To zdaj praviš, ko si še mulc in kolikor toliko zdrav

Sicer je pa to itak tvoja odločitev, saj te nihče ne sili, da se ne s strupi basat

(jaz imam pa npr. že kar nekaj let ene težave z zdravjem, očitno neko alergijo na eno od teh f****ng snovi, ki se zadnja leta tlači v hrano, pa še niso ugotovili, kaj je sploh narobe, tako da se skušam čim bolj izogibat raznim praškom, zgoščevalcem, blablajem in fujfujem

) - ker se z leti to samo še nalaga in povzroča še več težav v telesu. Saj ni pomembna samo dolžina življenja, meni je predvsem kvaliteta le-tega in je razlika, če si ves čas neki bolan in slabe volje / vmes pred smrtjo preživiš razne nepotrebne bolj ali manj resne bolezni, kemoterapije, alergije itd., ki bi se jim lahko drugače npr. izognil... Je pa itak odvisno od posameznika, enim bo že soja čist zmedla hormonski sistem (ker ima podobne neke receptorje kot mi al neki v tem stilu), drugim ne bo nič

Moram reči, da sama ne gledam blazno dosledno na te stvari, sploh pri zelenjavi se še nisem toliko zverzirala, se pa skušam čim bolj izogibat snovem / dodatkom, ki mi lahko potencialno kvečjemu škodujejo, ne koristijo (pa tud tam nisem čisto dosledna, ker imam rada sladkarije in to ne bio zaenkrat=)).
V vsakem primeru pa, tud če človek nima še vidnih / občutnih posledic, logično, da se ni priporočljivo filat s temi snovmi. Če pa uživaš v tem, pa daj, seveda