@suomi: O hvala za nasvet glede mleka! Bom šla kar na navaden mlekomat si nakupit steklenice, potem pa veselo na delo. Sej meni tudi sojino mleko ni všeč po okusu, ampak z dodatki kakava ali vanilije ali celo kakšnega sadja, pa mi je super. Zdaj sem se ful navdušila nad vsem tem vege ''packanjem'', predvsem zaradi cen izdelkov v trgovinah in denarjem, ki ga porabim za nakup sestavin.
Ja, sem pa predvidevala da Jablana prodaja manjše pakete, ampak jaz sem locirana v Mariboru, v Lj se vozit sam po gluten mi pa ni ravno trenutno na spisku prioritet....

Sem se pa zdej povezala z eno bio trgovinco tukaj pri nas pa upam da bojo oni izbrskal, kje se da to dobit, da bi potem to dobavljali (so tudi oni zainteresirani). Ampak zna bit problrem, ker te trgovine ful noečjo razkrit svojim dobaviteljev
@katja_t_1980: Ja, meni je vzelo kar precej časa in bi rada to bolj ekspresno naredila, z manj packanja... (Sej vem da malo sem smotana, ampak me kar malce razjezi, da res iščem ta gluten kot nora, sprašujem po vseh forumih, kličem v trgovine, pekarne pa kar nič....

)