Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz pa občudujem vse, ki ste si sposobni zjutraj rezat bučkice, paradajz, lupit sadje, pečt palačinke...đizs...edino, kaj sem zjutraj sposobna, je vlit jogurt prek muslijev in to požret...kruh rezat in karkol gor mazat je že prevelik napor
Vmes nekje ponavadi zberem še voljo za vodo zavret za črn čaj/kavo...tukaj se pa moje delo konča
Vmes nekje ponavadi zberem še voljo za vodo zavret za črn čaj/kavo...tukaj se pa moje delo konča
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Hehe, saj se navadiš:) Jaz se včasih spravim vstat 45 min prej (5:30) kot ponavadi, samo zato, da grem na orbitrek:), pa šele potem ko potelovadim in se stuširam zrihtam smoothie in sadje za zajtrk:) Včasih pa tud ne. Kolkor se mi da.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Uf vsaka čast vsem, ki mate zjutraj tolko energije in volje da se prej vstanete potelovadit in še pripravit obilen zajtrk Jaz zgodaj zjutraj sploh apetita nimam (mogoče je to stvar navade, da pač nisem navajena zjutraj jest). Preprosto mi na bruhanje gre, če bi mogla takoj ko se vstanem nekaj pojest. Kozarec vode spijem ponavadi. Mogoče čez kaki dve uri pol pa lahko že kaj pojem. Druga zgodba je, če se pozno vstanem ob 10h, 11h, 12h Takrat pa ni tak problem zajtrk pojest Mal sem čudna vem, sam poznam več takih kot sem jaz
Yada, yada, yada...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Petek: domač jabolčni sok, dateljni, malce kasneje smoothie z višnjami, malinami, ovsenimi kosmiči, guarano, kakavom in mandeljni
Sobota: domač jabolčni sok in sirova štručka
Danes: domač jabolčni sok, tek, po teku pa sadna solata (grenivka, pomaranča, banana, jabolka - vse ekološka pridelava) in domač sadni jogurt
Jutri bo verjetno na vrsti kakavov smoothie z banano.
Sobota: domač jabolčni sok in sirova štručka
Danes: domač jabolčni sok, tek, po teku pa sadna solata (grenivka, pomaranča, banana, jabolka - vse ekološka pridelava) in domač sadni jogurt
Jutri bo verjetno na vrsti kakavov smoothie z banano.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz zadnje čase v glavnem jem kar ovseno kašo z banano. včasih si skuham tudi proseno kašo. od smoothija ni šanse da bi bla sita, kvečjemu še bolj lačna, ker če pojem nekaj malega mi to samo zbudi tek. tako da če nimam časa raje sploh nič ne pojem
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Največkrat zajtrk prespim in potem pojem samo kako malenkost pred kosilom. Seveda pa je to čisto drugače, ko moram zgodaj vstat. Ko vstanem nisem lačna in potem če nekam grem in vem, da par ur ne bom mogla nič pojest se nekako prisilim in nekaj pojem. Imam enake probleme kot jih omenja kikyca...kar na bruhanje mi gre, da moram tko hitro jest ko vstanem...in se mi je potem že večkrat zgodilo, da sem tudi malo bruhala, ker očitno mi res ni pasalo jest
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tud js občudujem vse, ki se vam da zjutri vstat prej za pripravo zajtrka.
Sama sicer vedno jem, ker drugače bi pomoje kar skup padla, ampak ponavadi je to kar čokolino al pa polnozrnat kruh z nekim namazom (res zelo izvirno - en dan jem čokolino, drug dan kruh, tretji dan spet čokolino itd. )
Sama sicer vedno jem, ker drugače bi pomoje kar skup padla, ampak ponavadi je to kar čokolino al pa polnozrnat kruh z nekim namazom (res zelo izvirno - en dan jem čokolino, drug dan kruh, tretji dan spet čokolino itd. )
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Ko sem še bila v srednji šoli, mi je blo že slabo ob sami misli na to, da bi imela zajtrk, en kapučino sem zvrnila vase in to je blo to
No pol pa, ko sem prišla na faks pa se je zgleda moj metabolizem občutno spremenil in je telo klicalo po hrani zjutraj tako da od takrat naprej brez zajtrka ne morem normalno funkcionirat
Zajtrkujem pa tam med 7 in 9 uro..odvisno pač, če grem v službo al če sem doma.
Ponavadi se pa na krožniku alu v krožniku znajde naslednje:
- razni kosmiči, müsliji z mlekom ali navadnim jogurtom, mogoče še narežem not kakšno banano, če vem, da bo kosilo bolj pozno
- polnozrnati kruh ali pa toast z margarino, včasih kak sirov namaz, mogoče celo pašteta
- toast + ocvrta jajčka
- vsake toliko časa se mi pocedijo sline in si naredim čokolino
Zraven pa še ponavadi kak kapučino, bela kava ali pa čaj...odvisno od razpoloženja
No pol pa, ko sem prišla na faks pa se je zgleda moj metabolizem občutno spremenil in je telo klicalo po hrani zjutraj tako da od takrat naprej brez zajtrka ne morem normalno funkcionirat
Zajtrkujem pa tam med 7 in 9 uro..odvisno pač, če grem v službo al če sem doma.
Ponavadi se pa na krožniku alu v krožniku znajde naslednje:
- razni kosmiči, müsliji z mlekom ali navadnim jogurtom, mogoče še narežem not kakšno banano, če vem, da bo kosilo bolj pozno
- polnozrnati kruh ali pa toast z margarino, včasih kak sirov namaz, mogoče celo pašteta
- toast + ocvrta jajčka
- vsake toliko časa se mi pocedijo sline in si naredim čokolino
Zraven pa še ponavadi kak kapučino, bela kava ali pa čaj...odvisno od razpoloženja
Why be an angel when I can play god?!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js tut zadne case pridno jem zajtrk, k ga prej skor nikol nism. Usaj ne med tednom. Zdej, k sm se navadla, pa ne morm brez...
Ampak sem se vedno prevelik zaspanc da bi med tednom ustala prou dost prej, tko da je najvec kar sm sposobna zjutri vrzt mau mleka u mikrovalovno pa pol strest notr ovsene kosmice. Ce mam reeeees velik casa, si not narezem se banano al pa ksn drug primern sadje
Med vikendom si nardim pa tut "kej bl zahtevnga", si skuham cajck al pa kavico, skratka si uzamm cas
Ampak sem se vedno prevelik zaspanc da bi med tednom ustala prou dost prej, tko da je najvec kar sm sposobna zjutri vrzt mau mleka u mikrovalovno pa pol strest notr ovsene kosmice. Ce mam reeeees velik casa, si not narezem se banano al pa ksn drug primern sadje
Med vikendom si nardim pa tut "kej bl zahtevnga", si skuham cajck al pa kavico, skratka si uzamm cas
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov