Vaše restavracije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
V bistvu ne zahajam glih ful v restavracije...npr. za pizzo obvezno v Tro v Trnovem al pa v Kavala na Brodu, čeprov Kavala ma zdj tud v Mercator centru v Šiški restavracijo pa mogoče mi je tam še bolj všeč. kaval je tko za poleti k lohk zuni sediš odličen.
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
Kpa tista mehiska na Bledu? Nevemkakoseimenjuje niti ne vem kje je, sam slisala sm, da obstaja, ce kdo kj ve?
Drgac so pa pr Maticku u Radovlci zakon pice (kebab pica mmmm), Gorenc u Kranu isto, Zlata Ribca u Sk.L. je tut kr kul, mnogo bolsa od tele kitajske u Radovlci.. (tut nevemkakoseimenjuje)
Drgac so pa pr Maticku u Radovlci zakon pice (kebab pica mmmm), Gorenc u Kranu isto, Zlata Ribca u Sk.L. je tut kr kul, mnogo bolsa od tele kitajske u Radovlci.. (tut nevemkakoseimenjuje)

-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Odvisen kaj mi paše. Če sem bolj za klasiko grema v Lj v Jurmana al pa v Brežce v Santa Lucio, majo prov dobr za jest, še niso razočaral. Pol pri Celju je ful dobra srbska kuhinja, če ti zapašejo čevapčiči in podobno. rada mam tud kitajska, ampak ne ljubljanskih, ni ga čez Krško, k ma res dobr za jest, čist drug okus. To bo to od restavracij.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ se podpišem pod tole
drugač pa zlo velik v Imerio Mexicano, kaka kitajska, Running Sushi, Bangkok Street, včasih sm ful hodila v Gregorino (hude porcije in slastna kosila), pol so pa še dostave

drugač pa zlo velik v Imerio Mexicano, kaka kitajska, Running Sushi, Bangkok Street, včasih sm ful hodila v Gregorino (hude porcije in slastna kosila), pol so pa še dostave

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm bla dans prvič v Da Bu Di in hrana mi SPLOH ni bla všeč - ni to po mojem okusu. Mi je pa super ambient tk da že zarad tega se splača it in bom zihr še kdaj šla.
Razn tega je pa tud osebje ful prijazno (al pa sm sam mela srečo, da sm tk naletela
).

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Yazmeen napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga. Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden
...
Drgač mi je pa všeč še v Jesharni pa v Klementini v Škofji Loki...pa v Sonji v Izoli...pa v Kavalu v Lj. ...
Midva sva bla tud velikrat v Zlati ribici, ampak sm se tko prenajedla te kitajske hrane, da mi sploh ne paše več. Pa vse se mi zdi, da ma enak okusJaaa, v Jesharni majo pa ful hude palačinke z nutello
Js sm pa končno šla v Jesharno k jo vsi tok hvalijo, pa zdej vem zakaj... Tisto z listkom je res original ideja, pice so super, pol sm pa pr sosednji mizi vidla še palačinke pa sam uaaa

Tko d mislm d bom postala redna stranka in hodila na palačinke s kokosom/mandlji/nutelo,... Ahhh!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
a_pikica_a napisal/-a:-pa v kitajsko včasih zavijem (Peking)
-pizzeria Mamma Mia je najboljša picerija ever
Mamma Mia 4 life

V kitajsko pa tudi mi hodimo v Peking ... sej tle v KP je še ena, ampak za uno sm čula same slabe stvari .. pa v Pekingu so tudi fullll prijazni

Let's swim to the moon .....
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Skrat potepuh napisal/-a:Js sm pa končno šla v Jesharno k jo vsi tok hvalijo, pa zdej vem zakaj... Tisto z listkom je res original ideja, pice so super, pol sm pa pr sosednji mizi vidla še palačinke pa sam uaaa...
Tko d mislm d bom postala redna stranka in hodila na palačinke s kokosom/mandlji/nutelo,... Ahhh!
A ne da

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov