A je med vami kakšna umetnica?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
krfjolca napisal/-a:Jaz imam pa izdano pesniško zbirko (pa ne v samozaložbi, ampak zares - pri resni založbi, s honorarjem itd. )
Sicer zadnje čase ne pišem več toliko, ker sem preveč srečna ... (Mislim, da je Balzac rekel, da mora biti pesnik ali nesrečen ali nesrečno zaljubljen ...)
Go baby!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Žaklina napisal/-a:miikena napisal/-a:Aha, sm misnla da je to bl tko, da bolj učiš slikat tm, kot kak tečaj .. Tko recimo kot so kake kolonije, kjer se učijo plavat al pa kej al pa oni enotedenski tečaji angleščine/nemščine ..
hmmm Emi tio bi pa lahko izvedle, kaj?
Ej, če bosta sporočta!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Natty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2004
Men je pa zelo pri srcu glina, ker se z njo marsikaj da nardit... drugač pa rišem Anime, če slučajno kdo ne ve so to une japonske ala risanke...
sem pa že marsikaj delala (od korald, gline, risanja na steklo, svilo ipd. pa do oglja), tko da je moja soba bolj atelje kt soba
sem pa že marsikaj delala (od korald, gline, risanja na steklo, svilo ipd. pa do oglja), tko da je moja soba bolj atelje kt soba
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jz sm plesala balet 6 let, pol sm 3 leta jazz balet, mela pavzo en let in zdej spet začela pa se nimam lih za umetnco
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Naughty grl napisal/-a:Jz sm plesala balet 6 let, pol sm 3 leta jazz balet, mela pavzo en let in zdej spet začela pa se nimam lih za umetnco
zakwa pa ne?
balet je zlo umetniski
js sm se hotla vpisat zmer...sam ko sm se pa odlocla sm bla pa ze prepozna...isto za gimnastiko
drgac pa js k mam postre od zvezdnikov, pa kr njih pol rism...mam ze kr lepo zbirko
can you keep up
baby boy
baby boy
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Emina napisal/-a:Tud ples je umetnost!
Baby girl, a ti portrete delaš al cele figure? Svinčnik?
tko portrete delam...s svincikom....vcasih pa kr barvico za oci uporabim, tko za sencenje, k nimam oglja...hihi
can you keep up
baby boy
baby boy
- Natty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2004
Emina napisal/-a:Še ena ustvarjalka! Kul.
Ja, se strinjam, glina je čudovita zadeva. Pa steklo tud.
Če delaš z glino, a tud spečeš?
Ja sam nimam sama peči, sm pa z eno gospo zmenjena, da lahk pr njej pečem, ker jo ma ona (ma tud trgovinico s takimi izdelki)
- dancerka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2004
jz sm tud plesala balet 3leta in potem še horton 2leti, pa zdej mi je zou da sm nehala ampak nekak mi ni do tega da bi spet začela.
drgač pa delam nakit, sveče, okraske,....
zdej pa hodm na šiviljski tečaj (da mal izpopolnim zanje in kšno novo fora zvem ) pa rišem modne skice (sicer mal slabš ampak upam da bo skoz bolš) - enkrat pa si želim pridt na ntf smer oblikovanje oblačil
drgač pa delam nakit, sveče, okraske,....
zdej pa hodm na šiviljski tečaj (da mal izpopolnim zanje in kšno novo fora zvem ) pa rišem modne skice (sicer mal slabš ampak upam da bo skoz bolš) - enkrat pa si želim pridt na ntf smer oblikovanje oblačil
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
amm jst tud neki malga ustvarjam..igram klaver..drgač pa ful rada rišem tatoje..kitajske zmaje..metulje..tribal tatoje itd..rišem tud druge zadeve abstraktne..predkratkim sm se prjavla na en natečaj...bomo vidl kaj bo ratal..
Free your mind...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
dancerka napisal/-a:jz sm tud plesala balet 3leta in potem še horton 2leti, pa zdej mi je zou da sm nehala ampak nekak mi ni do tega da bi spet začela.
Ja jz k sm nehala za en let, sm tok pogrešala ples pa priprave pa treninge pa tekme ... sm mogla it nazaj Horton - to je pa ful zanimiv, mislm ful hudo zgleda
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov