Vaše restavracije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
A je bila že katera slučajno v Mongolski restavraciji? sicer nevem, kje točno je..vem samo, da v Ljubljani. no, že nekaj časa me ful mika poskusit, pa bi prej raje kakšno mnenje 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A tista v Rožni/blizu Rožne? Men je prov fajn. Sem bla pa sam enkrat. pa še takrat sem vzela all you can eat za 12 evrov. K je res ful dobr, k ti tam spečejo, ti sam naložiš meso (surovo
), pa zelenjavo, pa izbereš katero omako bi, in ti potem k mizi prinesejo. Fant je bil čist navdušen, ker vedno jambra da preveč zelenjave v kitajskih restavracijah, on bi pa meso jedel 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
A v Joe Penas? Zdraven Name? Včasih je bilo veliko več, zdej imajo pa samo še par jedi na dan (če me spomin ne vara). Je pa res, da že skoraj eno leto nisem bila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
*mala* napisal/-a:A tista v Rožni/blizu Rožne? Men je prov fajn. Sem bla pa sam enkrat. pa še takrat sem vzela all you can eat za 12 evrov. K je res ful dobr, k ti tam spečejo, ti sam naložiš meso (surovo), pa zelenjavo, pa izbereš katero omako bi, in ti potem k mizi prinesejo. Fant je bil čist navdušen, ker vedno jambra da preveč zelenjave v kitajskih restavracijah, on bi pa meso jedel
mmm, ta restavracija je men res nekaj najbolšega. Mjami, lušte si mi naredla.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
*mala* - Cosmopsiho
Nadine napisal/-a:joe penjas je mehiška... španska je don felipe, samo nebi vedla kok majo izbire, sem pa slišala da je fajn
Sej je vse isto/podobno. Živim v zmoti

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
rachka_ napisal/-a:A je bila že katera slučajno v Mongolski restavraciji? sicer nevem, kje točno je..vem samo, da v Ljubljani. no, že nekaj časa me ful mika poskusit, pa bi prej raje kakšno mnenje
Sicer nisem bila še, ampak sem že toliko slišala o njej, da me vedno bolj mika vsaj pošnofljat, če ne drugega... Fant je bil navdušen, ko so bili tam s familijo - so tudi vzeli opcijo all you can eat... Am... In so bili tam štiri ure

-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Don Felipe je ful fajn restavracija
mmm. vsak dan maš ene 3 menije (samo je fajn, da si tam okrog enih kr hitro zmanjka) maš pa tudi drugač kr fajno izbiro..res dobra hrana, priporočam!
(aja pa niti približno ni podobna mehiški, samo tolko)

(aja pa niti približno ni podobna mehiški, samo tolko)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meniji u španski
Mas dnevne menije pa stalne. Zberes si eno predjed, eno mesno pa eno zelenjavno glavno jed pa eno sladico.
Mas dnevne menije pa stalne. Zberes si eno predjed, eno mesno pa eno zelenjavno glavno jed pa eno sladico.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
aLLiSSe napisal/-a:Kpa tista mehiska na Bledu? Nevemkakoseimenjuje niti ne vem kje je, sam slisala sm, da obstaja, ce kdo kj ve?
)
od Klemenčiča misls - Chili

priporocam, aja - nahaja se pa zravn zlatarne celje, oziroma festivalne.
Zivljenje je piskotek!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
ena pač napisal/-a:Drugače pa bi enkrat šla v Rožmarina v centru Maribora? A je mogoče katera že bila? Baje ima kar zasoljene cene.
Jaz tak veliko jem in je SUPER. Cene so podrazli v zadnjem casu res precej, pred tem so bile cisto obicajne. Ampak kljub malo drazjim cenam se splaca, meni je bilo do zdaj tam vse okusno. Imas pa cenik na www.rozmarin.si
Drugace pa mi je v MB dober se Galeb - mehiska v Bresternici, Novi Svet v centru, pice mi majo pa ultra dobre v La Cantini (tukaj imajo tudi bozanske testenine), na Sidru, v Ancori...
Na bone pa je tudi meni ful dobro v Tusu, Takosu, Al Capone...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov