Voda
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Odkar brala eno raziskavo, da je Zala najslabša ustekleničena voda, jo ne pijem več. Najboljše so pa Tiha, Oda, (pa Šparova se mi zdi). Costella verjetno tudi (takrat je še ni blo, ko to brala).
Večinoma pijem Odo (Laško je zakon
), če pa te ni, pa Tiho ali Radensko.
Vode z okusom so mi pa od Costelle dobre (to le redko).
V tujini pa najraje Evian, če je poceni.
Večinoma pijem Odo (Laško je zakon

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Evian in roza Radensko.
Pa Volvic mam tud rada, samo se ne dobi pri nas.

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst, če pijem vodo z okusom pijem Zalo.
Od navadnih vod pa vzamem Odo, Dano, Špar, Radensko, kdajpakdaj tut Zalo (pa mogoče še kaj).
Mam pa nasploh ful rada navadno vodo, največkrat pijem to. Al pa đus z vodo.
Od navadnih vod pa vzamem Odo, Dano, Špar, Radensko, kdajpakdaj tut Zalo (pa mogoče še kaj).
Mam pa nasploh ful rada navadno vodo, največkrat pijem to. Al pa đus z vodo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Če že pijem vodo z okusom, pijem eno od Dan (imajo kar lušten in očarljiv okus... Predvsem pa blag.), sicer se pa kar držim nesokastih in brez okusa - te običajno nabavijo ta stari ob torkih v merkatorju z 10procentnim popustom in jih vzamejo v 12packu in te počasi srkam čez teden na faksu...
Ampak! Ker voda v plastiki ni tako zdrava (no, menda sploh ni), se v zadnjem času držim, da si doma natočim vodo iz pipe (imamo dokaj neklonirano in dokaj "dobrega", predvsem svežega okusa in teče izpod enega hribčka tukaj v bližini), natočim pa jo obvezno v stekleno flaško (od bivše Ore btw), da spet ne dobi strupenih snovi od plastične embalaže (sicer naj bi bila flaška od Donata spet majčkeno drugačna).
Ja, poskušam pit (vsaj pijem, če že ne jem) nekaj bolj ekološkega in zdravega - čeprav se tukaj kar precej lahko vprašamo, kaj je zdravo in kaj ne. Pfej umazan svet!
Ampak! Ker voda v plastiki ni tako zdrava (no, menda sploh ni), se v zadnjem času držim, da si doma natočim vodo iz pipe (imamo dokaj neklonirano in dokaj "dobrega", predvsem svežega okusa in teče izpod enega hribčka tukaj v bližini), natočim pa jo obvezno v stekleno flaško (od bivše Ore btw), da spet ne dobi strupenih snovi od plastične embalaže (sicer naj bi bila flaška od Donata spet majčkeno drugačna).
Ja, poskušam pit (vsaj pijem, če že ne jem) nekaj bolj ekološkega in zdravega - čeprav se tukaj kar precej lahko vprašamo, kaj je zdravo in kaj ne. Pfej umazan svet!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ne razumem zakaj vas toliko pije ustekleničeno vodo? res je da je na določenih koncih Slovenije oporečna,ampak večina države ma še vedno super vodo iz pipe.
Voda iz plastenk je ogromen problem za okolje, ker se za proizvodnjo porabi in onesnaži veliko več vode kot jo dejansko je v plastenki, potem so tu še ogromne količine plastičnih odpadkov in poraba nafte,da se vso to vodo prepelje od proizvajalcev do portošnikov. in seveda je neprimerno dražja od vode iz pipe. vem,da je dosti ljudem to vseeno,ampak pomislite koliko ljudi na svetu nima dostopa do pitne oz. kakršnekoli vode mi se pa takole preseravamo.če mate doma nepitno vodo je bolje in dolgoročno cenejše,če si kupite vodni filter. skrb za okolje se začne pri posamezniku.
pa še par zanimivosti
klik
klik
klik
Voda iz plastenk je ogromen problem za okolje, ker se za proizvodnjo porabi in onesnaži veliko več vode kot jo dejansko je v plastenki, potem so tu še ogromne količine plastičnih odpadkov in poraba nafte,da se vso to vodo prepelje od proizvajalcev do portošnikov. in seveda je neprimerno dražja od vode iz pipe. vem,da je dosti ljudem to vseeno,ampak pomislite koliko ljudi na svetu nima dostopa do pitne oz. kakršnekoli vode mi se pa takole preseravamo.če mate doma nepitno vodo je bolje in dolgoročno cenejše,če si kupite vodni filter. skrb za okolje se začne pri posamezniku.
pa še par zanimivosti
klik
klik
klik
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Js popijem na dan 2-3 litre vode, sicer iz pipe, ampak prefiltirano (doma mamo ful preveč klora v vodi, v Lj mi pa tut ni dobra), al pa si kupim Costello, včasih sm pila Zalo, ampak je baje ful nezdrava, si pa še kdaj privoščim Za Life, ker mi je ful dobra (edina z okusom, ki mi jevredu).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Trenutno vode praktično ne pijem, ker sem v fazi obsedenosti s čajem
Na faks pa ponavadi s seboj nesem plastenko, v kateri je navadna voda iz pipe. Delno zato, ker sem preškrta, da bi kupovala vsakič novo ustekleničeno vodo, delno pa zato, ker se bojim škodljivih posledic na zobeh, če bi ves čas eno sladko stvar pila (da bi pa navadno vodo kupovala, se mi zdi pa sploh brezveze, glede na to, da je pri nas popolnoma kul)

Na faks pa ponavadi s seboj nesem plastenko, v kateri je navadna voda iz pipe. Delno zato, ker sem preškrta, da bi kupovala vsakič novo ustekleničeno vodo, delno pa zato, ker se bojim škodljivih posledic na zobeh, če bi ves čas eno sladko stvar pila (da bi pa navadno vodo kupovala, se mi zdi pa sploh brezveze, glede na to, da je pri nas popolnoma kul)
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Odkar brala eno raziskavo, da je Zala najslabša ustekleničena voda, jo ne pijem več. Najboljše so pa Tiha, Oda, (pa Šparova se mi zdi). Costella verjetno tudi (takrat je še ni blo, ko to brala).
Večinoma pijem Odo (Laško je zakon), če pa te ni, pa Tiho ali Radensko.
nekje sem slišala da zalo proizvajajo iz odpadne vode, ki jo prečistijo in naredijo neoporečno, nato jo pa polnijo v plastenke..

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov