A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
No jaz sem se pa sedaj začela ukvarjat (zaradi biznisa) s še eno zanimivo umetnostjo - aranžiranje daril. Sicer se mogoče sliši banalno, ampak lepo in izvirno zavito oz. aranžirano darilo je meni nekaj tako lepega in umetniškega, da šele zdaj počasi spoznavam. Enostavno danes ne moreš več daril zaviti v en papir, pripopat gor mašno in to je to. Dolgčas.
Sem si naročila par knjig iz tujine in so tako nore stvari da hudo.
Cilj imam vglavnem se totalno izpopolniti v tem profesionalno, da bodo vsi hodili k meni
Sicer pa tudi dizajniram računalniško (spletne strani, grafično oblikovanje), rišem, pišem...ma vse sorte... kar je kreativno
Sem si naročila par knjig iz tujine in so tako nore stvari da hudo.
Cilj imam vglavnem se totalno izpopolniti v tem profesionalno, da bodo vsi hodili k meni

Sicer pa tudi dizajniram računalniško (spletne strani, grafično oblikovanje), rišem, pišem...ma vse sorte... kar je kreativno

-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js sm se odločila da bom drugo leto poskusila na oblikovanju vizualnih komunikacij, res me zanima smer...ful bi rada gor prsla, ampak predznanja pa nimam nic...sicer ustvarjam že celo življenje, na tem področju sem pa mrzla. Vpisala sem se v dva tečaja...katera mogoče ve kaksni so sprejemci, kaj je treba, kako so zahtevni???
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Še tukaj
:
Pozivam vse, ki se ukvarjate s fotografijo in bi radi svoja dela tud razstavili, da se mi javte.
Naslednje leto, predvidoma v februarju pripravljam na Univerzi v Ljubljani (Deželni dvorec) fotografsko razstavo.
Tema je prosta, velikost fotografij pa naj ne presega A3 formata. Fotografije morajo biti v okvirju in opremljene za obešanje.
Vsi zainteresirani se mi javite na:
info@12.poteza.org

Pozivam vse, ki se ukvarjate s fotografijo in bi radi svoja dela tud razstavili, da se mi javte.
Naslednje leto, predvidoma v februarju pripravljam na Univerzi v Ljubljani (Deželni dvorec) fotografsko razstavo.
Tema je prosta, velikost fotografij pa naj ne presega A3 formata. Fotografije morajo biti v okvirju in opremljene za obešanje.
Vsi zainteresirani se mi javite na:
info@12.poteza.org
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Oh jaaa, tudi jst.. živim za glasbo
igram oboo (in klavir)
tudi flavto
orkestri, komorne, to vse spada zraven
pojem tud.. malo tu malo tam
pa še kaj bi se našlo...

pa še kaj bi se našlo...
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ja umetniški tip pač
Učim se igrat klavir
Pela sm v zboru, zdj me sliš edin še ptič v moji sobi
Rišem (najraj z mehkimi svinčniki in Van Gogh oljnatimi kredami)
Pišem pesmi, največ angleških

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Učila sem se igranje klavirja, pa na kitari sm samouk...tak za v park ga it pit glih znam dost dobro špilat
To smo dosti v gimnazijskih letih prakticirali, ja...
Drugače pa zaj igram klaviature v hardrock bendu, neznanemu zaenkrat:)

-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jest sem pa navdušena nad celotno umetnostjo( od petja do risanja):
*hodim na tečaj risanja
*pojem najrajš...živim za muzko!
*ukvarjam se z modnim oblikovanjem (šivam obleke pa to
)
*fotografija
*literatura me tut fascinira!
Brez umetnosti se itak ne da živet
*hodim na tečaj risanja
*pojem najrajš...živim za muzko!
*ukvarjam se z modnim oblikovanjem (šivam obleke pa to

*fotografija
*literatura me tut fascinira!
Brez umetnosti se itak ne da živet

- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
rišem. najraje z ogljem.. Nora na barve iTaK
baje mam neki smisla.. kar rada sem pa tja kaj narišem oz. pobarvam
Hodim na arhitekturni tečaj.. bolj pametno, oz rajši bi dala denar za tečaj risanja..... ampak dobro. Vse ej za nekaj dobro. sem se malo pobliže spoznala še s tem..
aja, drugače nekaj muziciram
No.. vsekakor mi to zelo veliko pomeni,... in upam, da bom nekoč nekoč postala nekaj v zvezi s tem, česar si res želim.....
ja pa literatura je ql.. kdaj kaj nastane
Definitivno je umetnost smisel mojega življenja
Hvala za umetnost

aja, drugače nekaj muziciram

ja pa literatura je ql.. kdaj kaj nastane

Definitivno je umetnost smisel mojega življenja

Hvala za umetnost

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Svoje čase sm bla mahnena na risanje, obiskovala tečaje, najraj mela oglje pa svinčnik. Za kšn večji "projekt" zdej nekak ne najdem več naudiha, male risbice (za spominčke, darilca) pa še vedno rada upodabljam.
Smisel za pisanje pesmi, zgodb, črtic, sestaukou, ... je eden talentou, na kere sm res ponosna in s kerim se (če že) najraj pohvalm. Drži se me že od konca vrtca. Spisala sm že malo morje pesmi, kovala rime za šolske potrebe, klubske biltene, vse z namenom zabavanja, opisovanja ljudi in dogodkou, spesnila (plus oblikovala in natisnla) sm eno zlo osebno zbirko s posvetilom, pred leti začela z navihano humoristično srf štorijo, natipkala ogromn strani, pol je pa zadeva obstala in še čaka na nove ideje ...
Nenazadnje pa sm precej ustvarjaln tip ženščine in rada rezljam, oblikujem, limam, trgam, sestaulam, aranžiram, za usako prložnost najdem primerne ideje ... Svoj čas sm (seb in ostalim) rada delala nakit (iz perlic, nitk, kamenčkou, fimo mase), v OŠ sva s fotkotom sestaula hiško (s pohištvom in usm komfortom) za hepi hipose in ostalo kinder jajc druščino
pa zastaula maketo za železnco, k je žou neslauno propadla (ni lih področje umetnosti, ustvarjalnost je pa le).
Smisel za pisanje pesmi, zgodb, črtic, sestaukou, ... je eden talentou, na kere sm res ponosna in s kerim se (če že) najraj pohvalm. Drži se me že od konca vrtca. Spisala sm že malo morje pesmi, kovala rime za šolske potrebe, klubske biltene, vse z namenom zabavanja, opisovanja ljudi in dogodkou, spesnila (plus oblikovala in natisnla) sm eno zlo osebno zbirko s posvetilom, pred leti začela z navihano humoristično srf štorijo, natipkala ogromn strani, pol je pa zadeva obstala in še čaka na nove ideje ...
Nenazadnje pa sm precej ustvarjaln tip ženščine in rada rezljam, oblikujem, limam, trgam, sestaulam, aranžiram, za usako prložnost najdem primerne ideje ... Svoj čas sm (seb in ostalim) rada delala nakit (iz perlic, nitk, kamenčkou, fimo mase), v OŠ sva s fotkotom sestaula hiško (s pohištvom in usm komfortom) za hepi hipose in ostalo kinder jajc druščino

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Aloha napisal/-a:Smisel za pisanje pesmi, zgodb, črtic, sestaukou, ... je eden talentou, na kere sm res ponosna in s kerim se (če že) najraj pohvalm. Drži se me že od konca vrtca. Spisala sm že malo morje pesmi, kovala rime za šolske potrebe, klubske biltene, vse z namenom zabavanja, opisovanja ljudi in dogodkou, spesnila (plus oblikovala in natisnla) sm eno zlo osebno zbirko s posvetilom, pred leti začela z navihano humoristično srf štorijo, natipkala ogromn strani, pol je pa zadeva obstala in še čaka na nove ideje ...
To se pa vidi ... ravno prej sem se neizmerno zabavala ob tvojem "nekaj dobrega, nekaj slabega"

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
ja pojem umetnosti je kr širok ne.=) sam ok, jas se mam za umetnico
pojem, plešem, igram, kreiram, oblikujem, rišem, brenkam in pianiram=). vse to delam za svojo dušo in takrat ko nekaj od naštetega delam čutim da mi nič ne manjka, pustim probleme in sem jaz. uživam v tem, definitivno=)
p.s.: umetnica pa sem tut v zapravljanju denarja..

pojem, plešem, igram, kreiram, oblikujem, rišem, brenkam in pianiram=). vse to delam za svojo dušo in takrat ko nekaj od naštetega delam čutim da mi nič ne manjka, pustim probleme in sem jaz. uživam v tem, definitivno=)
p.s.: umetnica pa sem tut v zapravljanju denarja..

Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov