V katerih trgovinah nakupujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
aja pa pozabla sm oment lokacijo, kjer največkart kupujem: Müller... pa to ne mislm kozmetike, ampak druge stvari ker so izdelane na zahodu in je kvaliteta dokazano boljša, kot pri izdelkih, ki jih delajo v vzhodnih podružnicah zahodnih multinacionalk...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
Največkrat nakupujemo v Sparu, ker je najbližji in smo se ga navadili, pa še od vseh trgovin ima najlepše sadje in zelenjavo. potem sledi tuš, sicer redko. v mercator pa hodim zelo zelo redko, ker ima posebej nesramne in neprijazne prodajalce - ali pa imam vedno tako nesrečo, da naletim na njih.
...girls just wanna have fun...
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
*melby* napisal/-a:Blondie napisal/-a:Kaaaaj??? Pa ne morjo živali letat po trgovini? Ma to je isto, kot če bi podgane laufale po trgovini...
V taki trgovini me pa res ne bodo vidli...
Drugač mi je pa najbolj všeč Mercator... Res velika izbira pa veliko izdelkov slovenskih proizvajalcev.
Hofer je itak katastrofa. Očitno mislijo da smo tukaj tako zaostali, da bomo tisti njihovo sranje kupovali...
Ammm, če te lahko potolažim, tudi v Merkatorju letajo ptički, če še nisi opazila Tko je v vseh ta velikih trgovinah - hipermarketih
Druač pa tudi pri nas kupujemo v Merkatorju.
Nope, v nobenem MB Merkatorju še nisem tega opazla...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*melby* napisal/-a:Ammm, če te lahko potolažim, tudi v Merkatorju letajo ptički, če še nisi opazila Tko je v vseh ta velikih trgovinah - hipermarketih
Tut jest sem že ptičke v Mercatorju opazla
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Blondie napisal/-a:*melby* napisal/-a:Blondie napisal/-a:Kaaaaj??? Pa ne morjo živali letat po trgovini? Ma to je isto, kot če bi podgane laufale po trgovini...
Drugač mi je pa najbolj všeč Mercator... Res velika izbira pa veliko izdelkov slovenskih proizvajalcev.
Hofer je itak katastrofa. Očitno mislijo da smo tukaj tako zaostali, da bomo tisti njihovo sranje kupovali...
Ammm, če te lahko potolažim, tudi v Merkatorju letajo ptički, če še nisi opazila Tko je v vseh ta velikih trgovinah - hipermarketih
Druač pa tudi pri nas kupujemo v Merkatorju.
Nope, v nobenem MB Merkatorju še nisem tega opazla...
Verjamem, ker še nisi delala ponoči tam, jaz sem v lj in jih je kar nekaj čivkalo in drobtinice jedlo tam pri kruhu - da me ne bo katera narobe zastopila, kruha ni bilo nič ampak fuuulll droptin
Drugače pa res tale Merkator kr nabija cene, ne vem zaka še tja hodmo... no, sem pa tja gremo tud v Tuš, če je kakšna akcja. V Hoferju še nisem bla. Kakšne stvari se pa tudi poceni dobijo v Hardiju
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Blondie napisal/-a:Kaaaaj??? Pa ne morjo živali letat po trgovini? Ma to je isto, kot če bi podgane laufale po trgovini...
ja buhu ... pa kaj če kakšen vrabčk leta po štacun... men je to čist simpatičn in grem čist rada v tako štacuno... kolk svinerije šele folk prnese not... pa bohve kok so kej čista njihova skladišča... mi na kraj pameti ne pade, da bi se še s tem obremenjevala
The secret of success is consistency of purpose.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Zdej mamo v Trbovljeh bolj na novo spar odprt in nas je itak vse čist premaml, tko da večinoma tja hodm. Dost velka štarcuna, dobr razporejene stvari, pa najboljš kruhek na svetu majo . Če pa na hitrco kej rabm, pa ponavad u tuša skočm, k sm bliz doma.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Mi nakupujemo tako vsak dan v Merkatorju, ta drugi pa je Tuš.
Za ta večje nakupe pa gremo največkrat čez mejo v Hofer.
Za ta večje nakupe pa gremo največkrat čez mejo v Hofer.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Tus, ker je tolk bliz, da bi sla lahk v copatah. Cesar seveda ne pocnem, je pa dobro vedet, da bi lahko, ce bi hotla. Je pa dokaj pocen trgovina, tko da ... tud en razlog.
Spar - tisto, cesar ni v Tusu. No, potem pa se kej zraven kups, ce si ze glih tam.
Hardi - pesk za muco in prsut.
Hofer - zelo redko, ker se mi ne da pes cijazt dol.
Lidl - nimamo (se).
Eurospin - zal ga ni tle. Baro, mas da zrihtas!
Spar - tisto, cesar ni v Tusu. No, potem pa se kej zraven kups, ce si ze glih tam.
Hardi - pesk za muco in prsut.
Hofer - zelo redko, ker se mi ne da pes cijazt dol.
Lidl - nimamo (se).
Eurospin - zal ga ni tle. Baro, mas da zrihtas!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
največkrat mercator, ker mami dela tam, drugač pa tud tuš, spar... kokr je... če grem jz v trgovino, potem grem v mercator center v kranj, kjer točno vem, kje se kej nahaja
za te trgovine ala hardi, eurospin, lidl, hofer mi pa ni kej preveč...
sam za moje pojme je trgovin čist preveč... recmo mi tukej v našem naselju mamo tri živilske trgovine in še trgovino z obutvijo in oblačili... a je potrebno? potem mamo slab km od nas supernovo (mercator in company)... 4 km od nas mamo pa dva spara (v izgradnji je interspar), en maljon mercatorjev, tud tušev je velik, v razdalji pol kilometra mamo dve dm drogeriji... za moje pojme čist preveč trgovin v enem mestu
za te trgovine ala hardi, eurospin, lidl, hofer mi pa ni kej preveč...
sam za moje pojme je trgovin čist preveč... recmo mi tukej v našem naselju mamo tri živilske trgovine in še trgovino z obutvijo in oblačili... a je potrebno? potem mamo slab km od nas supernovo (mercator in company)... 4 km od nas mamo pa dva spara (v izgradnji je interspar), en maljon mercatorjev, tud tušev je velik, v razdalji pol kilometra mamo dve dm drogeriji... za moje pojme čist preveč trgovin v enem mestu
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jagodka85 napisal/-a:če grem jz v trgovino, potem grem v mercator center v kranj, kjer točno vem, kje se kej nahaja
ja enako. ne mislim letat po nepoznani trgovini kot odvezana kura, zato da bom 3 evre prišparala. mja, tukaj bi se dalo ugovarjat, da bi se sčasoma tudi druge trgovine navadila, ampak meni se mercator pač doplača. samo dva semaforja imam do tja, parkplac je velik, trgovina sama se mi zdi zrihtana, pa še moje najljubše mislije imajo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov