiho
Satya napisal/-a:btw, kaj pa zdej berete?
To imaš pa zgoraj cel kup tem.
Satya napisal/-a: všeč so mi ble delove in dnevnikove akcije poceni knjig, sam so ble vezave tok v k***.. no ja, js jih mam in sm tut vse prebrala
Jaz še nisem uspela vseh. Lahko malo opišeš, katere so ti bile všeč v zgornjih temah?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
kr.ena - Cosmopsiho
Na vrhu podforuma Kultura je kup tem pod oznako Ne prezri. Razdeljene so na Razni romani, Kriminalke in detektivke, Chick-lit in ljubezenski romani, Fantazijski romani, ...
Glede na to, v katero zvrst paše knjiga, ki si jo prebrala, pač napišeš v odgovarjajočo temo svoje mnenje.
Sicer pa malo pobrskaj po teh temah, pa boš videla.
Glede na to, v katero zvrst paše knjiga, ki si jo prebrala, pač napišeš v odgovarjajočo temo svoje mnenje.
Sicer pa malo pobrskaj po teh temah, pa boš videla.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
o to mi je pomoje največji užitek. da si kupm knjigo. pa če je dobra knjiga dam tistih 25€ pa ni pene.čeprou sm lih zanč bla v eni knjigarni in sm si kupila eno knjigo, k sm mislna, da je ne bom nikol več vidla (je v ang. pa taka bolj neznana) in sm dala samo 2€.
drgač je tud zanimiv it v kašn antikvarjat..
hodm pa tud v knjižnco.
komi čakam da se faks mal poleže, da se spet spravm kej simpatičnga prebrat.
drgač je tud zanimiv it v kašn antikvarjat..
hodm pa tud v knjižnco.
komi čakam da se faks mal poleže, da se spet spravm kej simpatičnga prebrat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst mam pa precej kupljenih knjig doma ... ko mi jih mama v svetu knjige kupuje recimo celo trilogijo Ognjeni veter (Vetrna piščal, Mojstrovi sužnji, Ognjena pesem), pa še iz ene trilogije Čarovnik iz Zemljemorja in Atuanska grobica - tretjo knjigo še čakam, je sploh še ni v Sloveniji pa mam DaVincijevo šifro & Angeli in Demoni .. pa še ene par jih je ..
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
učasih edin mami prnese kkšn roman, pa ga preberem (like 1x na leto) alpa na morju.. sam ponavad tud dol ni časa
kupila sm edino knjigo k je bla za domače branje pr ang.
Torej si navadno nerazgledano in neizobrašeno tele?
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Pontifex Maximus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
učasih edin mami prnese kkšn roman, pa ga preberem (like 1x na leto) alpa na morju.. sam ponavad tud dol ni časa
Zakaj pa nerazgledano in neizobraženo
Sej gotov hodi v šolo, spremlja kaj po tv in to je to.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
Zakaj pa nerazgledano in neizobraženo
Sej gotov hodi v šolo, spremlja kaj po tv in to je to.
Za kritično presojanje dogajanja okrog sebe se mi zdi to premalo.
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Pred kratkim sem na Amazon-u opravila svoj prvi nakup. Kupila sem 4 knjige in plačala 80 eurov (s poštnino vred). Torej circa 20 eurov na knjigo. Za nakup pa sem odločila, ker gre za knjige, ki mi bodo prišle zelo prav pri diplomi in jih žal ni pri nas: niti v knjigarnah niti v knjižnicah. Niti najmanj mi ni žal. Sam nakup prek Amazon-a pa je potekal povsem brez komplikacij. Na Amazon-u je itak taka zakladnica knjig, da glava boli. Če bi le imela dovolj dinarčkov, bi si definitivno še kake knjige naročila.
Drugače pa sem si kupila 4 knjige, ko sem bila v New Yorku. Za moje pojme so v Ameriki knjige občutno cenejše.
Seveda pa ostaja knjižnica moj glavni vir za branje.
Drugače pa sem si kupila 4 knjige, ko sem bila v New Yorku. Za moje pojme so v Ameriki knjige občutno cenejše.
Seveda pa ostaja knjižnica moj glavni vir za branje.
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov