5 žensk pika com/5 moških.com

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 03. Feb. 2006 10:02

Jest sem gledala prejšnji teden, karte sem pa kupila prek neta (za Mengeš seveda SAMO ene 14 dni prej). Sicer smo sedele v zadnji vrsti, sam sej smo vse mlade pa vidmo dober :D
Kar se pa predstave tiče, pa OBVEZNO it gledat. jest sem skor pod stol padla... zasedba je pa tut fenomenalna - men osebno je bla najboljša Silva - Tina G. in pa seveda legenda Zvezdana Mlakar a.k.a. Amanda.
Punce, to boste naredile neki dobrega za svoje razpoloženje, trebušne mišiče (smehsmehsmeh) in kulturno razgledanost. Skratka, še enkrat OBVEZNO :!: :!: :!:

Aja, zdej pride še 5moških.com. Samo tole bom še rekla: Sebastian Cavazza in Lado Bizovičar :twisted: yummy :love:
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 03. Feb. 2006 10:11

avalon napisal/-a:
Aja, zdej pride še 5moških.com. Samo tole bom še rekla: Sebastian Cavazza in Lado Bizovičar :twisted: yummy :love:

can't wait!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 03. Feb. 2006 11:16

Men je bla pa najboljsa tista, ki je govorila kak blagajnicarke hitro stvari vlecejo in kak pol ne sfolgas v vrecko metat. Za znoret dobro :gut:
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 03. Feb. 2006 13:25

:lol: sej res... blagajna :lol:
sem se prov nasmejala spet, me vsi čudno gledajo kaj je to finga...
:cool:
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 09. Feb. 2006 16:21

Našadva sta bla učeri ... rekla sta da je cela dvorana crkavala od smeha ... in ja, mami je omenila tisto o blagajni - da je čist isto kot, ko greva midve nabavlat :lol:
Drgač sta še 2 predstavi konc februarja frej, upam, da bojo tud marca ... kre mogoče bova pa tud midva z lubijem šla :D
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 09. Feb. 2006 18:30

*melby* napisal/-a:Našadva sta bla učeri ... rekla sta da je cela dvorana crkavala od smeha ... in ja, mami je omenila tisto o blagajni - da je čist isto kot, ko greva midve nabavlat :lol:
Drgač sta še 2 predstavi konc februarja frej, upam, da bojo tud marca ... kre mogoče bova pa tud midva z lubijem šla :D

ej prosto je, sam verjetn se v zadnjih vrstah - to je pa brez veze

v marcu bojo, sam se ni sporeda, k bo, vam ga prva nalimam gor, ga ze cakam :D
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 13. Feb. 2006 15:02

Jest sem gledala iz zadnje vrste, pa sploh ni tok hudo. Sicer res ne vidiš vsake potne srage na čelu igralk, sam je res čist kul. sploh pa ne sediš 200m stran. predpostavljam, da je z vašim sluhom vse ok :D edin to zna bit problem - namreč če je človek mal naglušen :D
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 13. Feb. 2006 18:38

avalon napisal/-a:Jest sem gledala iz zadnje vrste, pa sploh ni tok hudo. Sicer res ne vidiš vsake potne srage na čelu igralk, sam je res čist kul. sploh pa ne sediš 200m stran. predpostavljam, da je z vašim sluhom vse ok :D edin to zna bit problem - namreč če je človek mal naglušen :D

ne, ni fora v tem, kar si napisala ...
samo glede na to, da ne gres vsak dam v gledalisce, oz. to pogosto kot u kin, je lepo in zanimiv gledat bolj od blizu...
sicer pa, ce bos sla gledat kaksno drugo predstavo njihovo v zadnjo vrsto, bos vedla o cem govorim...
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 14. Feb. 2006 11:22

na sletni strani imate ze 2 datuma za 5.zensk.com za marc ... tko da pohitite :D
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 14. Feb. 2006 14:07

No ja, sej smo si različni. Samo hotla sem povedat, da je zadnja vrsta tut čist sprejemljiva, saj v sili hudič muhe žre. če maš željo, je tut to čist ok. če pa ne, pa še vedno lahko počakaš 1 mesec, držiš pesti da dobiš boljše karte in če maš srečo, ti celo uspe....
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 16. Feb. 2006 0:42

avalon napisal/-a:Punce, to boste naredile neki dobrega za svoje razpoloženje, trebušne mišiče (smehsmehsmeh):

Jaaa :razz: Js sm lih z Mengša in je blo super. Več al manj so mi vse fore kul pa nasmejala sm se ful. Sam Zvezdana Mlakar oz. Amanda mi je bla mal zoprna s tistim štajerskim naglasom (k ji ne paše) ostalo je pa super ... U, pa še Katarina je FUL srčkana :razz: :razz:
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 16. Feb. 2006 10:00

avalon napisal/-a:No ja, sej smo si različni. Samo hotla sem povedat, da je zadnja vrsta tut čist sprejemljiva, saj v sili hudič muhe žre. če maš željo, je tut to čist ok. če pa ne, pa še vedno lahko počakaš 1 mesec, držiš pesti da dobiš boljše karte in če maš srečo, ti celo uspe....

jst sem gledala z zadnje vrste, sem vidla super, sem se kar lepo na noge usedla, pa pulover pod rito, sem vidla boljše kot večina pred mano :lol:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 20. Feb. 2006 21:01

Danes sem kupla karte in grem 17.marca gledat...Komej čakam! :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 21. Feb. 2006 16:22

nogica napisal/-a:
avalon napisal/-a:Punce, to boste naredile neki dobrega za svoje razpoloženje, trebušne mišiče (smehsmehsmeh):

Jaaa :razz: Js sm lih z Mengša in je blo super. Več al manj so mi vse fore kul pa nasmejala sm se ful. Sam Zvezdana Mlakar oz. Amanda mi je bla mal zoprna s tistim štajerskim naglasom (k ji ne paše) ostalo je pa super ... U, pa še Katarina je FUL srčkana :razz: :razz:

Men je bla pa Amanda glih zarad naglasa ful vsec (tud sama sem stajerka) :D

Katarince pa ni bilo v moji predstavi :cry:

Ko se kregate kje sedeti.... za sramezljivce vsekakor odsvetujem prvo vrsto, ker se nekak pricakuje tudi sodelovanje prisotnih :D
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Feb. 2006 11:27

Lastovica napisal/-a:
nogica napisal/-a:oz. Amanda mi je bla mal zoprna s tistim štajerskim naglasom (k ji ne paše) Men je bla pa Amanda glih zarad naglasa ful vsec (tud sama sem stajerka) :D

Pa sej štajerski naglas je drugače full fajn, samo njej ne paše. No, ona mi je že od nekdaj antipatična, samo je v tej predstavi tiste fore full dobro povedala :D :rofl:
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov