Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Summer055 napisal/-a:hong kong- kitajska restavracija na duplici pri kamniku :angel:

Supr je :)

Ne, ta restavracija ni super- je ultranajboltabolša :D
Midva z mojim sva že stalni stranki, vzameva tud za domov včasih, v druge kitajske sploh ne grem več.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

hej!
katera restavracija izmed teh 2 tajskih je boljsa, obe sta v ljubljani: Da Buda ali Thain Inn Pub (na rimski cesti)
kje je še pijača zraven na bon?
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

v DaBuda sem že bla, v Thai Inn pub greva pa z mojim v petek pa ti povem, kje je boljš. Drgač v DaBudi je bla men čist fancy scena, temu primerna porcija, niti ne neke izbire...dobr, ampak ne bi ravno lačna šla tja jest...
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Upam, da nebom OT ampak zanima me če je katera že bila v eni restavraciji v supernovi, kjer majo suši in hrana baje potuje po nekakšnem tekočem traku? no, zanima me če je hrana užitna kr si ful želim probat to čudo :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Meni hrana tam ni ravno nek kulinarični presežek, je pa fajn za fante, ki se drugače nikjer ne najedo :) za probat je. Js mam že točne jedi, katere so mi všeč :) moj pa itak čist srečen, ker ne gre lačen od mize (suhcan, pa poje za 3 mene).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

V Ancori v Mariboru majo najboljšo zelenjavno lasagno.Pa še fajn k delajo samo simpatični dečkoti. :P
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

rachka_ napisal/-a:Upam, da nebom OT ampak zanima me če je katera že bila v eni restavraciji v supernovi, kjer majo suši in hrana baje potuje po nekakšnem tekočem traku? no, zanima me če je hrana užitna kr si ful želim probat to čudo :D

tiste kitajske čorbice so boljše od marsikaterih na bone. fino je, ker lahko ješ tisto kar ti je všeč in ker lahko probaš ogromno različnih solat. hrana ni najbolj sveža, ampak če nisi nek zahteven gurman, ni panike.
koncept krožničkov, ki potujejo okoli tebe se je meni zdel dovolj fascinanten, da sva z dragim v zadnjem mescu že trikrat jedla tam. meni je predvsem všeč zaradi sušija, katerega ponudba je dokaj pestra in ogromnih količin ingverja in vasabija, ki jih lahko tam pojem:)
definitvno se splača probat, ampak na zares prazen želodec:)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

lolitaa napisal/-a:V Ancori v Mariboru majo najboljšo zelenjavno lasagno.Pa še fajn k delajo samo simpatični dečkoti. :P

V ancori je dobro čist VSE :D meni je to res najboljša restavracija v mariboru.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

..
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

rachka_ napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:V Ancori v Mariboru majo najboljšo zelenjavno lasagno.Pa še fajn k delajo samo simpatični dečkoti. :P

Ancora je zakon :wink: sploh vroče maline..mmmm :hearts:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

Poison girl; jaz sem bila pa danes v Da Budi in sem bila ful zadovoljna, jedla sem na studenstski bon pa je bilo odlično vse mmm in bom še zahajala tja :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

DaBuDa je tudi meni vedno pravo doživetje :) sploh zaradi ambienta, namreč cel izgled restavracije mi je ful fajn pa muzika je tudi takšna..enostavno paše k prehranjevanju :D tja hodim na bone in mi majo res fuuul dobro hrano (sploh oni rezanci s piščancem, tofujem in arašidi, in seveda njihove solate mm). pa sladice so čist nekaj drugega kot one kremne rezine, ki jih drugje dobiš.
zdaj majo kao 2 predjedi p to in je sicer skoraj malo preveč ampak okej. aja pa ful dobre ledene čaje majo.
zdaj sem si naredla pa res čist taprave lušte :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

me zanima če hodite kaj v restavracijo Don felipe in kako se vam zdi?
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Dobra domača hrana...njam.
Francelj-v Celju,Verdi Verdi-Griže.
Drugače pa za kake večerjice z več izhodi Don Felipe in podobno.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

rachka_ napisal/-a:

Se čist strinjam :zustimm: ! Mjami.....
Odgovori