Vegetarijanstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mene pa neki zanima...
tiste ki ste vegeterjanke. koliko spijete npr. sojinega mleka?
ker sem ga danes kupila pa lahko v hladilku stoji 3-4dni...
a to npr. 2dl na dan al kako?
tiste ki ste vegeterjanke. koliko spijete npr. sojinega mleka?
ker sem ga danes kupila pa lahko v hladilku stoji 3-4dni...
a to npr. 2dl na dan al kako?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Prispevkov: 3322
- Na forumu od: 21. 10. 2006
2l na dan? Ta je malo huda. Jaz ga spijem manj kot liter na dan, ker že tako ali tako spijem 1,5 l vode na dan. Drugače pa pijem tudi sojin kakav, ponavadi za zajtrk, ampak se ga dobi tudi na palčko, tako da ga spijem mimogrede.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Prispevkov: 3322
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aja tako pa že. My bad, nisem pozorno brala. Ja toliko se komot spije na dan.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ni panike...sem se mal nasmejala
ok tolk da vem da si kej ne predoziram k nimam obcutka za te stvari
ok tolk da vem da si kej ne predoziram k nimam obcutka za te stvari
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Prispevkov: 145
- Na forumu od: 15. 2. 2009
kako sploh je sojino mleko po okusu? vsaj približno
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
men tud ni dober...samo sem pa zadnjic dala samo eno zlicko cukra not pa je blo prec bols...sprejemljivo
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1369
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Mislim, da zaradi mlečnega sladkorja (nisem zih)
Sojino mleko je brez holesterola, ful dobro za pit (js sem čist nora nanj), ampak si ga redko kupim, ker takoj vsega spijem.
Najboljše (po okusu) je pa zame rižev mlek..mmm
Sojino mleko je brez holesterola, ful dobro za pit (js sem čist nora nanj), ampak si ga redko kupim, ker takoj vsega spijem.
Najboljše (po okusu) je pa zame rižev mlek..mmm
A goal without a plan is just a wish.
-
aderyn - Debatorica
- Prispevkov: 389
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Si je katera probala že sama narediti riževo mleko? Sem brala, da je treba kuhati riž, da "razpade" (okoli 3 ure), potem pa ga zmiksati skupaj s to vodo (kolikor je pač ostane) in dodati sladila po želji...ampak si nekako ne predstavljam, kakšnega okusa naj bi bilo Bom probala kdaj kakšno manjšo količino (skodelico) narediti
There are no shortcuts to any place worth going.
-
aderyn - Debatorica
- Prispevkov: 389
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Ajča napisal/-a:In koliko ima potem rok uporabe?
Kakor se spomnim je ful mal % riža v riževem mleku, kako potem to doziraš?
Menda pride ven dosti bolj gosto kot tisti v trgovini (kot nek puding) in ga potem lahko redčiš z vodo po želji. Glede roka uporabe pa ne bi vedela, piše le, da ga je treba dat v hladilnik (kar se mi zdi logično). Ponavadi se doda še kakšne arome, npr. vanilijo
Brala pa sem tukaj
There are no shortcuts to any place worth going.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kako je pa kaj s sojinimi pudingi?
sem si ravno en paketek kupila ker ni treba da so v hladilniku pa ga mam za v sluzbo...
sem si ravno en paketek kupila ker ni treba da so v hladilniku pa ga mam za v sluzbo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov