Tuna/tunina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Še en tuna freak... Pica s tuno, tunini toasti, namazi, solata, pašta, ...
Men najboljša je še vedno Rio mare, najraj naravna. Ne prenesem pa tistih z zelenjavo...
Aja, pišem pa zato, da vas posvarim: Naredite si uslugo in nikol ne jejte Merkator tune... Fuj! Dons sm jo najdla v hladilniku, pa rečem, d jo bom probala, pol na konc mi je blo pa škoda koruze, k sm jo zravn zmešala...
Men najboljša je še vedno Rio mare, najraj naravna. Ne prenesem pa tistih z zelenjavo...
Aja, pišem pa zato, da vas posvarim: Naredite si uslugo in nikol ne jejte Merkator tune... Fuj! Dons sm jo najdla v hladilniku, pa rečem, d jo bom probala, pol na konc mi je blo pa škoda koruze, k sm jo zravn zmešala...

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
gaby_ napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Rio mare, njami! Pa s kečapom je ful dobr, mmm.
tista pašteta rio mare tuna&kečap - božansko!![]()
Jst kr sama zvrnem tunino iz konzerve na krožnik, pa dam kečap zraven.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
riomare v lastnem soku mi je najbolš. Dostkrat si nrdim tale namaz: tuna + ful limone stisnš gor ,zmešaš s skuto in nasekljanim drobnjakom, še kšn poprčk, mal soli in- viola
Ne prenesm pa tune na solati al pa tople v kšnm toastu ali v omakci

Ne prenesm pa tune na solati al pa tople v kšnm toastu ali v omakci

-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Mam rada tunino ampak samo popečeno (naprimer omaka k testeninam, na pici). Najboljša mi je pa itak "prava" tuna, pač tunin zrezek, ne te konzerve.
Nebi mogla tega iz konzerve jest če ni popečeno, pa tistega namaza/paštete Riomare (ko se iz tube stisne) tut nebi dala v usta pa če mi plačaš
Nebi mogla tega iz konzerve jest če ni popečeno, pa tistega namaza/paštete Riomare (ko se iz tube stisne) tut nebi dala v usta pa če mi plačaš

I laugh at gilded butterflies.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Tudi jaz obožujem tunino, dam si jo na testenine, rada mam pa tudi tunin namaz, ki ga naredi mami
Skuta + tuna in pride ful dobro, sicer je včasih delala z majonezo, ampak je bil ful premasten in pretežek za želodec, tak da ko sma odkrile ta recept, ga kar s skuto delama

Skuta + tuna in pride ful dobro, sicer je včasih delala z majonezo, ampak je bil ful premasten in pretežek za želodec, tak da ko sma odkrile ta recept, ga kar s skuto delama

-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Rada imam testenine s tuno.
Recept za en namaz (sicer je v originalo tuna calvo)
- tuna
- mala čebula
- kisla kumarica (ne prevelika)
- trdo kuhano jajce
- malce petrešilja (perja)
- malce popra in soli
to se vse zmeša v mešalniku
namažem na popečen toast
Recept za en namaz (sicer je v originalo tuna calvo)
- tuna
- mala čebula
- kisla kumarica (ne prevelika)
- trdo kuhano jajce
- malce petrešilja (perja)
- malce popra in soli
to se vse zmeša v mešalniku
namažem na popečen toast
(s)mej se
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ima mogoče še katera kak recept za tunino pašteto?
Mi smo včasih to delal doma ampak zdj se noben ne spomni recepta.
Mi smo včasih to delal doma ampak zdj se noben ne spomni recepta.

- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
OMG
Tole moram pa res sporočit še naprej...
Ne priporočam vam, da kupujete tuno znamke "dar morja" v rastlinskem olju al neki podobnega, ker je vsebina konzerve bolj podobna zmletim možganom kot tunini...
jaz sem misla da bom bruhala; že na videz je vsa neka čudna- vse nekam tekoče in zmučkano, okusa pa sploh nima po tunini.
Ogabno res!!
Tole moram pa res sporočit še naprej...
Ne priporočam vam, da kupujete tuno znamke "dar morja" v rastlinskem olju al neki podobnega, ker je vsebina konzerve bolj podobna zmletim možganom kot tunini...

jaz sem misla da bom bruhala; že na videz je vsa neka čudna- vse nekam tekoče in zmučkano, okusa pa sploh nima po tunini.
Ogabno res!!
-
lana505 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2009
Jz pojem zelo veliko tune in so mi več al mn vse ušeč,ampak ta neka nova Rio mare ROSO al neki, ko nej bi bla z paradižnikom je pa naravnost ogabna
tko ko da bi u tuno stisno trojni paradižnikov koncentrat. Skratka fuj fuj fuj, pa še preveč slana je 

- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
mi2 z mojim tuno ponavadi jeva za večerjo,malico ali pa s testeninami. pa to niti ni ful pogostokrat. kupujeva pa samo tune v lastnem soku, morm rečt da je lidlova ful dobra pa še poceni je (neki 1 evro). čeprav tudi rio mare ni slaba, je pa dražja. rio mare ponavadi kupi njegova mama, ali pa včasih kupi kr neko tuno kr je bla pač poceni in morem rečt da so do zdaj bile vse ogabne. tako da, lidl al pa rio mare v lastnem soku je pri nas zakon 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov