A je med vami kakšna umetnica?

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 26. Avg. 2005 22:49

Ne vem kera je napisala, moj fotr se tut neki buni če oblikovno omenm :roll:
Drgač pa oblikovanje, nakit, oblačila, ostali dodatki to mi je neki kar delam z veseljem in ful truda porabim za to. :) Bomo vidli kako bo naprej!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 26. Avg. 2005 22:54

A lahko slikce sm prilepmo!? :)
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 26. Avg. 2005 23:35

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 24. Okt. 2008 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 26. Avg. 2005 23:39

Evo, sm rekla, da bom tole omenla..
Emina napisal/-a:Načeloma bi tud to šlo-kolonija, da bi učila risanje, sam bi mogla vsaj 10 kandidatk/ov dobit. Če ste za, mi sporočite, pa spedenamo.

Punce, ki ste rekle, da bi šle na to kolonijo, se mal učit risat/slikat, se mal javite, če ste še za to, da bosta Emina pa Žaklina lahko stvar organizirali.

SIEENA napisal/-a:A lahko slikce sm prilepmo!? :)

Sieena, pomojem lahko slikce tut sem prlimaš, je bla pa že ena tema, kjer si lah nalimu svoje stvaritve, tko da lah tut tm. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 26. Avg. 2005 23:56

nimam se za neko blazno umetnico, vendar pa vseeno rada slikam (na platno, z oljnimi barvami ali akrili), pišem in nasploh rišem...najrajši ljudi, oziroma portrete :)
sem kar umetniška duša, moje slike izražajo večinoma moja čustva- najrajši slikam, ko sem ful vesela ali pa ful žalostna. Takrat pridejo ven najboljše stvaritve :)
*Diamonds are forever*
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Avg. 2005 8:36

Hm jaz sem fotografsko usmerjena s srednjo oblikovno... Čeprav je zadnje čase fuuuuul malo časa, pa bolj drugi mene slikajo. :) :wink:
Včasih sem pisala pesmi sam tut to nimam več časa, pa tut niso se mi zdele blazno dobre, če priznam. Sem prerasla. :)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 29. Avg. 2005 8:10

sofia83 napisal/-a:Men je pa najbol na svetu žal, da mam tok mal umetniškega talenta ... Pomoje so mi to mal zatrl v osnovni šoli, k so me usmerjal k bol "uporabnim" zadevam ... Sem pisala pesmi, k sm bla mlajša, sam sm velik preveč kritična sama do sebe in mam zmeri filing, da nism pristna in nimam nekega lastnega stila. Ah, pa v drugem življenju, ne :wink:

mene so tud doma zatiral.. če ti čutiš, da bi neki rada delala, če se najdeš v nekem načinu izražanja čustev, se ne boj pustiti vse in slediti sanjam. js si te čist lahko predstavljam kot stilistko oz. študentko mode v milanu.
js sm se odločla nardit to, kar je zame najboljše, šla sem stran od vseh ljudi, ki so me zavirali pri ustvarjaju in mi jemali pogum. na novo sem zgradila sebe in zdej zaupam vase :) naj te ne bo strah pustiti vse za sabo!
če bi rada pisala pesmi, jih piši, pa ne take, ki bodo drugim všeč, ampak take, ki ti bodo pomagale pri osebnostnem razvoju. velik sreče! :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Devil''s baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Devil''s baby » 29. Avg. 2005 11:36

js mam en mal umetniškega navdiha ampak za to je ''krivo'' sorodstvo :wink: Mam dva strica pa oba sta umetnika. En ima galerijo na primorskem, ta drug pa riše bolj za sebe, pa ko ma en športn klub pol tam slike prodaja.....mam pač srečo :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 29. Avg. 2005 11:51

moj atek je slikar-ampak amamterski. riše na steklo, les, platno, akvarele, in kaj js vem kaj še vse. tut kipari včas, pa kake starine restavrira. jest pa sem igrala sam violino, pa baje da dobr pojem. ampak nimam poguma, da bi šla solo petje čeprav si ful želim. moj fant zna pa bobne igrat. to je to-aja pa tut kuhanje je umetnost ne??no to oba obvladava, emmm js pa se vcas kak nakit nardim.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 29. Avg. 2005 21:31

ok mene so starši skos spodbujali v tej smeri... pa tut moj ati je učasih velik risu... zdej ne več... mogoč še kak načrt al pa kej takiga....
tk da...bo treba zdej njega bol spodbujat da se vrne nazaj na umetniška pota ;)
LOVE hurts
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 04. Feb. 2006 2:06

Neki časa sm hodila na srednjo oblikovno šolo na fotografsko potem pa še na modno oblikovanje, pa mi oboje nekak ni šlo, tko da je to bolj moj hobi, kot karkoli drugega :D Sicer pa obožujem umetnost, veliko pišem in moj cilj je nekoč izdat svojo knjigo če mi bo ratal.

Mam pa tud fanta umetnika, ki zdej končuje likovno gimnazijo :D
euch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a euch » 04. Feb. 2006 12:54

jst igram flavto (če to lahk štejemo pod umetnost) pa neki se trudim risati pa mi kr dobr uspeva na cajte (sam morm bit prave volje :wink: )
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 26. Feb. 2006 15:35

js pa slikam..... najraje z oljnimi barvami al pa akrili... ja, ko pa to delam, pa čist not padem... takrat sem v svojem svetu....
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 27. Feb. 2006 9:40

In kakšni so tvoji motivi?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 27. Feb. 2006 18:30

Emina napisal/-a:In kakšni so tvoji motivi?

mah čist odvisno... najpogosteje in najraje abstraktno. drgač pa motivi narave al pa figura (tu mam večkrat živ model)...

ja, men je slikanje res všeč...
My dreams are my reality...

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov