Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Ja dobro pole gremo na Pag po alge.
..
kaj pa glede preveč vlaknin in slabše absorbcije?

-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
Zajtrkujem samo med vikendi. Med tednom se mi ne ljubi vstat bolj zgodaj. Med šolo kdaj pa kdaj jem sicer čokolino, samo se ga zlo hitro prenajem.
Jem pol v šol (pol 11) malco. Ponavad sendvič s salamo, solato, sirom. Včasih pa tut pico, pomfri,...
Glede zajtrka nisem glih zdrav človek.
Jem pol v šol (pol 11) malco. Ponavad sendvič s salamo, solato, sirom. Včasih pa tut pico, pomfri,...
Glede zajtrka nisem glih zdrav človek.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Ja dobro pole gremo na Pag po alge...
Alge npr. spiruline kupš v bolje založenih trgovinah s tovrstno prehrano

- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
kiki*
--tak način prehranjevanja vsebuje dosti teh vlaknin ki lahko v velikih količinah zmanšajo absorbcijo vitaminov npr. betakarotena--
Jst sam povem kar preberem..
Drgač pa..za zajtrk jem tudi palačinke..v raznih oblikah z različnimi nadevi..zraven pa juice..ker mi najbolj ustreza.
--tak način prehranjevanja vsebuje dosti teh vlaknin ki lahko v velikih količinah zmanšajo absorbcijo vitaminov npr. betakarotena--
Jst sam povem kar preberem..
Drgač pa..za zajtrk jem tudi palačinke..v raznih oblikah z različnimi nadevi..zraven pa juice..ker mi najbolj ustreza.
-
l - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2004
- Kraj: celje
Včasih nisem mogla zajtrkovati...pred 13.00, sploh nisem mogla videti hrane. No, ko sem pričela s pripravništvom, me je pa zjutraj pričelo matrati...bilo mo je slabo in malo se mi je vrtelo. Tako, da sem pričela zajtrkovati in ta navada mi je ostala. Ponavadi jem okoli 9ih zjutraj. Kakšne kosmiče, čokolino, največkrat pa sirovo štručko in navaden jogurt.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ego jogurt (probiotični)-1,3 g maščobe
kislo mleko dietno
pusta skuta-tuš,merkator-zdravo življenje
neki od zgorej pol si pa na kocke narežem jabolko, nektarino al pa pomarančo pa tri žličke lanenih semen in malnkost cimeta
lahko si nardi namaz iz puste skute,da notr kej umešaš (papriko-rdečo,rumeno,paradižnik, mal česna,par kaplic olivnega olja,balzamičnega kisa, poper,sol, začimbe po okusu,) in ovseni kruh zravn.
pa kak sok od grenivke je zelo zdrav zjutri
še en podobn: 50 g žitnih kosmičev, 1 banana, 1 hruška, 200 ml nemastnega mleka ali pa nemastneha jogurta (borovnica),malenkost cimeta
sadje narežeš,vse zmešaš in to je to
jst ponavadi tko jem:D
kislo mleko dietno
pusta skuta-tuš,merkator-zdravo življenje
neki od zgorej pol si pa na kocke narežem jabolko, nektarino al pa pomarančo pa tri žličke lanenih semen in malnkost cimeta
lahko si nardi namaz iz puste skute,da notr kej umešaš (papriko-rdečo,rumeno,paradižnik, mal česna,par kaplic olivnega olja,balzamičnega kisa, poper,sol, začimbe po okusu,) in ovseni kruh zravn.
pa kak sok od grenivke je zelo zdrav zjutri
še en podobn: 50 g žitnih kosmičev, 1 banana, 1 hruška, 200 ml nemastnega mleka ali pa nemastneha jogurta (borovnica),malenkost cimeta
sadje narežeš,vse zmešaš in to je to
jst ponavadi tko jem:D
Free your mind...
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
glede tega vitamina B12. Telo ga potrebuje v zelooo majhni količini, sploh pa ga vegeterijanci dobimo v mlečnih izdelkih pa jajcih...
sploh pa vegeterijanci JEMO hrano živalskega izvora.

sploh pa vegeterijanci JEMO hrano živalskega izvora.

-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz jem pa ponavadi zjutraj jabolko, pa ene 10min za tem spijem kavo. Pa mi ful ustreza, bolj ko recimo kruh pa neki kosmiči, kar sem včasih jedla. Samo ko sem hodila v službo, sem ratala par ur kasneje ful lačna, pa sem pojedla še eno jabolko, potem pa kosilo normalno. In sem se ful dobro počutila.
Res, če ni nobenega jabolka, ko se zbudim, pa moram jesti recimo nektarine, sem prav nesrečna
Res, če ni nobenega jabolka, ko se zbudim, pa moram jesti recimo nektarine, sem prav nesrečna

-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Industrija kosmičev živi od vas punce.![]()
![]()
OT: sm prebral..in kao vegetarjanstvo..če se katera "ukvarja" s tem, menda ti primankuje vitamina B12 (se nahaja samo v živilih živalskega izvora), plus to da tak način prehranjevanja vsebuje dosti teh vlaknin ki lahko v velikih količinah zmanšajo absorbcijo vitaminov npr. betakarotena. ...če to ni res pričakujem kak protiargument.. (VEM da je dost offtopic, ampak samo tko..sm napisu v iskalnik vegetarjanstvo in vse možno brez Jja z Jjem z Ejem..pa nič).
LP!
tukaj je

Saj se nebi tko "opičla" v tvoj post,vendar tudi sama ne jem mesa.

-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Jaz vedno zajtrkujem ker bi drugač po moje umrla od lakote, ne zdržim do kosila sploh
Jem pa ponavadi kakšen jogurt, kos kruha s skuto, sadje, eurokrem, mleko s kosmiči...kar mi pač zapaše. Probam pa da je čimbolj zdravo(ok eurokrem lih ni, sam pustmo to
).

...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa sem odvisnica od 'mojega' vanilijevega jogurta od vitalinee
notri si dam neke tropske kosmiče z maarnt oreščki pa narežem si kako nektarino/breskvo al pa zdej k so maline, maline..al pa borovnice al pa neki tazga.. Mela sem obdobje, ko sem jedla ananas za zajtrk pa zraven kake riževe vaflje z marmelado marelčno..Včasih si skuham proseno kašo z bananami al pa z jabolčno čežano al pa mlečni gres s kakavom..prisegam tut na skuhane ovsene kosmiče z banano ali suhimi slivami in vročim mlekom...kuhani zajtrki so zakon!
Kruh jem zelo poredko...jajca tudi..

Kruh jem zelo poredko...jajca tudi..

-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jaz sem pa odvisnica nasploh jogurtov! Najbolša trenutno mi je activia-katerikoli okus- tekoča je tut zlo dobra... ponavad dam v jogurt kosmiče, musli, corn flakes al pa skuto.. zdravo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov