Solate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni so pa všeč testeninske solate, s koruzo, tuno in kislo smetano (debeluharju v meni se že cedijo sline, haha
), drugače pa kaj pa vem...zelena kristalka, ki jo zmeša mami je še vedno zakon.
Sledi ji rukola s tuno in koruzo...

Sledi ji rukola s tuno in koruzo...

The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Uff tale s smetano pa koruzo, tuno se tud men sliš om nom nom, ampak..to zame ni več solata no.
To so pač testenine hladne.
purple_rain ta tvoja fotka je fujči.
To je zame tumač, eww pa a so orehi notr, kokr vidm.. Kot da bi zmešal glavni obrok, solato in sladico skupaj. 

It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Seveda.
Pa izgovor, da zravn še kej pojemo, ker pač..sam solata ni dost.

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
emanuela, hehehe, dobra.
Ma, smo si različni, ane; isto moj oče, kot "solato" sprejme samo zeleno solato plus še kakšen paradižnik al pa fižol zraven, jz pa očitno res vse not zmečem, pa mi je še vedno solata - sam pač mal velika in ornk nasitna.
Ma, smo si različni, ane; isto moj oče, kot "solato" sprejme samo zeleno solato plus še kakšen paradižnik al pa fižol zraven, jz pa očitno res vse not zmečem, pa mi je še vedno solata - sam pač mal velika in ornk nasitna.

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No sej..kkšna cesarska(a je prov to
) v mehiški je..om nom nom pa je solata.. 

-
purple_rain - Cosmopsiho
^^see!
Skratka, solate so kul.
(joj, lačna postala
)

Skratka, solate so kul.
(joj, lačna postala

-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Mene pa tista zgornja slikca naredi lačno (pa še ne tako dolgo nazaj sem imela zajtrk). :D
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Daleč najboljša mi je z motovilcem
Obvezno pa mora biti zabeljena z bučnim oljem in balzamičnim kisom.
Poleti pa seveda paradižnik in feta sir- samo malo soli in olivnega olja
Všeč so mi tudi hladne solate- testenine, koruza, olive, tuna, kisle kumarice, tatarska, limonin sok...
uf kar lačna postala

Obvezno pa mora biti zabeljena z bučnim oljem in balzamičnim kisom.
Poleti pa seveda paradižnik in feta sir- samo malo soli in olivnega olja
Všeč so mi tudi hladne solate- testenine, koruza, olive, tuna, kisle kumarice, tatarska, limonin sok...
uf kar lačna postala
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
oh ja, motovilec pa rukola mnajm. pa sedaj bo še regrat kmalu (sam k***, ko ga je tako zamudno nabirat pa čistit). drugače pa sem se ob prebiranju pjotrinega posta spomnila, da že dolgo nisem jedla kuhane cvetače v solati. to mi je tud super, sploh če je še malo topla (pa drugače ne maram toplih solat)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
purple_rain napisal/-a: isto moj oče, kot "solato" sprejme samo zeleno solato plus še kakšen paradižnik al pa fižol zraven
Ma ja, nekaj takšnega sem jaz.
Takšne solate, kot jih tle omenjate, so men tu mač

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Te nasitne solate so itak mišljene že kot mali obrok. Če pa se gremo samo "zdravih" solat
, pa tudi jaz prisegam na zeleno solato, paradižnik, olive, bučke ipd.. Mi je pa zelo dobra tudi solata s pečeno zelenjavo.

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A pri nas se kje kupijo kruhove kocke?
Sem že delala neke domače verzije, pa niso tak dobre
Sem že delala neke domače verzije, pa niso tak dobre

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^itak da.
Mercator, Spar skor zihr; ostalih trgovin ne poznam tolk.
Hm, mogoče bi mogla, če jih doma delaš, še kakšno "zeliščno maslo", pa olivno olje zihr, pa še kakšne take dodatke dat, za tist še boljši poseben okus, da ni res samo "suh star kruh".
Mercator, Spar skor zihr; ostalih trgovin ne poznam tolk.
Hm, mogoče bi mogla, če jih doma delaš, še kakšno "zeliščno maslo", pa olivno olje zihr, pa še kakšne take dodatke dat, za tist še boljši poseben okus, da ni res samo "suh star kruh".

-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
komi čakam na pomlad in na regrat u salat....
skuhajo se trdo kuhana jajca in se narežejo na očiščen in opran regrat. posoli se. nareže se špeh in se ga scvre, da zastekleni. ko je špeh taprav, se doda mešanica vode in kisa in se počaka, da zadeva zavre. zavreto zadevo se prelije preko regrata z jajci, da se od vročine regrat sesede. premeša se.
frišen bel kruh zraven pa je zadeva popolna. oz. kot bi moja pokojna stara mama rekla: to bi angelčki jel, če bi zobke mel...

skuhajo se trdo kuhana jajca in se narežejo na očiščen in opran regrat. posoli se. nareže se špeh in se ga scvre, da zastekleni. ko je špeh taprav, se doda mešanica vode in kisa in se počaka, da zadeva zavre. zavreto zadevo se prelije preko regrata z jajci, da se od vročine regrat sesede. premeša se.
frišen bel kruh zraven pa je zadeva popolna. oz. kot bi moja pokojna stara mama rekla: to bi angelčki jel, če bi zobke mel...

Zadnjič spremenil Jochie, dne 02. Feb. 2011 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov