Ali kupujete knjige?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Knjige po večini kupujem, ker jo hočem imeti doma v polici, da jo lahko kadar koli se mi ljubi vzemem in berem. V knjižnico pa skoraj ne hodim.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vecinoma sposojam; ko pa finance dopuscajo, pa kupim kaj od znanih avtorjev(kar vem, da mi bo vsec).
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Večinoma ne kupujem. Kupim šele ko knjigo že preberem in če mi je res všeč. Raje imam knjižnice in veliko izbiro knjig, ker se vedno najde nekaj, za kar sploh nisem vedela, da obstaja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sposojam in kupujem. Odkar so me nategnli in sm se učlanla u Svet knjige jih pa morm kupovat, ni izbire . Ma mi ni žal, čeprav me jezi, da so me notr dobili z lažmi... Kupujem pa uspešnice in knjige, ki se mi zdijo ful zanimive. Kupim tudi kakšno strokovno gradivo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
jaz si jih kar sposojam, ker je študijska in mestna knjižnica prav velika, velika izbira, tako da si sposodim, kupujem knjig ne, ker je zanje potrebno odšteti kar precej denarja. V kolikor bi mi bila knjiga noro všeč, da bi me vsebina zanimala bi si jo kupila.
Always look on the bright side of your life.
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Jaz mam pa ponavadi tak vrstni red; v knjižnici si sposodim knjigo in pol če mi je tako všeč, da jo hočem met vedno ob sebi, jo tut kupim...in pol jo še fulkrat berem, podčrtujem, pišem po njej itd - skratka sve, kar so nas v osnovni šoli učili, da se s knjigo ne dela
- robin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: okolica LJ
Nekej casa sem jih narocala prek knjiznega kluba, tako da sem jih kupvala.. pa vcas ko grem u Vale-novak, joj vse bi kupila, ce bi mela dovolj denarja, haha! Ja, drugace pa si se vedno veliko veliko sposojam ...
_Petra_: Skoz pomladni dez je pa res super knjiga. res pesmi, ki se te dotaknejo. Priporocam vsem
_Petra_: Skoz pomladni dez je pa res super knjiga. res pesmi, ki se te dotaknejo. Priporocam vsem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov