Vaše restavracije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 647 prispevkov
• Stran 42 od 44
•
Prejšnja
1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
kitajska, mehiška nora na takšno hrano =)
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Joe Pena's, Thai Inn Pub, Pri oljki (v City Parku) - trenutno tole
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Ponavadi jem kar doma. Če pa že grem ven, grem v kakšno normalno restavracijo (Spar) ali picerijo. Večkrat sem bila v kitajski (ki jo obožujem!), enkrat ali dvakrat tudi v mehiški (malce premočno zame, a dobro).
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
ja sm pa bla ene parkrat v kitajski restavraciji v NM in LJ. Sicr..nikamor drgam tut nism šla - v kitajsko gremo s prijatlco pred vsakimi počitnicami proslavit
Tista v LJ se imenuje Novi Šanghaj in mi je bla prehuda, kr so meli dobro hrano pa še popust za "šolarje"
Kak se imenuje ta v NM pa niam pojma ...hihi To je v glavnem to..
Tista v LJ se imenuje Novi Šanghaj in mi je bla prehuda, kr so meli dobro hrano pa še popust za "šolarje"
Kak se imenuje ta v NM pa niam pojma ...hihi To je v glavnem to..
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
hhmmmm.m... je to ta zram obsešna?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mislim da. Že dolg nisem bla. Blizu vodnjaka oz. Glavnega trga
Najraje v Lj imam pa Cantino Mexicano. Še posebno solato (fant pa ramstek ).
Najraje v Lj imam pa Cantino Mexicano. Še posebno solato (fant pa ramstek ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
LuvDancin napisal/-a:Meni je še vedno najljubša Vila Rakar v Ponikvah. Najboljši ambient, ogromna terasa na sončku, postrežba resnično na nivoju, hrana preveč!!! dobra, ljudje blazno prijazni, pristni, domači, šef je res car ... Sem fantu že povedala da, če se poročiva, bi sigurno tu imela pogostitev!
Dobra izbira...
Drugače pa tudi pri meni - mehiška (standard ), kitajske ne maram kaj preveč... Mi je pa zato grška tudi OK. In kakšna čevapdžinica tudi pride v poštev...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tina Verbič napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:Meni je še vedno najljubša Vila Rakar v Ponikvah. Najboljši ambient, ogromna terasa na sončku, postrežba resnično na nivoju, hrana preveč!!! dobra, ljudje blazno prijazni, pristni, domači, šef je res car ... Sem fantu že povedala da, če se poročiva, bi sigurno tu imela pogostitev!
Dobra izbira...
Drugače pa tudi pri meni - mehiška (standard ), kitajske ne maram kaj preveč... Mi je pa zato grška tudi OK. In kakšna čevapdžinica tudi pride v poštev...
Kakšne so pa kej cene tam? Vedno ko se mimo peljem govorim,da enkrat moram it probat, pa se nikoli ne spravim.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni najljubša v spominu je ostala Cubo.
Drugače pa Kaval (doma sm 500m stran) (daleč najboljši široki rezanci v smetanovi omaki s puranom), Subito (obožujem njihov testenisnki solatni krožnik), Bežigrajski dvor (tunina solata tam je njami - to mi je ostalo v spominu iz srednješolskih dni), pa ne-spomnm-se-imena, ampak una v Šiški, ki je v stilu Ernest Hemingway-a.
Drugače pa Kaval (doma sm 500m stran) (daleč najboljši široki rezanci v smetanovi omaki s puranom), Subito (obožujem njihov testenisnki solatni krožnik), Bežigrajski dvor (tunina solata tam je njami - to mi je ostalo v spominu iz srednješolskih dni), pa ne-spomnm-se-imena, ampak una v Šiški, ki je v stilu Ernest Hemingway-a.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
ŽuŽa napisal/-a:
Kakšne so pa kej cene tam? Vedno ko se mimo peljem govorim,da enkrat moram it probat, pa se nikoli ne spravim.
Cene niso nevemkaj. Malo višje, kot kje drugje, ampak ne nenormalno visoke. Mi gremo ponavadi tja, ko ima kdo od staršev rojstni dan. Zadnjič je bila za sladico pečena čokolada. Božansko.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Prvi neprebran prispevek • 647 prispevkov
• Stran 42 od 44
•
Prejšnja
1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]