pri nama je problem ta, da mama take kratke periode ko oba nekaj obozujeva, potem pa en mesec sploh ne jeva tega. recimo 14 dni oba navalima na sir in ga ful pojeva, ga zmanjka, grem v trgovino, kupim 25dag sira, potem ga pa en teden nihce ne je

in se valda vrze stran... pa sveza zelenjava isto, samo ko je nimam nic je pa problem ce hocem kaj nardit. trgovine pa nobene ni tok blizu niti nimam casa vsak dan hodit v trgovino, tako da greva na 14 dni pa takrat kupiva res ogromno.
kaj je vedno na zalogi:
- sol, sladkor, 15 vrst zacimb, vrecke z zacimbami, kava, kapucino, ogromno vrst cajev, vrecke z vroco cokolado, vrecke s pudingi, vrecke za razne kreme, juhe v vreckah (kaksnih 10 okusov), potem ogromno te instant hrane - ce kdaj ni casa pac, krompir, sveza zelenjava, jogurti, pudingi, cokolada, cips, bonboni, moka, koruza v konzervi, 3 razlicni sadni kompoti v konzervi, smetana, bebi korencek, maslo, zeliscno maslo, coca-cola, pomarancni sok, sok za razredcit, jajca, sir, salama, pasteta, vegi pasteta, vegi zrezki, kumarice, majoneza, mezga, solata, mleko, kakav, misliji (razlicnih vrst), corn flakes, med, cedevita, limone, jabolka, sezonsko sveze sadje, sestavine za pecivo pect, kecap, olje, zenf, njoki, razlicni namazi, kruh, zemljice, toast,testenine, omake za testenine, riz, zdrob, kasa, krompir, gris, jedlna cokolada, drobtine, kakav v prahu, kisla smetana, pivo, tunina...
pa pomoje sem se ful pozabla...ko karkol od tega zmanjka kupiva novo. s tem da to je sele polovica najinih zalog, v skrinji se nahaja se ogromno zamrznjene hrane (ene 5 vrst polpetov, spinace, zelenjava, lazanje, razne jedi, cmoki, rogljicki, sladoled...svasta)
pa pojma nimam od kod nama to kopicenje hrane. veckrat sem se ze hotla odvadit, sam ko js se vcasih ob 8ih zvecer spomnim da bi pa pecivo pekla, in je fajn met vedno vse sestavine pri roki

pa za kosilo je vsak dan ful izbire...
ne vem. denarno pomoje itak ni razlike, nekateri pac sproti kupijo hrano, midva mama pa konzervo koruze en mesec doma preden jo porabiva. dvomim da je neka opazna razlika, razen tega da mi zmanjkuje prostora za hrano pa da se vcasih kaj pokvari
v glavnem sigurno ne bi rada mela na pol praznega hladilnika. se moj pes ma vedno na voljo brikete plus ogromno priboljskov, dodatkov, kosti... =))
kok pa potem mesecno porabte za hrano?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.