A je med vami kakšna umetnica?

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 29. Mar. 2005 21:25

uuu, umetnice :D Mnja, moje umetnine ponavad podlezejo poskodbam
Gone
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 30. Mar. 2005 8:31

tjaskaaa napisal/-a:...drgač pa ful rada rišem tatoje..kitajske zmaje..metulje..tribal tatoje itd..rišem tud druge zadeve abstraktne..predkratkim sm se prjavla na en natečaj...bomo vidl kaj bo ratal..

A res, tattoo-je delaš? Ful fajn! Obožujem tattoo-je! A delaš ČB,barvne al oboje? S čim rišeš? Na kakšen natečaj si se to prijavila? Že kaj zvedla?
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 30. Mar. 2005 9:30

Michael napisal/-a:uuu, umetnice :D Mnja, moje umetnine ponavad podlezejo poskodbam

Hmm, to me pa prav zanima kakšne umetnine so? :gruebel:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 30. Mar. 2005 11:05

Nisem nikakršna umetnica :D . Sam rada delam mozaike iz takih majhnih kamenčkov ki jih prej naberem, al pa iz stekla... V kopalnici sem lani oblekla celo steno v drobne delce pisanega stekla. Drugač pa rada še delam trganke, tko da majo nek pomen oz. da moraš mal premislit kaj vse skup pomen :) . Včasih pa napišam tud kako pesem... Ampak to vse le takrat ko res ni drugega za počet!!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 30. Mar. 2005 11:08

O, mozaik, to me pa zanima. Kakšna steklca? Kako oz. s čim si limala na steno? Je obstojno? A to na golo(beljeno) steno?
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 30. Mar. 2005 11:12

Steklca lohk komot dobiš tko v kaki steklarni - ti jih podarijo ker imajo itak preveč teh ostankov :) . Drugače pa kul zgleda če sama nabereš kamenčke različnih oblik, velikosti in barv in jih potem popaš gor na steno. Ja, lepila sem jih na beljeno steno - na golo steno... Lepilo pa lahko kupiš v Prometeju in res ful drži.
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 30. Mar. 2005 11:29

Ful fajn se sliš, za videt mora bit pa še bolj dobro. Je pa verjetno kar trajalo, a? Cela stena :eek:
Mogoče bom pa jaz tud kaj takega sprobala.
Še to, a si steklca pol še kaj rezala, da so pravilnih oblik(kvadrat npr.) al so kar taki, nepravilnih oblik?
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 30. Mar. 2005 11:34

Jap, to sem delala mal več kot eno leto. Celo steno ja :) . Ampak mi je blo tok všeč da sem kar nadaljevala in se nisem naveličala - pa še ko enkrat začneš skor moraš nadaljevat, ker čene zgleda res :? . Ja nekej steklc sem rezala, ampak večino sem jih že dobila takih da majo eno obliko. Pri steklarju obrežejo ostanke in zato majo pol itak oblike...
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 31. Mar. 2005 21:12

Emina napisal/-a:
tjaskaaa napisal/-a:...drgač pa ful rada rišem tatoje..kitajske zmaje..metulje..tribal tatoje itd..rišem tud druge zadeve abstraktne..predkratkim sm se prjavla na en natečaj...bomo vidl kaj bo ratal..

A res, tattoo-je delaš? Ful fajn! Obožujem tattoo-je! A delaš ČB,barvne al oboje? S čim rišeš? Na kakšen natečaj si se to prijavila? Že kaj zvedla?

kaj ustvarjam črno-bele in barvne..kombinacije vsega oglje,tuš..vse kar mam doma..prjavla sm se na en natečaj( ne vem točn kako se imenuje)ampak si mogu neki nardit na problematične teme v sloveniji..diskriminacija romov,znanje bogatih in revnih,...moj naslou je biu V znanju je moč..zvedla pa nism še nč..sporočim;)
Free your mind...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 31. Mar. 2005 22:10

js pojem, igram klavir, pišem pesmice (se tud spremljam na klavir), zdej se učim delat produkcijo, snemam.. :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 01. Apr. 2005 8:15

Punce, ful aktivne ste. :zustimm:
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 28. Jul. 2005 11:04

Zej k sm bla na morju sm nabrala male bele kamenčke in z njimi okrasila moj akvarij, skupaj z modrim peskom, ki je notri...ful hudi zgleda, pa ribicam je tud všeč...

drgač si sama delam kakšen bolj kičast nakit za polet
delam gobelin
ustvarjam na svilo
s perlicami sem okrasla vse kozarčke, v katerih mam svečke...
igram klavir
fotografiram...
Peek-a-boo!
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 28. Jul. 2005 11:06

tjaska napisal/-a:js pojem, igram klavir, pišem pesmice (se tud spremljam na klavir), zdej se učim delat produkcijo, snemam.. :)

u lepo to pa je težko produkcija,mene zanima kaj pomeni digitalni mastering,ko kupim CD ,piše DM.
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 28. Jul. 2005 11:58

uvau, pravi umetniki ste tle gor na forumu- lepo to res.

mene veseli fotografija- sploh kaki sončni zahodi, živali, narava, zimska idila in....skratka skor vse rada slikam, pa tud zelo rada kaj ročnega nardim- kake voščilnice, pa ročne umetnine.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 26. Avg. 2005 22:41

umetnica po duši...
najrajš mam akvarele... pa tut portrete (mislim da mi še kr uspevajo...)... tihožitja... svinčnik... oglje... ma vse sam da se izražaš...

zadnje čase sem začela razmišlat o aktih in pa platnu in oljnih barvah...
pa me mal zanima kok to stane... mislim platno pa barve... pa kje se da to dobit... (ne predavč od velenje, mogoč mravljica v celju?)

drgač sem razmišlala pred tremi leti o likovni gimanziji (pa še učitlca likovne vzgoje me je spodbujala), pa ma drgač čudn program... sj mogoč mi je mal žal... sam ka moreš... bom pa zdej kmal konc splošne gimnazije... za maturo si bom verjetno vzela likovno teorijo... pa bomo pol vidli...

sam drgač se pa ne vidim glih v poklicu umetnika... da bi se mogla od mojga dela preživlat... mogoč res kot profesor al pa kej podobnega...
LOVE hurts

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov