Vaše restavracije

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 03. Maj. 2009 22:42

Za rd bi prjatlco povabila v Da Buda tajsko restavracijo, ker si je to zazelela za rd - je katera ze bila ? Oz je se kaksna tajska v lj?Rabim vedet do srede :D
Zadnjič spremenil kittybaby, dne 03. Maj. 2009 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 03. Maj. 2009 22:55

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:23, skupaj popravljeno 1 krat.
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 03. Maj. 2009 23:02

lelija napisal/-a:
kittybaby napisal/-a:Za rd bi prjatlco povabila v Da Buda tajsko restavracijo, ker si - je katera ze bila ? Oz je se kaksna tajska v lj?Rabim vedet do srede :D

brala sem, da so se zastupili v DaBuda. Tajska je še na Rimski cesti 17, thai inn pub. To je blizu filozofske fakuletete, če se prav spomnim v parku. Še ena tajska je v Cityparku Bangkok street, Šmartinska cest a 152G, kjer imajo tudi ponudbo all you can eat.

hvala, bom se malo pocekirala alternative ki si jih navedla:)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 04. Maj. 2009 21:51

kittybaby napisal/-a:Za rd bi prjatlco povabila v Da Buda tajsko restavracijo, ker si - je katera ze bila ? Oz je se kaksna tajska v lj?Rabim vedet do srede :D

.[/quote]

no, jaz sem bla že velikokrat v DaBuDi in lahko samo priporočam! super hrana in ambient..se z ostalimi ne more ravnoprimerjat.. ti jo kr pelji, nebo vama žal :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 04. Maj. 2009 21:56

ena pač napisal/-a:Na bone hodim jest v restavracijo Tuš na Studencih v Mariboru, tam bi lahk jedla vsak dan pa se ne bi nikol naveličala. Sledita ji pa restavracija Interspar in Takos v Europarku. Drugače pa bi enkrat šla v Rožmarina v centru Maribora? A je mogoče katera že bila? Baje ima kar zasoljene cene.

ce rada das malo vec in dobro jes ti priporocam Villo Rustica - odlicna hrana, dobra postrezba, ambient,... http://www.villa-rustica.si/. s fantom kr dost tja hodiva in je 1A!

ali pa kaj bolj domacega: Pri Treh ribnikih, pa Anderlič malo naprej (nad 2.ribnikom) - njamiii :)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 05. Maj. 2009 9:02

^^Se 100% strinjam glede Ville Rustice.
I laugh at gilded butterflies.
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 05. Maj. 2009 10:28

dokaj v redu mi je cantina mexicana v lj, favola, buf kranj,ribič v kopru je super za morske jedi, pa en kmečki turizem blizu avtoceste pri izseku za sežano .
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 11. Maj. 2009 20:55

Če moram izbrati res najljubšo v Sloveniji je to sigurno Stara Oljka v Portorožu :hearts: Res prelep ambient, najboljši špageti ( :cool: ) in prijazna postrežba.
Drugače pa pogosto s fantom zahajama v restavracijo Rajh v Murski Soboti. Naredijo po naročilu ( za spremembo od Rajha v Bakovcih :? ). Res pohvale vredno.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 17. Maj. 2009 18:16

Po moji oceni imajo najboljšo hrano v kitajski restavraciji (sladka solata s kalčki, njami :D), drugače pa mi je najljubše gostišče nasploh Štorman v Šempetru (prijeten ambient, super postrežba in izredno prijazno osebje), za kaj bolj izbranega pa mi je najboljša izbira restavracija Cubo v Ljubljani na Šmartinski. Če samo pomislim na Mozzarello bufala s pršutom na žaru, čokoladni soufflé... :scherzkeks:
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 08. Jun. 2009 16:41

razmazena_maca napisal/-a:proti domžalam oz. nekje pri živalskem vrtu bi naj bila neka fajna srbksa/jugo resavracija. ve katera kaj več? na netu nič ne najdem :cry: ne bi rada šla v jugo restavracijo in mela izbiro med pleskavico in čevapi :roll:

heheh, Domžale so čist na drugem koncu kot živalski vrt:)
Živim življenje.....
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 08. Jun. 2009 16:50

Bliz živalskega vrta je Čad, oz. mislm, da je zdej Pod rožnikom. Kr u redu hrana.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 09. Jun. 2009 5:51

legally blonde napisal/-a:Bliz živalskega vrta je Čad, oz. mislm, da je zdej Pod rožnikom. Kr u redu hrana.

Hrana ok, natakarji pa malo manj in če je znesek recimo 37,50 eur, pa daš ti 40 eur ti ne vrnejo ostanka, vsaj meni se to dogaja.
(s)mej se
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 10. Jun. 2009 14:18

^^To se pa strinjam, natakarji se vec al mn ne znajo obnasat.
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mojca88 » 11. Jun. 2009 14:52

Cantante(oz. zdj mislim da se reče Pilopark v Celju)...mmmm:)))
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Jun. 2009 21:28

Včeraj sem bla v DabuDi. Končno so zamenjali sladico, ki jo dobiš na bone :wink:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov