Solate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz ta jogurtov preliv kar v sparu kupim. Je zelo dober, ni tok drag in še sama se ne zajebavam s tem. 

-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ sj pol sm sama neki spacala
. Dala sem notr v jogurt mal bazilike (sam ne sveže, ker je še nimamo na vrtu); pa 1/4 žličke zenfa, pa 1/4 žličke majoneze in je blo ful dobr. Sam naslednjič bom kr brez zenfa pa majoneze, ker se itak nista nč čutla. (drgač sem pa to najdla na netu ta ˝recept˝).

- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
men je dobra zelena solata kristalka z drobnjakom,čemažom in rukolo,
potem grška, stročji fižol,
pa iz kus kusa:
kuhanemu kuskusu dodam narezane kisle kumarice,svežo papriko, drobnjak, česen v prahu, žličko kisa, malo olivnega olja in žličko kisle smetane ali navadnega jogurta. Najboljša je če stoji v hladilniku da se ohladi. Njami...
potem grška, stročji fižol,
pa iz kus kusa:
kuhanemu kuskusu dodam narezane kisle kumarice,svežo papriko, drobnjak, česen v prahu, žličko kisa, malo olivnega olja in žličko kisle smetane ali navadnega jogurta. Najboljša je če stoji v hladilniku da se ohladi. Njami...
-
Scharika.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
js pa enostavno OBOŽUJEM solato iz kumarc
pa ne tisto s kisom pa to
pač narežeš al pa naribaš kumarce, posoliš pa preliješ z jogurtom pa mal kisle smetane.
NJAMI!
pa ne tisto s kisom pa to
pač narežeš al pa naribaš kumarce, posoliš pa preliješ z jogurtom pa mal kisle smetane.
NJAMI!

I've got the pussy, so make the rules.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez mam doma eno skripto, v katerem je like ne vem 100 receptov za solate. ni da ni no, kar hočeš
... če kera išče kšn recept, zs, pa bom zih v tej skripi najdla kej...
(da bi pa celo skripto pretipkala se mi pa ne da)

(da bi pa celo skripto pretipkala se mi pa ne da)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Jaz obožujem solate vseh vrst
Danes je pa po dolgem času že na hladnem testeninska solata- bo za kosilo.
in sicer iz testenin, po eno zeleno, rumeno in rdečo papriko in eno konzervo koruze. Preliv pa iz jogurta, sveže bazilike, malo provansalskih začimb, 1 žličko majoneze malo soli in popra.

Danes je pa po dolgem času že na hladnem testeninska solata- bo za kosilo.
in sicer iz testenin, po eno zeleno, rumeno in rdečo papriko in eno konzervo koruze. Preliv pa iz jogurta, sveže bazilike, malo provansalskih začimb, 1 žličko majoneze malo soli in popra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov