A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 24. Okt. 2008 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Evo, sm rekla, da bom tole omenla..
Punce, ki ste rekle, da bi šle na to kolonijo, se mal učit risat/slikat, se mal javite, če ste še za to, da bosta Emina pa Žaklina lahko stvar organizirali.
Sieena, pomojem lahko slikce tut sem prlimaš, je bla pa že ena tema, kjer si lah nalimu svoje stvaritve, tko da lah tut tm.
Emina napisal/-a:Načeloma bi tud to šlo-kolonija, da bi učila risanje, sam bi mogla vsaj 10 kandidatk/ov dobit. Če ste za, mi sporočite, pa spedenamo.
Punce, ki ste rekle, da bi šle na to kolonijo, se mal učit risat/slikat, se mal javite, če ste še za to, da bosta Emina pa Žaklina lahko stvar organizirali.
SIEENA napisal/-a:A lahko slikce sm prilepmo!?
Sieena, pomojem lahko slikce tut sem prlimaš, je bla pa že ena tema, kjer si lah nalimu svoje stvaritve, tko da lah tut tm.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
nimam se za neko blazno umetnico, vendar pa vseeno rada slikam (na platno, z oljnimi barvami ali akrili), pišem in nasploh rišem...najrajši ljudi, oziroma portrete
sem kar umetniška duša, moje slike izražajo večinoma moja čustva- najrajši slikam, ko sem ful vesela ali pa ful žalostna. Takrat pridejo ven najboljše stvaritve
sem kar umetniška duša, moje slike izražajo večinoma moja čustva- najrajši slikam, ko sem ful vesela ali pa ful žalostna. Takrat pridejo ven najboljše stvaritve
*Diamonds are forever*
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm jaz sem fotografsko usmerjena s srednjo oblikovno... Čeprav je zadnje čase fuuuuul malo časa, pa bolj drugi mene slikajo.
Včasih sem pisala pesmi sam tut to nimam več časa, pa tut niso se mi zdele blazno dobre, če priznam. Sem prerasla.
Včasih sem pisala pesmi sam tut to nimam več časa, pa tut niso se mi zdele blazno dobre, če priznam. Sem prerasla.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Men je pa najbol na svetu žal, da mam tok mal umetniškega talenta ... Pomoje so mi to mal zatrl v osnovni šoli, k so me usmerjal k bol "uporabnim" zadevam ... Sem pisala pesmi, k sm bla mlajša, sam sm velik preveč kritična sama do sebe in mam zmeri filing, da nism pristna in nimam nekega lastnega stila. Ah, pa v drugem življenju, ne
mene so tud doma zatiral.. če ti čutiš, da bi neki rada delala, če se najdeš v nekem načinu izražanja čustev, se ne boj pustiti vse in slediti sanjam. js si te čist lahko predstavljam kot stilistko oz. študentko mode v milanu.
js sm se odločla nardit to, kar je zame najboljše, šla sem stran od vseh ljudi, ki so me zavirali pri ustvarjaju in mi jemali pogum. na novo sem zgradila sebe in zdej zaupam vase naj te ne bo strah pustiti vse za sabo!
če bi rada pisala pesmi, jih piši, pa ne take, ki bodo drugim všeč, ampak take, ki ti bodo pomagale pri osebnostnem razvoju. velik sreče!
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
js mam en mal umetniškega navdiha ampak za to je ''krivo'' sorodstvo Mam dva strica pa oba sta umetnika. En ima galerijo na primorskem, ta drug pa riše bolj za sebe, pa ko ma en športn klub pol tam slike prodaja.....mam pač srečo
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
moj atek je slikar-ampak amamterski. riše na steklo, les, platno, akvarele, in kaj js vem kaj še vse. tut kipari včas, pa kake starine restavrira. jest pa sem igrala sam violino, pa baje da dobr pojem. ampak nimam poguma, da bi šla solo petje čeprav si ful želim. moj fant zna pa bobne igrat. to je to-aja pa tut kuhanje je umetnost ne??no to oba obvladava, emmm js pa se vcas kak nakit nardim.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
ok mene so starši skos spodbujali v tej smeri... pa tut moj ati je učasih velik risu... zdej ne več... mogoč še kak načrt al pa kej takiga....
tk da...bo treba zdej njega bol spodbujat da se vrne nazaj na umetniška pota
tk da...bo treba zdej njega bol spodbujat da se vrne nazaj na umetniška pota
LOVE hurts
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Neki časa sm hodila na srednjo oblikovno šolo na fotografsko potem pa še na modno oblikovanje, pa mi oboje nekak ni šlo, tko da je to bolj moj hobi, kot karkoli drugega Sicer pa obožujem umetnost, veliko pišem in moj cilj je nekoč izdat svojo knjigo če mi bo ratal.
Mam pa tud fanta umetnika, ki zdej končuje likovno gimnazijo
Mam pa tud fanta umetnika, ki zdej končuje likovno gimnazijo
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Emina napisal/-a:In kakšni so tvoji motivi?
mah čist odvisno... najpogosteje in najraje abstraktno. drgač pa motivi narave al pa figura (tu mam večkrat živ model)...
ja, men je slikanje res všeč...
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov