Vaflji, "stiropor"

Gurmanski užitki.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Hm, kakšne vaflje to misliš :) A tiste sladke iz testa? Kje pa to prodajajo pri nas, jaz sem zaenkrat videla le tiste mehke v Leclercu (belgijske) in tanke karamelne (nizozemske).

Drugače je pa ta tema o riževih vafljih ('stiropor' :D ) - a jih še kupujete, glede na to, da so nedolgo nazaj objavili, da jih večina vsebuje škodljive snovi? :? Jaz imam kar predsodke zdaj (no, itak jih že tako ali tako zelo redko kupujem), bi raje koruzne, če že :) (pri teh verjetno ni teh težav, glede na to, da so bile škodljive snovi zaradi pridelave riža, koruza se pa čisto drugače goji).
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Men je vse ok, vaflji (kot debelejša palačinka - na Tromostovju se ga da dobiti, v trgovini pa tega že dolgo nisem kupila, včasih sem jih v DMju oblite s čokolado) in kruhki in "stiropor" - ravno danes koruzni.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

jaz se bašem s koruznim stiroporom ful :D
ancica78
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ancica78 »

Jaz jih sicer nisem jedla, dokler mi niso predpisali brezglutenske diete, sedaj pa mi velikokrat rešijo, ko moram kaj na hitro pojest. sem se navadila da jih imam vedno nekje pri roki, da mi nadomestijo kruh.

Sem pa brala, ja, da niso najbolj zdravi. Zaradi postopka obdelave riža, da menda nastanejo škodljive snovi noter.
Spletni portal za polno življenje brez glutena
http://www.moja-celiakija.si
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ja, pa predvsem zaradi onesnaženosti okolja, v katerem ga gojijo, in gnojil (kadmij, arzen in še nekatere rakotvorne snovi) :/
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Riževi vaflji + nutella=heaven! :D drugač mi jih pa ni problema jesti brez dodatkov prav tako koruznih ne... njam njam. :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Meni so koruzni dobri, riževi pa zanič. Res kot en stiropor, žvečiš, pa žvečiš, pa žvečiš...
Odgovori