Ali imamo ljudje dušo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
41 prispevkov
• Stran 2 od 3
•
Prejšnja
1, 2, 3
Naslednja
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
~NIA~ napisal/-a:mah taki kot smo smo, taki bomo ostal pa če bomo vrjel alpa ne
točno tak!
mahagonij-ne ne vrjamem zato ko piše na netu, LOL, nism tk misla..sam pač vrjamem, zarad drugih stvari..hotla sm sam povet da pa vlk piše o tem...
aja nekje celo piše da NIČ ne obstaja, ker je kao svet nastav iz nič torej nič nekaj le je...filozofija pač..sam hopla, kaj pa če je vse res..torej če nič ne obstaja mi po smrtni ne mormo postat nič

aja pa a je brav kdo angeli in demoni...tisti princip da so naredli antimaterijo je tud svetovno...če obstaja materija pol obstaja tud antimaterija..tak pa tud pr človeku mogoč...
bog ve kaj je res...(to pa se še fajn čuje..)

lp
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
kravzlbavc napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:mah taki kot smo smo, taki bomo ostal pa če bomo vrjel alpa ne
točno tak!
mahagonij-ne ne vrjamem zato ko piše na netu, LOL, nism tk misla..sam pač vrjamem, zarad drugih stvari..hotla sm sam povet da pa vlk piše o tem...
aja nekje celo piše da NIČ ne obstaja, ker je kao svet nastav iz nič torej nič nekaj le je...filozofija pač..sam hopla, kaj pa če je vse res..torej če nič ne obstaja mi po smrtni ne mormo postat ničvprašanje pa je kam pa gremo pa kak...
aja pa a je brav kdo angeli in demoni...tisti princip da so naredli antimaterijo je tud svetovno...če obstaja materija pol obstaja tud antimaterija..tak pa tud pr človeku mogoč...
bog ve kaj je res...(to pa se še fajn čuje..)![]()
![]()
lp
saj ne postanemo po smrti nič ampak zemlja

-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
moi T napisal/-a:Jez tudi verjamem v dušo in posmrtno življenje. Sej kaj bi pa blo, če ne bi verjeli, da se še nekje nadaljuje naša pot? Po moje bi nam bilo še težje sprejeti smrt, tako pa se lahko usaj tolažimo, da bomo umrle še kdaj srečali... Pa še vedno je težko... Ne vem, jaz verjamem in mi je lažje delat use u življenju z mislijo, da se moje življenje ne bo končalo na tem planetu. Pa po moje tudi izkušnje ljudi na robu smrti govorijo svoje... usi vidijo neke rove, kako odhajajo k nečemu svetlečemu... ja, jez verjamem v to!
super si napisala in se strinjam oz. podpisem.
- branchy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
linkica napisal/-a:moi T napisal/-a:Jez tudi verjamem v dušo in posmrtno življenje. Sej kaj bi pa blo, če ne bi verjeli, da se še nekje nadaljuje naša pot? Po moje bi nam bilo še težje sprejeti smrt, tako pa se lahko usaj tolažimo, da bomo umrle še kdaj srečali... Pa še vedno je težko... Ne vem, jaz verjamem in mi je lažje delat use u življenju z mislijo, da se moje življenje ne bo končalo na tem planetu. Pa po moje tudi izkušnje ljudi na robu smrti govorijo svoje... usi vidijo neke rove, kako odhajajo k nečemu svetlečemu... ja, jez verjamem v to!
super si napisala in se strinjam oz. podpisem.
Maš tud moj podpis

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja js vrjamem. ker mislim da greš nekam po smrti no...in res tudi vrjamem da imamo ljudje dušo in zaradi duše smo tako različni.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
B@bsy napisal/-a:saj ne postanemo po smrti nič ampak zemlja
ja prah ane..sam to postane sam fizično telo

lp
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ne obstaja. Ko telo umre, umre um, možgani, srce... Pač umremo. Dajo nas v zemljo in črvi nas imajo za malico.
So pa že Indijanci verjeli v to, da duša gre nekam. Oni so to razumeli nekako tako, da če nekdo umre, je to dobro, kajti živet gre v boljši svet. Aleluja, veselimo se. No, glede tega se pa strinjam. Smrti se je potrebno veselit (no, tisti, ki majo polno rit vsega, se je ne, ker vedo, da ne bojo nič nesli s seboj
).
So pa že Indijanci verjeli v to, da duša gre nekam. Oni so to razumeli nekako tako, da če nekdo umre, je to dobro, kajti živet gre v boljši svet. Aleluja, veselimo se. No, glede tega se pa strinjam. Smrti se je potrebno veselit (no, tisti, ki majo polno rit vsega, se je ne, ker vedo, da ne bojo nič nesli s seboj

-
bjondina - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Ne vem... nisem noben strokovnjak na tem področju.
Tako ali tako so takšna filozofska vprašanja brez konca in kraja, predvsem pa brez pravega odgovora. Stvar našega prepričanja je ali verjamemo v dušo ali ne. Vsekakor je lepo verjeti, da duša obstaja - nekje globoko v vsakem izmed nas. 

-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js ne vrjamem u to niti v neke znake kao ''na nebu se ti mat prkaže '' dj dj dj...ta folk ma prej kere privide al pa halucinira k pa kej druzga. če bi se res kej na nebu prkazal po bi še kdo kej vidu ne sam ENA oseba. pomoje...prej bi vrjela v reinkarnacijo. duševnost pa ne vem...sj so psihologi pa filozofi neki zmutil skupi ampk kaj je pa na tem...dobr pustmo to =)
Love yourself. Be fatal.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Verjamem, da nekaj je po smrti. Kaj pa itak noben ne ve. Čeprav ideja reinkarnacije je ubistvu še najbolj logična. Če se vse na planetu slej ko prej vrne (voda itd.), zakaj se nebi tudi človeška/živalska duša?
No ja, tako ali tako ima vsak svoja prepričanja, nič ni s tem narobe.
No ja, tako ali tako ima vsak svoja prepričanja, nič ni s tem narobe.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kva?!? Nic ni to zato, da se ohladi. To je zato, ker je treba dat ljudem nekaj casa, da se lahko zberejo za pogreb.~NIA~ napisal/-a:tud tisti ki trdijo da so ljubje BREZ duše vedno ko nekdo umre ga pustijo počivati toliko da se 'ohladi' - da gre duša iz telesa.. pa čeprav trdijo da ne verjamejo..
41 prispevkov
• Stran 2 od 3
•
Prejšnja
1, 2, 3
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov