Vaše restavracije
-
- Kofetarica
Midva najraj zavijeva v Da Mattia (Trzin)
, drugače pa kaka mehiška, kitajska (v Kamniku je super, v Domžalih tut vredu),...
Imava rada dobro hrano, tako da greva kar velikrat ven jest. Najbolj nama je ostala v spominu zaenkrat Dioniz v Poreču, kjer je bila res odlična postrežba, zelo okusna hrana in seveda - čisto ob morju sva bila

Imava rada dobro hrano, tako da greva kar velikrat ven jest. Najbolj nama je ostala v spominu zaenkrat Dioniz v Poreču, kjer je bila res odlična postrežba, zelo okusna hrana in seveda - čisto ob morju sva bila

purple_rain napisal/-a:Piazza v Lj
jst sm bla pa zanč prvič v Piazzi, pa mi ni bla dobra

kot prvo sem dobila umazan krožnik na mizo (zasušena hrana je bla gor),na kar sem najbolj alergična v gostilnah in me kr use mine ko kej tazga dobim na mizo.Druga stvar, ki je bla velik minus je da sem dobila kozarc za vino z odtisom šminke

In natakarji tu mač vsiljivi!
Jst sm bla zadnjič v tajski v City parku (mislim, da je Bangok street) in sm bla totalno razočarana...Zelo težko najdeš kakšno nepikantno stvar, vse je full mastno in slano. Sicer mi pa tud Dabuda ni všeč, tko da očitno tajska hrana ni zame.
Drugač mi je pa všeč mehiška v City parku, Romeo (palačinke, tortilje ne), Boccaccio ma zakon pizze, tako hitro kosilo mi je pa njbolš na pravni fakulteti. Solatni bar, nič mastna hrana, ne preslana - k da bi si doma skuhala
.
Drugač mi je pa všeč mehiška v City parku, Romeo (palačinke, tortilje ne), Boccaccio ma zakon pizze, tako hitro kosilo mi je pa njbolš na pravni fakulteti. Solatni bar, nič mastna hrana, ne preslana - k da bi si doma skuhala

-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:A italijanske pa nobena ne mara? Grške, srbske, bosanske,... A se pač s tem niti ne ukvarjate, ker je trenutno mehiška popularna?
Mehiška je meni najboljša

Drugače pa pizzerije spadajo pod italijansko kuhinjo?

Drugače pa italijansko kuhinjo dostikrat doma prakticiram.
Srbska in bosanska hrana se pa mi je zamerila, razni čevapčiči in pleskavice mi smrdijo

Za grško si mi pa dala dobro idejo za naslednjič

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Heh.. italijanska nej bi bla paštice/testenine/njoki + "mediteranska" (zelenjava na žaru)i? Torej že-omenjena Piazza in Azurjullia_ napisal/-a:A italijanske pa nobena ne mara? Grške, srbske, bosanske,... A se pač s tem niti ne ukvarjate, ker je trenutno mehiška popularna?

- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Lejla86 napisal/-a:^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga. Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden
...
Lejla, a majo v Zlati ribici velik izbire? A prnesejo tud na dom?
Js obožujem kitajsko hrano, fant pa pravi, da ve da mu ne bo dobra, sam še ni nikol jedu nč takega. Kr neki. No v glavnem pa sva se menla d bova šla enkrat tja jest oz. bova naročila, ker men se vsakič k se mim vozm sline cedijo...
Jst ful priporočam kitajsko na Duplici (Kamnik), res res fajn, kruhkerijo Gorjanc v Hotemažah pa Hram Gorjan (Gora pri Komendi). V Ljubljani jem najrajši v Fokulusu (njami pice in Cezar solata, pa tunina, pa...), drgač pa pač tm, k majo bone. Ne hodm neki velik vn jest, ko pa grem ponavadi probam nekaj, kar doma ne jemo.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)