A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sem velika oboževalka vseh vizualnih umetnosti.
pa tudi za vse oostale, ki imate rade umetnost...letos jeseni je bienale v benetkah!definitivno vredno oogleda
pa tudi za vse oostale, ki imate rade umetnost...letos jeseni je bienale v benetkah!definitivno vredno oogleda
Zadnjič spremenil floribunda, dne 15. Feb. 2011 15:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Emina napisal/-a:floribunda napisal/-a:...letos jeseni je bienale v benetkah!definitivno vredno oogleda
Pravzaprav se 52.beneški bienale začne 10.junija, zaključi pa 21.novembra 2007.
Jeseni dosti stvari že odstranijo, tako da se splača iti prej.
o vidis, super hvala....vem da se odpre prej ampak nisem vedla da tolko prej...kr grem vsako leto sele jeseni (nevem zakaj, najbrz ker niso benetke tako zafilane) ampak so pa res nekatere instalacije do takrat ze zlo boge.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Prošnja:
Ker ima moj fant 25.6. rojstni dan bi mu rada podarila dve blazini k sta manjši za vzadej v avto... No in sicer na enem bi bli hudički na enem pa angelčki...
Nekaj slik sem že našla in sem vse živo probavala ampak mi nikakor ne uspe...in sicer mora biti narisano s tankim flomastrom ali kaj podbnega, da je res tanka črta saj to pride poskenirano in to se v veze...ker pač ta mašina, ki veze vse zazna mora biti vse v enem šusu potegnjena črta...Ker so slikice iz neta pa je treba malo povečati slike...
Vem, da ste tukaj umetnice res taprave in imam samo vas bi vas prosila, če mi lahko pomagate pri uresničitvi zamisli...
Prosim...se nekako oddolžim ali dam za pijačo kakor koli boste rekle...
Lahko pridem v LJ da se dogovorimo kako bi rada saj je lažje v živo povedat kakor takole....
Res lepo prosim...
Ker ima moj fant 25.6. rojstni dan bi mu rada podarila dve blazini k sta manjši za vzadej v avto... No in sicer na enem bi bli hudički na enem pa angelčki...
Nekaj slik sem že našla in sem vse živo probavala ampak mi nikakor ne uspe...in sicer mora biti narisano s tankim flomastrom ali kaj podbnega, da je res tanka črta saj to pride poskenirano in to se v veze...ker pač ta mašina, ki veze vse zazna mora biti vse v enem šusu potegnjena črta...Ker so slikice iz neta pa je treba malo povečati slike...
Vem, da ste tukaj umetnice res taprave in imam samo vas bi vas prosila, če mi lahko pomagate pri uresničitvi zamisli...
Prosim...se nekako oddolžim ali dam za pijačo kakor koli boste rekle...
Lahko pridem v LJ da se dogovorimo kako bi rada saj je lažje v živo povedat kakor takole....
Res lepo prosim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
no jaz bi najprej prašala če je pisanje pesmi umetnost? ja no zame je na nek način. in če to štejete pod umetnost potem sem umetnica.
drugače pa zelo rada rišem oz še raje slikam.
no pesmi je pa že kar nakaj nastalo, drugače jih javno ne kažem le najboljši prijateljici in pa fantu. večina pa pišem o ljubezni in pa sploh maja čustva, ker če napišem pesem ko se jokam ali pa kaj podobnega se jaz po tem neskončno bolje počutim in nekako olajšana.
čaw
drugače pa zelo rada rišem oz še raje slikam.
no pesmi je pa že kar nakaj nastalo, drugače jih javno ne kažem le najboljši prijateljici in pa fantu. večina pa pišem o ljubezni in pa sploh maja čustva, ker če napišem pesem ko se jokam ali pa kaj podobnega se jaz po tem neskončno bolje počutim in nekako olajšana.
čaw
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
*vilinka* napisal/-a:Zanima me koliko časa povprečno porabite za svojo umetnino?
Jaz kakih 50 ur za slike.
To je pa zelo odvisno od velikosti, motiva, načina, tehnike in od filinga. Lohk jih naredim več na dan, lohk se pa jeb** več mesecev z eno.
- koki90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2007
- Kraj: zasanjana dežela
Tema zame...jaz tudi rišem za enkrat bolj za živce, ampak vedno bolj si želim to početi non sttop. Imam srečo da poznam dva umetnika, ki živita v cerknem in grem za kakšen trik ali mnenje kar do njinu. rišem portrete. Obrazi so mi kot knjige, z njih preberem počutje, zgodovino,...super je.... Galerije, ne dobiš me iz njih. Moj sanjski svet.=)
Trenutno pa delam na hlačah. Na njih rišem lik risane nanizanke Family guy, ker mi je res najhujši lik. In bom na kavbojke si narisala nekaj njegovih potez. Upam da mi uspe=).
Trenutno pa delam na hlačah. Na njih rišem lik risane nanizanke Family guy, ker mi je res najhujši lik. In bom na kavbojke si narisala nekaj njegovih potez. Upam da mi uspe=).
-
beeba - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2007
- Kraj: lj
floribunda napisal/-a:Emina napisal/-a:floribunda napisal/-a:...letos jeseni je bienale v benetkah!definitivno vredno oogleda
Pravzaprav se 52.beneški bienale začne 10.junija, zaključi pa 21.novembra 2007.
Jeseni dosti stvari že odstranijo, tako da se splača iti prej.
o vidis, super hvala....vem da se odpre prej ampak nisem vedla da tolko prej...kr grem vsako leto sele jeseni (nevem zakaj, najbrz ker niso benetke tako zafilane) ampak so pa res nekatere instalacije do takrat ze zlo boge.
jaz sem letos že bila na bienalu in priporočam vsaki, ki jo umetnost, sploh sodobna zanima.
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
A je katera tukaj med vami, ki izdeluje nakit? Če ja, berite obvezno napre: nameravam kupiti nekaj materiala iz tujine, pa če mogoče bi katera kaj rabila oz. bi kupila zraven mene, se lahko oglasi, ji dam spletno stran kjer bom naročila...
če je katera za, se lahko oglasi na zs ali mi pošlje mail na: maandan2@yahoo.com
leilla
če je katera za, se lahko oglasi na zs ali mi pošlje mail na: maandan2@yahoo.com
leilla
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov