Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anja89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
mene sta tut starša fajn navadla da usak dan pred šolo jem.. zdej zadn šolsk let sm jedla vsak jutr čokolešnik.. ni mi sicr jasn kuko da se ga nism naveličala,ampak je šlo zdej polet sm pa začela jest ene mislije z rozinam,da je mau bl okusn, zalijem jih pa s sadnmu tekočmu jogurtm.. tko da bom zdej vrjetn to neki časa zjutrej jedla
ni pa varjante da bi bla brez zajtrka,pomojem ob 10h (če ustanem ob 6h npr.) ratam tok sestradana da kriza..
ni pa varjante da bi bla brez zajtrka,pomojem ob 10h (če ustanem ob 6h npr.) ratam tok sestradana da kriza..
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
joj js pa morm vedno jest, drgač sm preeeveč lačna do malice ali pa ko pridem domov. nevem kako ene zdržite..hehe
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
če morem zgodi ut doma pol ponavad kak tekoč jogurt sprot pojem u autu, pa kako jabolko. pa pol pojem ob 10 kako solato , alpa toplo malico - že skor zgodnje kosilo.
če sm pa zju3 še neki časa doma , pol pa kruh s kakim namazom , kosmiči , sadje...
čez vikend pa ponavad za zajtrk že kr juho od kosila....alpa testenine, če vem da bo kosilo bolj pozno alpa ga sploh ne bo
če sm pa zju3 še neki časa doma , pol pa kruh s kakim namazom , kosmiči , sadje...
čez vikend pa ponavad za zajtrk že kr juho od kosila....alpa testenine, če vem da bo kosilo bolj pozno alpa ga sploh ne bo
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
tudi jaz redno zajtrkujem in sicer sadje in musli z lanenim semenom
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
v srednji šoli, ki je bila v drugem kraju, sem začela zelo zgodaj vstati (ob petih zjutraj ) pa sem se morala navadit zajtrkovat. Prej pa nikoli.
Na začetku je zgledalo res tako, en grižljaj, dva,
po enem tednu je pa že zlavfalo in od takrat redno jem zajtrk...
ponavadi čokolino ali müsli, notri pa namešam sezonsko sadje (trenutno so to hruške) in semena (laneno, sončnično) + žlico medu.
ena mojih bolj zdravih navad
Na začetku je zgledalo res tako, en grižljaj, dva,
po enem tednu je pa že zlavfalo in od takrat redno jem zajtrk...
ponavadi čokolino ali müsli, notri pa namešam sezonsko sadje (trenutno so to hruške) in semena (laneno, sončnično) + žlico medu.
ena mojih bolj zdravih navad
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men so taki zajtrki ko vse skupi mau namešaš najboljši!
Jest zmešam; čokolešnik z vlakninami + sadne musli + še kaksno sadje in na koncu še mleko čez. In mi je the best.
Jest zmešam; čokolešnik z vlakninami + sadne musli + še kaksno sadje in na koncu še mleko čez. In mi je the best.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Tud js sm pridna in redno zajtrkujem Jem pa muslije z mlekom, jogurt+jabolko ali banana, čokolino... Opažam da mi pašejo mlečne stvari Navadila sm se pa tudi, da ko vstanem spijem 2 kozarca vode.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
js tut ful rada jem mlečne zadeve zjutri ... čokolino, čokoladne muslije al pa nesquik čokoladne kroglce ... drugač mi pa tut jogurt paše med potjo na busu, vlaku, če morm na hitr kam it ...
se mi zdi, da če ne jem zajtrka, da mi je cel dan čudno v želodcu. isto pa tut da morm spit dost vode zjutri, da začnem funkcionirat prav
se mi zdi, da če ne jem zajtrka, da mi je cel dan čudno v želodcu. isto pa tut da morm spit dost vode zjutri, da začnem funkcionirat prav
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Zdaj, ko se mi predavanja še niso začela redko jem zajtrk, morda pojem kako jabolko ali kaj podobnega, ker se vstajam ob 10ih, okoli 12ih pa že jem kosilo. Med faksom pa obvezno, ko vstanem si naredim čokolino, ali pa spijem kakav in si na kos kruha namažem margarino... Brez zajtrka ne funkcioniram najbolje
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Zajtrkujem skoraj vedno (ta skoraj pri meni obstaja zato, ker včasih vstanem prepozno in me čas baše, pa ga izpustim) in sicer sadni čaj z limono, prepečenec namazan z maslom ali toast ali kruh namazan z medom, sirnim namazom... kaj mi pač zapaše. Zajtrkujem pa ob 6. uri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov