Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Cubo mi je tud všeč. Sem že bila, samo se cen niti slučajno ne spomnem, pa še nisem jaz plačala.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Midva najraj zavijeva v Da Mattia (Trzin) :zustimm: , drugače pa kaka mehiška, kitajska (v Kamniku je super, v Domžalih tut vredu),...
Imava rada dobro hrano, tako da greva kar velikrat ven jest. Najbolj nama je ostala v spominu zaenkrat Dioniz v Poreču, kjer je bila res odlična postrežba, zelo okusna hrana in seveda - čisto ob morju sva bila :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

purple_rain napisal/-a:Piazza v Lj :top:

jst sm bla pa zanč prvič v Piazzi, pa mi ni bla dobra :?
kot prvo sem dobila umazan krožnik na mizo (zasušena hrana je bla gor),na kar sem najbolj alergična v gostilnah in me kr use mine ko kej tazga dobim na mizo.Druga stvar, ki je bla velik minus je da sem dobila kozarc za vino z odtisom šminke :roll: In tretja stvar je ta, da pice niso bohvedi kej,solata pa tud ni bla bohvedi kej.Glede na ceno sem mislna d abom dobila lepo solato, so bla pa ena pereska že kr segnita :roll:
In natakarji tu mač vsiljivi!
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jst sm bla zadnjič v tajski v City parku (mislim, da je Bangok street) in sm bla totalno razočarana...Zelo težko najdeš kakšno nepikantno stvar, vse je full mastno in slano. Sicer mi pa tud Dabuda ni všeč, tko da očitno tajska hrana ni zame.

Drugač mi je pa všeč mehiška v City parku, Romeo (palačinke, tortilje ne), Boccaccio ma zakon pizze, tako hitro kosilo mi je pa njbolš na pravni fakulteti. Solatni bar, nič mastna hrana, ne preslana - k da bi si doma skuhala ;).
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

meni je še najbolj všeč naša kitajska na ptuju, v mestu.drugače pa niti nimam neke priljubljene restavracije...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz bi tudi pohvalila picerijo Boccaccio v Lj. Res majo super pice! :gut:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ne maram ne mehiške ne kitajske hrane. Najrajši grem v kakšno našo restavracijo, kjer vem, da je dobra hrana, čist pribor in čisti prti, prijazno osebje in nizke cene.
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

kokr večina tukei gor grem tt jst nairaiš u kkšno mehiško še raiš pa u kitajsko :respekt:
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A italijanske pa nobena ne mara? Grške, srbske, bosanske,... A se pač s tem niti ne ukvarjate, ker je trenutno mehiška popularna?
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

jullia_ napisal/-a:A italijanske pa nobena ne mara? Grške, srbske, bosanske,... A se pač s tem niti ne ukvarjate, ker je trenutno mehiška popularna?

Mehiška je meni najboljša ;). Ne pa, ker je popularna. Zelo so mi všeč močni in ostri okusi, pač ;)

Drugače pa pizzerije spadajo pod italijansko kuhinjo? :gruebel:
Drugače pa italijansko kuhinjo dostikrat doma prakticiram.

Srbska in bosanska hrana se pa mi je zamerila, razni čevapčiči in pleskavice mi smrdijo :tot: , ne vem zakaj, nekoč sem to zelo rada jedla.

Za grško si mi pa dala dobro idejo za naslednjič :gut:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Men se je mehiška ful uprla, sploh v Cantini. Eew! :tot: V Romea grem ponavad na solato, španska mi je ful dobra v Don Felipe, za italijansko pa Kaval. Obožujem pa indijsko, v Okarini (sem že napisala vse najljubše na prejšnji strani :D ). Srbske ipd. pa sploh ne maram, edin šobska solata mi je ful dobra. :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jullia_ napisal/-a:A italijanske pa nobena ne mara? Grške, srbske, bosanske,... A se pač s tem niti ne ukvarjate, ker je trenutno mehiška popularna?
Heh.. italijanska nej bi bla paštice/testenine/njoki + "mediteranska" (zelenjava na žaru)i? Torej že-omenjena Piazza in Azur :top:. Srbske, bosanske? .. ja, ćevapi itak zmagajo. :D In pleske. Pa kebab, uuu, kebab! :D
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Lejla86 napisal/-a:^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga :D . Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden :oops: ...

Lejla, a majo v Zlati ribici velik izbire? A prnesejo tud na dom?
Js obožujem kitajsko hrano, fant pa pravi, da ve da mu ne bo dobra, sam še ni nikol jedu nč takega. Kr neki. No v glavnem pa sva se menla d bova šla enkrat tja jest oz. bova naročila, ker men se vsakič k se mim vozm sline cedijo...
Jst ful priporočam kitajsko na Duplici (Kamnik), res res fajn, kruhkerijo Gorjanc v Hotemažah pa Hram Gorjan (Gora pri Komendi). V Ljubljani jem najrajši v Fokulusu (njami pice in Cezar solata, pa tunina, pa...), drgač pa pač tm, k majo bone. Ne hodm neki velik vn jest, ko pa grem ponavadi probam nekaj, kar doma ne jemo.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Veš kaj, moj oči tak roštilj naredi, da se nobena restavracija ne more primerjati. :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

hong kong- kitajska restavracija na duplici pri kamniku :angel:

Supr je :)
Odgovori