Ali kupujete knjige?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ljubim knjige. Nikoli jih nisem kupovala, ker sem raje preživela cele popoldneve v knjižnici, pa še relativno drage so.
Zadnje leto pa sem jih kupila okrog 10, žepnice seveda. Take, za katere sem vedela, da so mi všeč.
Zadnje leto pa sem jih kupila okrog 10, žepnice seveda. Take, za katere sem vedela, da so mi všeč.
-
Danni - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2010
Večinoma si vse knjige sposodim v mestni knjižnici, kar rabim za fax, v knjižnici na faxu. Tiste knjige, ki so mi pa zares všeč ali pa tiste "večne" pa kupim. Čeprav moram reči, da nimam v lasti več kot 40 knjig, žal, ampak to je predvsem odvisno od financ
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Tale stran je huda za angleške knjige, prejšn teden sm naročila prvo knjigo :
www.bookdepository.co.uk
Precej cenejš k v Konzorciju, brez poštnine, pa eno po eno si lahko naročaš pa bo vseen brez poštnine..Kako jim rata??
www.bookdepository.co.uk
Precej cenejš k v Konzorciju, brez poštnine, pa eno po eno si lahko naročaš pa bo vseen brez poštnine..Kako jim rata??
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Včasih kupim, v knjižnice pa bolj kar se tiče dela zahajam
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
kupujem - vendar ne preveč. raje si grem izposoditi v knjižnico... ko jo preberem pa vrnem,.. je najbolj priročno, da se ti ne nabira prah na njih.
Selvedin&Mihaela
-
Elinoir - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2012
Kupim knjigo, in potem jokam za vsemi tistimi evri, potem se pa nekak potolažim, ker si nekaj časa ne kupujem bedarij. Si pa zdaj res že kakšno leto nisem kupila nobene, pa najbrž ne zato ker itak ni denarja, ampak če bi me kakšna res pritegnila, bi jo. Kuharsko rabim, tako da evo, bo zopet nakup.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
jaz jih z neta dol povlečem. sem zabredla v precej čudne vode glede knjig tko da se v knjižnici imajo malo reči ki jih berem. ok če odštejem kakšne neumne ljubezenske romane tipa shopaholic... to imajo, sam mi že tako paše bolj dol vlečt, kot hodit tja.
-
Elinoir - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2012
sirova štručka napisal/-a:pa zakaj pri vseh receptih na internetu rabiš kuharsko knjigo?
ha, hvala, sploh se nisem domisla. mogoče zarad občutka, da če maš knjigo pol pa nekej bo iz tebe. Nene, se bom res rajš spravla na kulinarika.net !
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sej se velik stvari da dobit na netu, ampak ful boljši občutek je imet neki tiskanega v rokah..Jaz sem si jih danes nabrala par zastonj pred KOŽ drugače pa pred kratkim kupila knjigo "Let the right one in" <3
It was forever..but it didnt last long..
- Kampara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2012
Jaz si tudi veliko knjig sposodim v knjižnici, recimo prej preverim preko cobissa, če je kakšna specifična, ki mi jo kdo priporoči, da ne hodim zastonj.
Kupujem pa rada knjige za rojstni dan, če vem, da ima nekdo neke hobije, zanimanja ali se s čim takih ukvarja in ulovim kakšno dobro knjigo na to temo. Pa so bli ful dobri odzivi.
Žepnice so čist fajn knjige v zbirki pa normalna cena knjige je, tko, da ni spet tak strošek.
Kupujem pa rada knjige za rojstni dan, če vem, da ima nekdo neke hobije, zanimanja ali se s čim takih ukvarja in ulovim kakšno dobro knjigo na to temo. Pa so bli ful dobri odzivi.
Žepnice so čist fajn knjige v zbirki pa normalna cena knjige je, tko, da ni spet tak strošek.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
ogromno,....mam že vsaj 2 ogromni škatli,..še bolj sem vesela če ji dobim za darilo.
knjige ostanejo,....jaz sm taka da jih loh 10x preberem. zao mi ni škoda dat, bodo šle z mano vedno
knjige ostanejo,....jaz sm taka da jih loh 10x preberem. zao mi ni škoda dat, bodo šle z mano vedno
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Knjigo kupim res redko, pa še to samo žepne. Jih pa zato moja mami toliko, da jih je natlačila že v vse sobe in potem sama res nimam potrebe. Dejansko si jih raje sposodim in vrnem, kot pa da imam predale polne knjig
The world is as you are.
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]