Vaše restavracije

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Apr. 2009 9:18

A je bila že katera slučajno v Mongolski restavraciji? sicer nevem, kje točno je..vem samo, da v Ljubljani. no, že nekaj časa me ful mika poskusit, pa bi prej raje kakšno mnenje :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2009 9:25

A tista v Rožni/blizu Rožne? Men je prov fajn. Sem bla pa sam enkrat. pa še takrat sem vzela all you can eat za 12 evrov. K je res ful dobr, k ti tam spečejo, ti sam naložiš meso (surovo :D), pa zelenjavo, pa izbereš katero omako bi, in ti potem k mizi prinesejo. Fant je bil čist navdušen, ker vedno jambra da preveč zelenjave v kitajskih restavracijah, on bi pa meso jedel :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 09. Apr. 2009 15:42

A ktera kaj ve, koliko je v španski izbire na bon?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2009 15:45

A v Joe Penas? Zdraven Name? Včasih je bilo veliko več, zdej imajo pa samo še par jedi na dan (če me spomin ne vara). Je pa res, da že skoraj eno leto nisem bila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 09. Apr. 2009 16:12

joe penjas je mehiška... španska je don felipe, samo nebi vedla kok majo izbire, sem pa slišala da je fajn
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 09. Apr. 2009 16:17

*mala* napisal/-a:A tista v Rožni/blizu Rožne? Men je prov fajn. Sem bla pa sam enkrat. pa še takrat sem vzela all you can eat za 12 evrov. K je res ful dobr, k ti tam spečejo, ti sam naložiš meso (surovo :D), pa zelenjavo, pa izbereš katero omako bi, in ti potem k mizi prinesejo. Fant je bil čist navdušen, ker vedno jambra da preveč zelenjave v kitajskih restavracijah, on bi pa meso jedel :D

mmm, ta restavracija je men res nekaj najbolšega. Mjami, lušte si mi naredla. :flower:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2009 17:49

Nadine napisal/-a:joe penjas je mehiška... španska je don felipe, samo nebi vedla kok majo izbire, sem pa slišala da je fajn

Sej je vse isto/podobno. Živim v zmoti :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 09. Apr. 2009 21:37

rachka_ napisal/-a:A je bila že katera slučajno v Mongolski restavraciji? sicer nevem, kje točno je..vem samo, da v Ljubljani. no, že nekaj časa me ful mika poskusit, pa bi prej raje kakšno mnenje :D

Sicer nisem bila še, ampak sem že toliko slišala o njej, da me vedno bolj mika vsaj pošnofljat, če ne drugega... Fant je bil navdušen, ko so bili tam s familijo - so tudi vzeli opcijo all you can eat... Am... In so bili tam štiri ure :D . Žrl k prasci. (se opravičujem za tako besedno zvezo)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Apr. 2009 21:50

Don Felipe je ful fajn restavracija :D mmm. vsak dan maš ene 3 menije (samo je fajn, da si tam okrog enih kr hitro zmanjka) maš pa tudi drugač kr fajno izbiro..res dobra hrana, priporočam!

(aja pa niti približno ni podobna mehiški, samo tolko)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 13. Apr. 2009 13:15

Meniji u španski

Mas dnevne menije pa stalne. Zberes si eno predjed, eno mesno pa eno zelenjavno glavno jed pa eno sladico.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Apr. 2009 18:11

aLLiSSe napisal/-a:Kpa tista mehiska na Bledu? Nevemkakoseimenjuje niti ne vem kje je, sam slisala sm, da obstaja, ce kdo kj ve?
) :)

od Klemenčiča misls - Chili :wink: dons smo sli tja za moj rojstn dan. hrana je ful huda (chili concarne juhica :oops: ) sam mal me je zmotil k smo 1 celo uro cakal, ampak ko smo pa docakal je blo pa res za pohvalt...pa se lep ambient majo pa dost poln, da se ne pocuts osamlenga hehe :D

priporocam, aja - nahaja se pa zravn zlatarne celje, oziroma festivalne.
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 15. Apr. 2009 21:06

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Apr. 2009 23:26

Joj jz bi se v Cantino preselila :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 21. Apr. 2009 8:26

Ribja kantina v Luciji je zakooon :hearts: Daleč najbolša od vseh.
In kitajska Zlati zmaj.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 21. Apr. 2009 9:34

ena pač napisal/-a:Drugače pa bi enkrat šla v Rožmarina v centru Maribora? A je mogoče katera že bila? Baje ima kar zasoljene cene.

Jaz tak veliko jem in je SUPER. Cene so podrazli v zadnjem casu res precej, pred tem so bile cisto obicajne. Ampak kljub malo drazjim cenam se splaca, meni je bilo do zdaj tam vse okusno. Imas pa cenik na www.rozmarin.si

Drugace pa mi je v MB dober se Galeb - mehiska v Bresternici, Novi Svet v centru, pice mi majo pa ultra dobre v La Cantini (tukaj imajo tudi bozanske testenine), na Sidru, v Ancori...

Na bone pa je tudi meni ful dobro v Tusu, Takosu, Al Capone...

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov