5 žensk pika com/5 moških.com
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
Jaz imam eno vprašanje za tiste, ki ste si že ogledale 5 moških.com.
Ali so pri vas na začetku tudi kaj s kamero okrog strašili (je to del predstave, da nič hudega sluteče obiskovalce pred prestavo zaslišujejo o njihovih spolnih navadah ? )
Ker pri nas včeraj se je ravno to gogajalo - uletijo v Špasteater s kamero in začnejo folk okrog lovit in spraševat, kako seksajo, pa če kakšne pripomočke uporabljajo itd mislim, najhuje je, da nimaš kam pobegnit, ker čakaš pred vrati, da te spustijo v dvorano.
Mislim, saj sama sem se uspela izogniti očesu kamere, ampak moja družba pa ni imela vsa te sreče pa smo potem ugotavljali, če je bil to del igre, ali bodo dejansko stvar predvajali (z mikrofonom je okrog hodil un voditelj Najbolj smešni video klipi na Prvi tv al kje je že), pa pol kasnej je bil tudi na odru z njimi.
Torej, a se komu kaj sanja o tem??
Drugače pa mi je bila predstava všeč, le da mi je bila 5 žensk.com malo boljša, predvsem sem pričakovala, da bodo tudi moški imeli skupno zgodbo, kot pri ženskah, da se zgodbe povezujejo, tukaj pa je bilo le 5 različnih scen s 5 monologi (ki so pa sicer bili zelo originalni in polni smeha)
Ali so pri vas na začetku tudi kaj s kamero okrog strašili (je to del predstave, da nič hudega sluteče obiskovalce pred prestavo zaslišujejo o njihovih spolnih navadah ? )
Ker pri nas včeraj se je ravno to gogajalo - uletijo v Špasteater s kamero in začnejo folk okrog lovit in spraševat, kako seksajo, pa če kakšne pripomočke uporabljajo itd mislim, najhuje je, da nimaš kam pobegnit, ker čakaš pred vrati, da te spustijo v dvorano.
Mislim, saj sama sem se uspela izogniti očesu kamere, ampak moja družba pa ni imela vsa te sreče pa smo potem ugotavljali, če je bil to del igre, ali bodo dejansko stvar predvajali (z mikrofonom je okrog hodil un voditelj Najbolj smešni video klipi na Prvi tv al kje je že), pa pol kasnej je bil tudi na odru z njimi.
Torej, a se komu kaj sanja o tem??
Drugače pa mi je bila predstava všeč, le da mi je bila 5 žensk.com malo boljša, predvsem sem pričakovala, da bodo tudi moški imeli skupno zgodbo, kot pri ženskah, da se zgodbe povezujejo, tukaj pa je bilo le 5 različnih scen s 5 monologi (ki so pa sicer bili zelo originalni in polni smeha)
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
joj jest sm šla tut. Prov nasmeješ se, pa še kavaca je hud
sam mi je blo pa komad gadno, da bi me dobu v roke un k zaslišuje o spolnih navadah not pa cela dvorana, k bi poslušala o tem, kaj je moj najljubši položaj.
Bla je pa fora, da je ta tip k sprašuje pred wc-jam stou pa lih eno sprašvou, pol sm pa jest hotla na vc, pa še ene 4 minute je blo do predstave in če bi šla bi bla tazadna in bi me lih ta model v roke dobu... tko da me je med predstavo mal lulat...
sam mi je blo pa komad gadno, da bi me dobu v roke un k zaslišuje o spolnih navadah not pa cela dvorana, k bi poslušala o tem, kaj je moj najljubši položaj.
Bla je pa fora, da je ta tip k sprašuje pred wc-jam stou pa lih eno sprašvou, pol sm pa jest hotla na vc, pa še ene 4 minute je blo do predstave in če bi šla bi bla tazadna in bi me lih ta model v roke dobu... tko da me je med predstavo mal lulat...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Pri nas Rado sam hodil naokrog z mikrofonom, je blo brez kamer. Tako da ne vem, mogoče je bila vaša dvorana večja in da so vsi videli je moral nekgo snemat, da je bilo potem prikazano na platnu.
Pri nas je blo res hudo, ker je eno mlajšo punco najprej spraševal in ji je blo res najbolj nerodno. Pa še nedolžnosti ni še zgubila in ni znala o ničemer povedat. Je bla pa zato toliko bolj iskrena in je dobila en ful velik aplavz. bravo!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Noro je blo! tolk sm se presmejala, ko že dolgo ne. Res predstava traja 2uri in pol, ampak niti en trenutek se nims dolgočasla. Ful mi je blo všeč njihovo sodelovanje z občinstvom. Res tolko smo se presmejali, da adijo pamet.
Aja na začetku šova je pa šou do ene gledalke in ji postavljal vsa možna vprašanja...kdaj je izgubila nedolžnost, kako najraje sexa, ali so ji všeč veliki, široki, ali tehnika in še in še....
Aja na začetku šova je pa šou do ene gledalke in ji postavljal vsa možna vprašanja...kdaj je izgubila nedolžnost, kako najraje sexa, ali so ji všeč veliki, široki, ali tehnika in še in še....
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
steLLcy napisal/-a:^^ To je blo medtem na big screenu v dvorani.
a ti to resno? ja, pol sem pa zabavo zamudila, ko sem tik pred začetkom prišla in sem v dvorano uletila šele takrat, ko se je že predstava začela
Ampak vseeno boljše, da so na big screnu predvajali, kot pa na kakšni TV ker mojo kolegico in njenega fanta so ful zaslišali
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
inaa napisal/-a:js bi pa fuuul sla rada to gledat pa sm na netu vidla da so cist use predstave ze razprodane?!?!
a mi kera lahko pomaga pr kartah? kje se mogoc se dajo dubit...?
moj predlog:
vsak dan poklici, pa vprasaj, ce je mogoce kdo odpovedal , ker to se dogaja.
Drgac pa do sredine decembra je vse razprodano, "agencije" ki tudi prodajajo karte, so prodajo sploh ustavile.
Ampak upostevaj moj zgornji predlog, mogoce ti rata
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst bi tud rada šla to gledat pa je vse razprodano
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ANSAF napisal/-a:inaa napisal/-a:js bi pa fuuul sla rada to gledat pa sm na netu vidla da so cist use predstave ze razprodane?!?!
moj predlog:
vsak dan poklici, pa vprasaj, ce je mogoce kdo odpovedal , ker to se dogaja.
Drgac pa do sredine decembra je vse razprodano, "agencije" ki tudi prodajajo karte, so prodajo sploh ustavile.
Ampak upostevaj moj zgornji predlog, mogoce ti rata
hvaal ti
na to pa sploh nism pomisnla..
Zivljenje je piskotek!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
inaa napisal/-a:js bi pa fuuul sla rada to gledat pa sm na netu vidla da so cist use predstave ze razprodane?!?!
Tud jaz se priporocam za kaksen namig glede kart. Pa nimam cajta vsak dan klicat. Ker tud nimam vsak dan cajta, da bi sla na predstavo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov