A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst se ne smatram lih za umetnico sam se nagibam mal tej smeri. Sem šla sprajemne za oblikovno pa sm jih nardila, sam se pol nism na to šolo vpisala, zdj mi je pa ful žal
Drgač pa rišm pa barvam stene v prostmu času . Zanč sm si pol neki zmisla, da bi mojo sobo uredila po raznih državah, neki v tem stilu (PRIMER: Na eni steni je pač japonska in sm tam prbila na stene pahljače, narisala kitajske črke in nazadnje-dons gejšo ). Zdj bom pa še druge stene uredila...kakšno avstralijo, grčijo, indijo...upam, da bo dobr izpadl!!
Drgač pa rišm pa barvam stene v prostmu času . Zanč sm si pol neki zmisla, da bi mojo sobo uredila po raznih državah, neki v tem stilu (PRIMER: Na eni steni je pač japonska in sm tam prbila na stene pahljače, narisala kitajske črke in nazadnje-dons gejšo ). Zdj bom pa še druge stene uredila...kakšno avstralijo, grčijo, indijo...upam, da bo dobr izpadl!!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
mycosmogirl napisal/-a:jst se ne smatram lih za umetnico sam se nagibam mal tej smeri. Sem šla sprajemne za oblikovno pa sm jih nardila, sam se pol nism na to šolo vpisala, zdj mi je pa ful žal
Tole s sobo je pa super ideja
Na kero smer si se pa hotela vpisat?
No, d ane bom preveč OT. Nisem umetnica. Nimam te žilce Sicer sm trenirala ples 9 let, ampak to ni ravno umetnost
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
inaa napisal/-a:odvisno kaj vi stejete pod biti umetnica
Ja... sem hotela vprašat.
Men je pa bolj všeč, hm, huh, literatura in pisana beseda kot zvrst umetnosti.. Včasih sem se še prepričevala, da imam talent za napisat kakšno stvar, pa me je minilo potem.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*slatka* napisal/-a:
Na kero smer si se pa hotela vpisat?
em...modno oblikovanje Ful me veseli, sam zdj nekak se ne ukvarjam več z tem, prej sem se bolj. Itak tut nimam časa ...sam za mojo steno si ga bom pa le vzela. Sam, če bi pa šla na oblikovno(no koment just happyness) ...
- sonček7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa sem nora na glasbo. Jaz in moja kitara. Še dobro, da se zdaj malo bolj strokovno učim (na Muzikavivi), tako da mi gre ful dobro.
Se mi zdi pa super, da lahko, kadar se jezna, žalostna... vzamem v roke kitaro in vsi problemi (vsaj za takrat) izginejo. Skratka, kitaro imam namesto boksarske vreče
Se mi zdi pa super, da lahko, kadar se jezna, žalostna... vzamem v roke kitaro in vsi problemi (vsaj za takrat) izginejo. Skratka, kitaro imam namesto boksarske vreče
- princess23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: lj
tukaj si lahko ogledate kaj pa jest izdelujem!
http://www.siljo-planet.net/forum/moji- ... -vf34.html
http://www.siljo-planet.net/forum/moji- ... -vf34.html
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Nisem ful neki umetnica, sicer zelo rada pišem ... Sem pa velika ljubiteljica umetnosti - od kiparstva, slikarstva, glasbe, filma, plesa, ahritekutre ... In seveda, meni najljubše, pisane besede.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Libra napisal/-a:*cosmic girl napisal/-a:jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase
aja? pa si na akdemiji?
am, ne še, upam pa da z naslednjim študijskim letom ... maja so sprejemci... huh
- Libra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
*cosmic girl napisal/-a:Libra napisal/-a:*cosmic girl napisal/-a:jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase
aja? pa si na akdemiji?
am, ne še, upam pa da z naslednjim študijskim letom ... maja so sprejemci... huh
lepo. vso srečo na sprejemnih!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov