Vaše restavracije

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

katja_t_1980
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a katja_t_1980 » 01. Feb. 2010 23:41

Kam pa peljati do 10 sorodnikov/prijateljev na praznovanje rojstnega dneva? Katero restavracijo bi priporočile (predvsem LJ in okolica)?

Pogoji bi bili:
-ne predrago
-klasična in vegetarijanska ponudba jedi
-prijeten ambient (čistoča, dovolj prostora, ne preglasna glasba).
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a piQoLina » 02. Feb. 2010 9:59

v mehiški v portorožu majo zelo dobro hrano. se mi zdi da se Papa Chiko imenuje restavracija.
jst sm sicer jedla na bone. porcija je bla ogromna, natakarji zelo prijazni. drgač pa tut če ne ješ na bone, so cene sprejemljive.
life is too short to worry about stupid things.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Feb. 2010 16:11

Jz morm pa mal pobentit. :D

Bla pred dnevi spet v eni mojih naj naj - Piazza v LJ. In - šok - spremenjen jedilnik. Ne samo to, strašno skrčen! Pa se odločim povprašat natakarja kaj je s tem in on odločno zatrjuje, da pravzaprav ni skrčen, da je celo še razširjen (mogoče ponudb pic res, testenine pa ne), pa mu povem, da lahko takoj pokažem, da neki manjka (moja najljubša jed tam, razlog, da sploh hodim tja) in - "hudiča, zgleda, da ravno to manjka". Hudiča, res. :)
No, pa naročimo pijačo in ko se je vrnil, je razjasnil, da ubistvu sem imela prav (hvala :D) in da ni tok hudo, kot se mi je najprej zdel, da se še vedno da kombinirati določene zadeve in sestavine omak, tako da na koncu sem vseeno dobila mojo najljubšo jed. :D

Skratka, pohvala natakarju, je prijazno zadevo razjasnil in vse.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 04. Mar. 2010 23:35

Preveč za naštevat.
Smogavc, Skaručna, Topolino, Kendov D., Krušič mmm paštetka, Zemono...

Jaz mam Konzum od Ilovarja zmerej s sabo in tut enkrat še nisem orng falil.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 05. Mar. 2010 0:15

kitajskaaaaaa :flehan:

v grazu je ena azijska restavracija, ko majo running sushi - daš 10 eur pa lahko ješ kolko hočeš :grinsevil:
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 05. Mar. 2010 10:40

Nazadnje sem noro dobro jedla v dveh ekološko usmerjenih domačih gostilnah: Pr' Krač in na domačiji Novak. Mnjam.
malamiška
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a malamiška » 05. Mar. 2010 15:50

jaz sem pa bolj mehiške narave:)
<a href="http://www.vitamini-centrum.si">vitamini</a>,<a href="http://www.vitamini-centrum.si/vitamini-zdravje-in-delovanje">zdravje</a>
Uporabniški avatar
John Dillinger
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2010
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a John Dillinger » 13. Mar. 2010 9:47

Če bi peljal na kosilo kakšne starejše ljudi, potem bi vsekakor izbral gostišče Smogavc. Drugače, če želite iti na kosilo s poslovnimi partnerji ali na večerjo z vašim izbrancem/ko pa odvisno, če sem v LJ, bi izbral Kovač pri Tomačevem, v Celju pa Asado v Levcu.
It's only fiction, baby
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 18. Mar. 2010 20:12

John Dillinger napisal/-a:Če bi peljal na kosilo kakšne starejše ljudi, potem bi vsekakor izbral gostišče Smogavc. Drugače, če želite iti na kosilo s poslovnimi partnerji ali na večerjo z vašim izbrancem/ko pa odvisno, če sem v LJ, bi izbral Kovač pri Tomačevem, v Celju pa Asado v Levcu.

Lahko elaboriraš, zakaj bi k Smogavcu peljal le kakšne starejše ljudi, mlajših pa ne!?
Ker dobra košta je dobra košta, gurmanska žilica pa ni odvisna od let... vsaj upam... da mi bo, ko bom old and gray prav tako ugajala, kot takrat ko sem jih mel 15. :)
Kosilo s poslovnim partnerjem ali pa večerja z izbranko lahko pa prav tako dobro izpade na kakšni turistični kmetiji, ali pa pri Sporco Francotu v Trstu... ki ti da kladivo v roke in vrečko za hrbet pa juhuhu na morske sadeže... je veliko bolj sproščeno...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 18. Mar. 2010 20:37

piQoLina napisal/-a:v mehiški v portorožu majo zelo dobro hrano. se mi zdi da se Papa Chiko imenuje restavracija.
jst sm sicer jedla na bone. porcija je bla ogromna, natakarji zelo prijazni. drgač pa tut če ne ješ na bone, so cene sprejemljive.

OMG, men je blo zadnjič tam tako dobro, da bova najbrž prav kmalu spet šla :D
Osebje je bilo prijazno, natakar je bil pripravljen ful svetovat, ker se nism mogla lih odločit, kaj bi in sem bila potem zelo zadovoljna, njami!!!
Sm kar lačna ratala :razz:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 21. Mar. 2010 14:07

dobro mi majo za jest v Asu v centru, potem tud kaka Casa nostra v Areni je ok, Babica na Viču, Kitajska pa itak.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 21. Mar. 2010 14:18

Lady_Cristina napisal/-a:v grazu je ena azijska restavracija, ko majo running sushi - daš 10 eur pa lahko ješ kolko hočeš :grinsevil:

takšno restavracijo maš tudi v supernovi na rudniku :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 21. Mar. 2010 14:30

takšna je tudi restavracija Mongolia v PopTV stavbi ali pa v isti restavraciji na Viču. Na Viču daš 5,5 eur pa ješ kolikor hočeš, v PopTV-ju pa mislim da 6eur pa ješ kolikor hočeš. Je pa to samo do 15.ure . Kasneje je cena 8,5 eur, ampak imaš več na izbiro. Btw študentski bon za Mongolio (Vič) stane samo 1,90 eur, pa ful dobro majo za jest.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 21. Mar. 2010 14:40

čez kitajsko mi ni:)
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 30. Mar. 2010 10:36

Meni je še vedno najljubša Vila Rakar v Ponikvah. Najboljši ambient, ogromna terasa na sončku, postrežba resnično na nivoju, hrana preveč!!! dobra, ljudje blazno prijazni, pristni, domači, šef je res car ... Sem fantu že povedala da, če se poročiva, bi sigurno tu imela pogostitev! :lach:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov