A je med vami kakšna umetnica?

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 06. Jan. 2007 10:24

Jst še vedno hodm na solopetje v glasbeno, zaključila sm tut nižjo glasbeno za flavto pa saksofon. Igram v enem orkesterčku pa v eni skupini... u izi... plani so mal drugačni, pa še mal oddaljeni...bomo vidl...
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 23. Jan. 2007 19:21

jst se ne smatram lih za umetnico sam se nagibam mal tej smeri. Sem šla sprajemne za oblikovno pa sm jih nardila, sam se pol nism na to šolo vpisala, zdj mi je pa ful žal :cry:
Drgač pa rišm pa barvam stene v prostmu času :gruebel: . Zanč sm si pol neki zmisla, da bi mojo sobo uredila po raznih državah, neki v tem stilu (PRIMER: Na eni steni je pač japonska in sm tam prbila na stene pahljače, narisala kitajske črke in nazadnje-dons gejšo :scherzkeks: ). Zdj bom pa še druge stene uredila...kakšno avstralijo, grčijo, indijo...upam, da bo dobr izpadl!!
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 23. Jan. 2007 20:23

mycosmogirl napisal/-a:jst se ne smatram lih za umetnico sam se nagibam mal tej smeri. Sem šla sprajemne za oblikovno pa sm jih nardila, sam se pol nism na to šolo vpisala, zdj mi je pa ful žal :cry:
Drgač pa rišm pa barvam stene v prostmu času :gruebel: . Zanč sm si pol neki zmisla, da bi mojo sobo uredila po raznih državah, neki v tem stilu (PRIMER: Na eni steni je pač japonska in sm tam prbila na stene pahljače, narisala kitajske črke in nazadnje-dons gejšo :scherzkeks: ). Zdj bom pa še druge stene uredila...kakšno avstralijo, grčijo, indijo...upam, da bo dobr izpadl!!

Tole s sobo je pa super ideja :cool:

Na kero smer si se pa hotela vpisat?

No, d ane bom preveč OT. Nisem umetnica. Nimam te žilce :) Sicer sm trenirala ples 9 let, ampak to ni ravno umetnost :P
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jan. 2007 14:23

inaa napisal/-a:odvisno kaj vi stejete pod biti umetnica :wink:

Ja... sem hotela vprašat. :)
Men je pa bolj všeč, hm, huh, literatura in pisana beseda kot zvrst umetnosti.. Včasih sem se še prepričevala, da imam talent za napisat kakšno stvar, pa me je minilo potem. :)
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 24. Jan. 2007 17:52

*slatka* napisal/-a:
Na kero smer si se pa hotela vpisat?

em...modno oblikovanje :D Ful me veseli, sam zdj nekak se ne ukvarjam več z tem, prej sem se bolj. Itak tut nimam časa :roll: ...sam za mojo steno si ga bom pa le vzela. Sam, če bi pa šla na oblikovno(no koment just happyness) :) ...
sonček7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček7 » 25. Jan. 2007 11:05

Jaz pa sem nora na glasbo. Jaz in moja kitara. Še dobro, da se zdaj malo bolj strokovno učim (na Muzikavivi), tako da mi gre ful dobro.

Se mi zdi pa super, da lahko, kadar se jezna, žalostna... vzamem v roke kitaro in vsi problemi (vsaj za takrat) izginejo. Skratka, kitaro imam namesto boksarske vreče :D
princess23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a princess23 » 25. Jan. 2007 16:03

tukaj si lahko ogledate kaj pa jest izdelujem!

http://www.siljo-planet.net/forum/moji- ... -vf34.html
sonček7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček7 » 25. Jan. 2007 17:03

Jaz se še vedno raje držim glasbe. Ročbe spretnosti, pa to... Pri meni bi nastal kvečjemu kakšen cmok.
Je pa ful dobro. Ni kaj rečt.
Libra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Libra » 25. Jan. 2007 18:35

js drugače poleg flavte tudi rada rišem. večinoma abstraktne stvari in ljudje okoli mene se čudijo mojim "umetninam". Včasih pa narišem tudi kakšno osebo. obraze najrajši rišem.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 25. Jan. 2007 21:55

Nisem ful neki umetnica, sicer zelo rada pišem ... Sem pa velika ljubiteljica umetnosti - od kiparstva, slikarstva, glasbe, filma, plesa, ahritekutre ... In seveda, meni najljubše, pisane besede. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Amyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: wanna forget

Neprebrana objavaNapisal/-a Amyika » 04. Feb. 2007 14:42

ne morm rect da sm umetnica v pravem pomenu besede, je pa res da se z umetnostjo kr dost ukvarjam...hodim na solo petje, pojem v pevskem zboru igram kitaro, risem, pisem in igram v gledaliski skupini
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 04. Feb. 2007 21:53

jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase :)
Libra
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Libra » 04. Feb. 2007 22:16

*cosmic girl napisal/-a:jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase :)

aja? pa si na akdemiji?
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 05. Feb. 2007 16:14

Libra napisal/-a:
*cosmic girl napisal/-a:jst pa flavto špilam že dolgih 12 let, pa pojem, pa klavir tud mal za dušo... ja, največja strast je definitivno glasba.... drugače pa rada delam nakit, za prijateljice pa zase :)

aja? pa si na akdemiji?

am, ne še, upam pa da z naslednjim študijskim letom :) ... maja so sprejemci... huh
Libra
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Libra » 05. Feb. 2007 17:29

*cosmic girl napisal/-a:
Libra napisal/-a:

aja? pa si na akdemiji?

am, ne še, upam pa da z naslednjim študijskim letom :) ... maja so sprejemci... huh

lepo. vso srečo na sprejemnih! :)

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov