Tuna/tunina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**medyka** - Komunikatorka
- Prispevkov: 278
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Tudi sama obožujem tuno. Jem večima Sparovo in rio mare z zelenjavo.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1431
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Izključno Riomare, če jo jem surovo.
Če pa jo obdelam, pa tud špar.
Če pa jo obdelam, pa tud špar.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1109
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tuna je pri meni le kot obrok v sili - ko se im ne da kuhat in je najlažje samo odpret konzervo. Sicer pa im je edina užintna rio mare. Ampak obožujem pa fresh tunin steak na žaru.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Prispevkov: 2032
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Safcol safcol safcol! Najboljša je z olivnim oljem, v lastnem soku je skoraj brez okusa.
Drugo mesto Rio mare - tokrat najboljša v lastnem soku, v olivnem pa samo, če je skuhano-pečeno-ocvrto-ali-nekako-narejena, ali pa v testeninski solati; sicer mi je premočna.
Drugo mesto Rio mare - tokrat najboljša v lastnem soku, v olivnem pa samo, če je skuhano-pečeno-ocvrto-ali-nekako-narejena, ali pa v testeninski solati; sicer mi je premočna.
-
pepelčica - Debatorica
- Prispevkov: 483
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Ma meni je pa ta al naturale ful brezokusna. Za kuhanje je sicer super samo za jo jest posamezno pa mi ni tolko.Je pa vsekakor doosti boljše kot nič
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
Roisin - Debatorica
- Prispevkov: 329
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
rio mare je super, sploh tiste mešanice s koruzo, fižolom so mi mjami, sam so draaage ... calvo sem probala enkrat, pa mi je bil zanič. so pa čist dobre tud te špar in mercator varjante, seveda pod pogojem, da so v oljčnem olju in ne navadnem (fuj).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov