Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Zajtrkujem redno, brez tega nekako ne gre.
Ponavadi jem toast z maslom in sadni čaj z limono/ego napitek ali kakšen jogurt, včasih tudi sadje... ful različno. Ne vem, če bi svoje zajtrke uvrstila ravno med zelo zdravo hrano, se pa trudim jesti čim bolj raznoliko.
Jem pa ob različnih urah, pač kdaj vstanem. Včasih je to že ob 7.30, včasih pa tudi ob 11h.

-
John Dillinger - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2010
- Kraj: Celje
Zajtrk je must have. Jaz mam najraje pravi zeleni čaj, tisti ki ga kupiš v čajnici. Ponavadi naredim mešanico zelenega gunpowderja in rdečega oolang. Zraven pa kakšne wassa kruhke, ali pa dve tisti sosedovi.
It's only fiction, baby
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Jaz imam pa redko pravi zajtrk. Čez teden vzamem ponavadi kakšen croissant in kavo za s sabo na faks... Še najbolj mi je všeč ideja bruncha, ker nisem najbolj jutranja oseba 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^men so pa rogljički ljubši 

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
haley napisal/-a:^^Kakšen shake pa?
sadni, čokoladni, jogurtovi...usak dan si nardim druzga, samo vedno dodam vitamine, minerale itd itd...v obliki prahu.
če smo pa že pr rogljičkih, pa vsebuje eden toliko maščob kot 12 banan (ne me napadat, to sm prebrala v eni študiji)

Zivljenje je piskotek!
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Ta primerjava z bananami je totalno neuporabna
Raje bi primerjali s sirnim namazom s kruhom ali enostavno nečim, kar ni sadje... Številke verjetno ne bi bile več tako smešno različne. (inaa, ni napadanje tebe, je bolj napadanje študije, če že koga...)
Vse je zdravo v pravi meri. Telo potrebuje tudi maščobe, nenazadnje pa je po moje zjutraj fajn vržt v sebe kaj bolj "energetsko bogatega" (pa ne da bi en croissant to bil), da lažje zalaufaš...
(O tem, da pa croissanti, znani tudi kot ROGLJIČKI
tipično niso polnjeni z marmeladnimi in čokoladnimi nadevi, pa kdaj drugič
)

Vse je zdravo v pravi meri. Telo potrebuje tudi maščobe, nenazadnje pa je po moje zjutraj fajn vržt v sebe kaj bolj "energetsko bogatega" (pa ne da bi en croissant to bil), da lažje zalaufaš...
(O tem, da pa croissanti, znani tudi kot ROGLJIČKI

-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Še nikoli v življenju nisem izpustila zajtrka, če vstanem res zgodaj (ob 4h, 5h recimo) vsaj nekaj spijem, pa čez kako uro pojem zajtrk.
Danes je bil na krožniku domač sveže pečeni kruh z orehi iz polnozrnate in ržene moke namazan s kostanjevim medom in eko pomaranče.
Za v službo pa smoothie z eko kiviji ter jabolki, ovsenimi kosmiči, algami in ječmenovo travo.
Včeraj sem zjutraj samo spila domač jabolčki sok in pojedla par dateljnov, v službi pa spila smoothie iz:
- zdrobljen organski surov kakav in surov kakav v prahu
- maca, aswagandha, acai, chia semena, vanilija v prahu
- ovseni kosmiči, mandeljni in mandljevo mleko, laneno seme
- guarana
Danes je bil na krožniku domač sveže pečeni kruh z orehi iz polnozrnate in ržene moke namazan s kostanjevim medom in eko pomaranče.
Za v službo pa smoothie z eko kiviji ter jabolki, ovsenimi kosmiči, algami in ječmenovo travo.
Včeraj sem zjutraj samo spila domač jabolčki sok in pojedla par dateljnov, v službi pa spila smoothie iz:
- zdrobljen organski surov kakav in surov kakav v prahu
- maca, aswagandha, acai, chia semena, vanilija v prahu
- ovseni kosmiči, mandeljni in mandljevo mleko, laneno seme
- guarana
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Zajtrkujem vsak dan. Kruh z margarino in medom, kaki sirni namaz ali topljeni sir, gres, kosmiči, včasih mi zadiši kako salama ali jajčka, hrenovke. Če ne drugo pa pojem eno banano ali jogurt. Da pa nebi jedla do 13 ure ufff težka, ker ravno dopoldne pojem največ.
(s)mej se
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nikol ne jem zajtrka. 

It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov