A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Ne, ne.. s tem se ne ukvarjam profesionalno, ampak le zase... sicer sem hodla v likovno gimnazijio, ampak se je s tem moja "profesionalna" pot tudi končala zdej sem sama svoj učitelj
My dreams are my reality...
-
Emina napisal/-a:Smem prašat zakaj si opustila?
sej nisem opustila... sam šolanje sem nadaljevala izven te smeri.. slikam in rišem le še za svojo dušo, fax pa sem izbrala drug...
-
mah niti nevem zakaj nisem nadaljevala... verjetno zato, ker sem hotla spoznat še druge stvari v življenju.. z umetnostjo se lahko ukvarjam naprej- zase in za svojo dušo.. da pa bi to počela kot moj poklic.. mi pa nekak ni... tu mam druge želje in cilje...
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
jst sem pa zdej med počitncami začela delat z akrili na platno... zalublena totalno... ful mi je všeč... pa mislim, da mi bol leži ko svinčnik pa oglje... bolj ko pacaš bolš zgleda... res ful mi je všeč... sam zdej mi je platn zmankal... morem it u šoping!!!!
LOVE hurts
- evil_nemesis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2005
hm no..mogoče sm umetnica..hm...pišem pesmi..zgodbe...rišem - slikam...igram tud kitaro...mal poskušam na klavir....pojem....se trudm na teh področjih zlo.....s tem izražam svoja čustva....sam nevem kok sm uspečna =P...
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js pa ful rada ustvarjam, nakit (ga tudi prodajam), sivam, risem, fotografiram... Imam tudi nizjo glasbeno (kitara, samo to sem cisto opustila)...
Zelo me zanima, ce je kera od vas obiskovala kak slikarski tecaj in kako se to obnese? Meni je namrec ze kar nekaj umetnikov reklo, da sem nadarjena in, da je skoda, da nebi poskusila... Sem dobila na faksu sicer nekaj osnov, sam to so ble res ciste osnove...
Zelo me zanima, ce je kera od vas obiskovala kak slikarski tecaj in kako se to obnese? Meni je namrec ze kar nekaj umetnikov reklo, da sem nadarjena in, da je skoda, da nebi poskusila... Sem dobila na faksu sicer nekaj osnov, sam to so ble res ciste osnove...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov