Tupperware
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Ja sem zadovoljna. Zelo. Najbolj pa s posodo za shranjevanje kruha.spice girl napisal/-a:Jaz obiskujem z mamo predstavitve že od majhnega. Mama ima ogromno njihovie posode, jaz sem začela zase kupovati/zbirati lani in se mi jo je nabralo že res veliko. Jo redno uporabljam in moram rečt, da nobena posoda ne stoji v kotu zaprašena.
Mama ima par stvari starih že 20let, od prve predstavitve, ki jo je obiskala in so posode take, kot so bile, ko jih je kupila- kot nove.
Sanjaanja, kako si zadovoljna?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Doma se nam je tekom let nabralo že precej Tupperware posod in vse aktivno uporabljamo. Najboljša je pa itak una za shranjevanje kruha
Posoda je draga, tako da se splača premisliti, kaj v resnici kupiti. Aja, nožki so fajn. Pa lupilček krompirja tud.
Ravno danes sem si pa naročila ožemalnik za limone. Izgleda obetavno
Posoda je draga, tako da se splača premisliti, kaj v resnici kupiti. Aja, nožki so fajn. Pa lupilček krompirja tud.
Ravno danes sem si pa naročila ožemalnik za limone. Izgleda obetavno
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
No, jaz pa sem danes dobila, kar sem naročila, in sicer silikonsko lopatko in manjšo posodico z rešetkom, za solato in tudi za ostalo zelenjavo. Sicer pa najbolj uporabljen izdelek pri meni je turbo chef-za seklanje čebule
- spice girl
- Cosmofrik
Imam nizek pladenj s pokrovom, ki ga ni v katalogu in ta velik jušnik. Super sta...
- Temida*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2011
Mi imamo doma:
- posodo za npr. makarone, ki zadržuje toploto
- posodo za kruh
- posodo za sir
- silikonski model za torto
- par univerzalnih posod za shranjevanje živil
- večjo posodo za npr. francosko solato / sadno solato
- lupilec za krompir / zelenjavo
- večjo posodo za npr. pomfri in zrezke, ki ima "odcejevalnik"
- verjetno še kaj, pa se trenutno ne spomnim
Vse te posode uporabljamo že kar nekaj let in smo zelo zadovoljni.
- posodo za npr. makarone, ki zadržuje toploto
- posodo za kruh
- posodo za sir
- silikonski model za torto
- par univerzalnih posod za shranjevanje živil
- večjo posodo za npr. francosko solato / sadno solato
- lupilec za krompir / zelenjavo
- večjo posodo za npr. pomfri in zrezke, ki ima "odcejevalnik"
- verjetno še kaj, pa se trenutno ne spomnim
Vse te posode uporabljamo že kar nekaj let in smo zelo zadovoljni.
- spice girl
- Cosmofrik
Evo, organizirala prvi predstavitev. Super je bilo. Pa tolk lepa darila sem dobila- 5 kuhinjskih nožev in pa 2krat dvodelni komplet posod Etno. Se kar splača
- spice girl
- Cosmofrik
sanjaanja napisal/-a:A ima katera kakšno iz kolekcije termo top, ki zadržuje toploto?
Kupila sem tudi kvadratni termotop s cedilom- v njem lahko tudi "kuhaš", ki ga ima tudi moja mama in ga res veliko uporablja
Prejšnji teden sem bila na predstavitvi in kupila: posodo za mešanje kvasovskega peciva,..... take lepe vijolične barve, pa komplet dveh posod za shranjevanje npr.sladkorja, soli,... in pa manjšo posodico iz linije moderna plavolaska za npr. vzhajanje kvasa. Danes naj bi dobila...komaj čakam aja pa mama mi je kupila posodo cheessmart za sir.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
spice girl napisal/-a:Kupila sem tudi kvadratni termotop s cedilom- v njem lahko tudi "kuhaš", ki ga ima tudi moja mama in ga res veliko uporablja
Tega sem zdaj kupila tudi jaz. Se pa bojim, da ga ne bom znala uporabljati. Oziroma zaenkrat še ne vem kako, kje in kaj se lahko kuha v njem? In koliko časa zadrži toplo.
Prosim za kakšen nasvet. Hvala!
- spice girl
- Cosmofrik
Jaz kuham v njem drobne testenine za hčerko. Pač daš testenine, preliješ z vrelo vodo, soliš in pustiš okrog 15min. Je pa okus testenin drugačen, bolj mokast. Meni ni všeč, za ta malo je pa ok, ker še ne zna prav grist. Sicer pa ko kuham testenine odcedim s cedilom, premešam z omako in pokrijem. Tako da nekaj časa drži toploto.
Sicer pa je uporaben tudi za shranjevanje manjše količine solate v hladilniku. Ker ima cedilo solata ne zgnije
Sicer pa je uporaben tudi za shranjevanje manjše količine solate v hladilniku. Ker ima cedilo solata ne zgnije
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni so pa te stvari čist too much drage. Že nekaj časa iščem kvalitetno posodo za kruh in ta njihova je sicer super (jo ima mami), ampak ne dam zanjo 40€ pa pika. A imajo kdaj kake akcije/znižanja?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- spice girl
- Cosmofrik
Drage so kakor za koga. Jaz dam rajš kakšen € več za kvalitetno posodo, nekdo drug gre raje vsak dan na kavico v kafič... smo si različni
Sicer pa imajo vsak mesec posebno ponudbo...ko so dolečeni izdelki v akciji ali pa za isto ceno dobiš dva izdelka al pa kaj podobnega.
Sicer pa imajo vsak mesec posebno ponudbo...ko so dolečeni izdelki v akciji ali pa za isto ceno dobiš dva izdelka al pa kaj podobnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov