Zajtrk

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali zajtrkujete?

Da,redno.
120
49%
Pogosto.
53
21%
Redko.
50
20%
Ne,nikoli.
24
10%
Skupaj glasov : 247

Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 12. Feb. 2007 15:47

Jaz mam drugače ful rada Cheerios, ker sploh niso (pre)sladki :)
I laugh at gilded butterflies.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 15. Feb. 2007 11:19

Jaz imam običajno doma pečen polnozrnat kruh (ker tisti iz trgovine nikoli niso res iz polnozrnate moke, ga pečem sama), pa gor 100% marmelada. Po Montiju je to kul :D
Ali pa Pumpernikel kruhek in jogurt. :)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 15. Feb. 2007 13:29

No, jst sm ta teden po dolgem času postavla zajtrk na 1. mesto in dala kavo+cigaret na 2. :D
Tko da sm mela v ponedeljek in torek kornfleks, banano in jogurt skupi zmešan, včeri sirovo in čaj, dons pa sendvič in čaj.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Babykaaa » 29. Jun. 2007 9:06

Js tut redno zajtrkujem. Lih dans sm se odločla za neki novih kombinacij k bi jih zajtrkovala. Drgač je pa to ponavadi kak čokolino, muesliji, cornflaksi, kruh z namazom, salamami, sadje, čaj, kakav, pečena jajčka, gris, mlečni riž itd.... Čist odvisn kulk mam časa pa ka mi paše jest :D
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 29. Jun. 2007 10:25

Jaz tudi zdravo zajtrkujem vsak dan!

Danes sem jedla jogurt activio, noter pa sem dala še sadne muesli, in pa še polnozrnato bombetko z lahkim sirom :razz:
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 29. Jun. 2007 12:31

Jst tudi zajtrkujem če se temu lahko tako reče..pač prvi obrok.
Ni pa najbolj zdrav.. 4 beljaki , 2 rumenaka, kruh, juice... kaj si čem.. :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 29. Jun. 2007 12:53

4 beljaki + kosmiči :D :D
No skor vsako jutro jem kosmiče. Zraven takšen ali drugačen vir beljakovin.
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 29. Jun. 2007 18:55

^^v kakšni obliki beljake? :D

In rumenake kam vržeš? Živiš v bloku mogoče? (zarad smeti..jih vržeš rumenjake v skupne smeti, da ti ne smrdijo doma u hiši..)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 29. Jun. 2007 19:01

jst morm obvezno zajtrkovat, če ne me boli glava slabo mi je pa še velka nevarnost je da okol padem, ker sm bolj suhe sorte in nimam čist nobene rezerve... če slučajno zjutri ne jem si morm pa takoj ko v ljubljano pridem neki kupt, da lah normalno funkcioniram...

jem pa:
- kruh z marmelado / medom / topljenim sirčkom / vikikremo / kislo smetano / mlečnim namazom
- redko kakšno šunko pa sirček
- rogljičke
- jajca s šunko / sirom (vsakih 100 let)
- jogurt
- kosmiče

odvisno kok mam časa...

ponavadi pijem zraven zeleni čaj / belo kavo / capuccino
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 29. Jun. 2007 19:39

kr.ena napisal/-a:Zajtrkujem vedno, ponavadi čokolino ali kakšne žitarice in podobno. Pijem sok z vodo in če imam čas, še čaj. Ura je pa zelo različna - v glavnem takoj, ko vstanem.
Jem samo dve vrsti muslijev, ker ne maram sadja in rozin. Torej mi ostane čokoladni Vitalis in Kolln Schoko musli. Ali pa kakšni čokoladni Cornflakesi od Kellogsa.
Najbrž so kakšni drugi bolj zdravi ... ampak jaz jem to, kar mi paše.

Podpis!

Zajtrk je pri meni obvezen, ker zvečer ne jem in sem potem zjutraj lačna. Pogrejem mleko in dodam kosmiče (npr. kakavove školjkice, čokoladne müsli, medove kosmiče itd.), za posladek pa ponavadi še en navadni LCA jogurt. :)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 29. Jun. 2007 21:08

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:^^v kakšni obliki beljake? :D

In rumenake kam vržeš? Živiš v bloku mogoče? (zarad smeti..jih vržeš rumenjake v skupne smeti, da ti ne smrdijo doma u hiši..)

Ja vem grdo od mene, rumenjake vržem stran. Sej včasih sem jih še shranjevala v hladilnik, če bi jih kdo porabil pa jih nobeden ni. :? Živim pa v hiši, tko, da ni problema s smetmi, pač vržem stran v kanto zunaj pred hišo.. Sej če bi lahko bi kupovala beljake v steklenici, samo je najbližja trogvina 1 uro preč, pa naročit moraš prej, pa niti ne vem kje točno je, ..
Drgač pa v 90% procentih uporabim namesto beljakov kar whey + vodo + kosmiči = :love: .
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Jun. 2007 21:23

Blaaah, js že leta ne jem zajtrka, kr enostauno ne morem. Zadn mesc sm bla pa (praktično) prsiljena in sm jedla jogurt pa kosmiče. In mi še vedno ni kul, kr me pol trebuh boli, se napihnem pa še silt se morm. Vem, da je kao treba, sam če men ne paše, pol mi dela več škode k koristi. Itak še vedno nism poštimala svojga prehranjevanja in dvomm, da ga sploh kdaj bom :roll: . Groza, ampak kr ne gre.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 29. Jun. 2007 21:48

Umrem če ne jem zajtrka. Ker je izpitno obdobje sem nehala kao zdravo živet :D Mja...temu primerna tudi prehrana.

Kruh z: marmelado,kislo smetano,mlečnim namazom,pašteto,sirom
Kosmiči: PZ od zlato polje,rozine,jogurt,dodam še žlico jabolčnih kosmičev s cimetom
maslene štručke s piščančjimi prsmi
To je vse.Dlje moja domišljija lgede zajtrkov ne seže :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 30. Jun. 2007 0:25

Uuu polly-polly ..si me presenetla.

polly-polly napisal/-a:Ja vem grdo od mene, rumenjake vržem stran. Sej včasih sem jih še shranjevala v hladilnik, če bi jih kdo porabil pa jih nobeden ni. :? Živim pa v hiši, tko, da ni problema s smetmi, pač vržem stran v kanto zunaj pred hišo.. Sej če bi lahko bi kupovala beljake v steklenici, samo je najbližja trogvina 1 uro preč, pa naročit moraš prej, pa niti ne vem kje točno je, ..
Drgač pa v 90% procentih uporabim namesto beljakov kar whey + vodo + kosmiči

:wink: , te ne obtožujem če jih vržeš stran. Že res da so ljudje lačni po svetu, vendar pa tudi jaz ne mislim umret od holesterola..rumenjaki so maščoba..
No ampak kako poješ tiste beljake? Trdo kuhano jajce, surovo spiješ, kaj? :D
Drgač pa sm tudi jaz že poskušu dat v hladilnik če bi jih slučajno kdo drug želel uporabiti..in ugani kaj. Tudi pri meni so jih pustili..
Whey+voda+kosmiči (tle si me presenetla). Nism vedu da piješ..ješ kakorkoli whey..je še katera tle ki ga uporablja?
Če smem vprašat od katere znamke..? To zmiksaš? Kateri kosmiči pa?
Men je drgač sam whey z vodo prav bljaka..rajš mam z mlekom.
LP!
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 30. Jun. 2007 8:39

jaz sem iz 0 zajtrka končno prišla na jabolko al pa kak drug sadež zjutraj... drugače pa že res mora bit kaj da kaj drugega pojem zjutraj....

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov