Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Rory - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Jaz moram nujno ko vstanem jest zajtrk. Tudi če je to ob dvanajstih, enih Ko je šola ponavadi nimam časa doma jest ampak si grem vedno kaj kupit v pekarno pred šolo, ker če ne sem grozno lačna in ne zdržim do odmora. Ponavadi doma jem kosmiče, čokolešnik, kruh z namazi, včasih jajca. Pred poukom si grem pa obvezno po slanike
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
o statistika dobro kaže! ja nujno je treba jest zutrej. pa ne samo pomaranča pa jabolko ampak kruheka pa namaz al pa mleko, kosmiče...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Včasih sm bla cel dan 'munjena', če nism jedla zajtrka... prov nism mogla funkcionirat. Zdj ga pa večkrat spustim, pa jem ob 11h, 12h malco al pa zgodnje kosilo. Vem da ni tolk zdravo, sam vseen... včasih mi tut časa zmanjka, tko da...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst vsako jutro med tednom jem čokolino, pa ni važno al moram vstat ob 6h al pa ob 10h...med vikendom si pa vzamemo več časa za zajtrk in skupi jemo, tko da takrat so na vrsti kake palačinke, jajca na različne načine, gres, topli sendviči itd.
-
*zmeDena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
- Kraj: grosupLje
ja jez jem ene 5x na dan tko mal po mal.in tud zu3 zart tega jem usak dan...
npr tud čes am 2 prepečenca.tok da ti da mal energije..najpri se ej blo težko nacadt..sm po kšnih 2 tednih pa ne morš več brez zajtrka..probite=)
npr tud čes am 2 prepečenca.tok da ti da mal energije..najpri se ej blo težko nacadt..sm po kšnih 2 tednih pa ne morš več brez zajtrka..probite=)
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jst tut moram ziher nekej zjutraj pojest. Al je to jogurt (jes, aj love jogurts), namazan kruh, kašno pecivo, čokolino, žitarice, musliji al pa sam kašno sadje ... kak mi pač paše
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
ojej js sm se pa glih navadla da sem začela preden sm šla v šolo jedla zajtrk. zdej med počitnicami pa neham... to ni dobro
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Vedno zajtrkujem, razen če moram zloo zgodaj vstati. Drugače pa brez zajtrka ne bi zdržala vseh obveznosti, sploh če sem na faxu al pa če delam. najraje zajtrkujem kakšen polnozrnat toast s sirčkom , pa kakav/belo kavo in sadje, al pa kakšen rogljiček, zlo rada pa imam tud čokoladni muesli s sadnim jogurtom sam da je kej čokoladnega
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
redno zajtrkujem. Ponavadi je to jogurt ali kruh z margarino in medom, včasih čokolešnik. Rada imam tudi določeno sadje (le banan zjutraj nikakor ne prebavljam).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
Tudi jaz redno zajtrkujem... največkrat ovsene kosmiče z melkom, not dam mal meda in mal čokoladnih kroglic za okus:) Drgac sm pa rekla da bom probala zravn jest še skuto..baje da je dobr.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov