Solate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Uuu, jz bi se pa kr kdaj k teb na solato povabla.Tammy_De napisal/-a:Danes sem si naredila mojo mnjama solato (proteinski dan):

Men so tud solatke fulfajn, namečem pa v skledo praktično kar najdem

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
purple_rain napisal/-a:Uuu, jz bi se pa kr kdaj k teb na solato povabla.Tammy_De napisal/-a:Danes sem si naredila mojo mnjama solato (proteinski dan):
Js tud. Js tud. Kak se to dobr bere. Njami.
Mi je pa naboljša solata v Cantini

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^nardimo en solatni meeting. 

-
*mala* - Cosmopsiho
iz čevapčičev na solato
Sicer pa tud js zmeri zmečem notr vse kar pride pod roke. Edino kak dober preliv mi manjka, ker mi je kis ogaben
Zeleno solato pa ne morem prebavt brez česa boljšega na njej
Se moram kak recept za jogurtov preliv naučit.

Sicer pa tud js zmeri zmečem notr vse kar pride pod roke. Edino kak dober preliv mi manjka, ker mi je kis ogaben

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Sej grejo skupi, čevapi pa solata.
Mmm, men je fulfajn tud samo bučno olje čez zeleno solato. Probala? Oz., kako ti je tako olje všeč?

Mmm, men je fulfajn tud samo bučno olje čez zeleno solato. Probala? Oz., kako ti je tako olje všeč?
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
*mala* napisal/-a:iz čevapčičev na solato![]()
Sicer pa tud js zmeri zmečem notr vse kar pride pod roke. Edino kak dober preliv mi manjka, ker mi je kis ogabenZeleno solato pa ne morem prebavt brez česa boljšega na njej
![]()
Zamenjaj kis z limono.

Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
*mala* - Cosmopsiho
Bom sprobala vajine predloge. Mi je pa bil pa balzamični kis fajn čez solato. Bo treba mal nabavt, ker pri nas smo komaj "uvedli" olivno olje 

-
amark31 - Debatorica
emanuela napisal/-a:Moja mami si je2 pa nabavila olivno olje, ki ima neko limono dodano.Meni tako smrdi, da ne morem jesti solate z njo.
Bom pa jutri jedla solato s feta sirom
Jaz mam tut tega, s pomarančo in z limono od Dujca. Je pa res, da boljše, če daš posebej, svežo limono zraven... to, ko prodajajo skupaj je bolj marketinški trik.
Bučno je na klasičnih solatah meni osebno boljše od olivnega, pa jaz dam še nekaj mletih bučnih pešk notr. Ima pa zelo močen okus, tako da enim je pa za bruhat.
Balzamični kis pa super na jagode paše mmm
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Purple rain - vabljena na solato, *mala* pa samo pod pogojem, da prinese svoje dobrote ob katerih se mi sline cedijo (iz teme naša kuharija/slikce) 

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Obožujem solate. Prej jih sploh nisem marala, razen koruze, korenčka in zelja...zdaj bi pa jo vsak dan jedla.
Aja kaj ima mogoče katera kakšen dober recept za dober jogurtov preliv (brez majoneze)?
Aja kaj ima mogoče katera kakšen dober recept za dober jogurtov preliv (brez majoneze)?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
amark31 - Debatorica
shiva* napisal/-a:Obožujem solate. Prej jih sploh nisem marala, razen koruze, korenčka in zelja...zdaj bi pa jo vsak dan jedla.
Men je super s čemažem (listi... kao divji česen) pa sezam.
Probi prdnt.
Probi prdnt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov